- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Video atmaması lazım. Bu toplara hiç girmemeli
Umarım böyle bir hata yapmaz
Umarım böyle bir hata yapmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne bıçağı yaw.Kesinlikle atacaktir, siz bu adami ne saniyorsunuz?
Sapladi bile bicagi kalbimize, simdi cekse ne yazar?
Vidoe atsa da vursak diye bekliyorsunuz da adamin kendi siyasi gorusudur bunun ustunden de linc mi olacak anlamadim..turkiyenin yuzde 60 i ayni fikirde zaten
Vidoe atsa da vursak diye bekliyorsunuz da adamin kendi siyasi gorusudur bunun ustunden de linc mi olacak anlamadim..turkiyenin yuzde 60 i ayni fikirde zaten
60 % fikri önemli olurmu 40% yanında? 60% cahil bu ülkede, onların ne düşündüğünün ne önemi var?Vidoe atsa da vursak diye bekliyorsunuz da adamin kendi siyasi gorusudur bunun ustunden de linc mi olacak anlamadim..turkiyenin yuzde 60 i ayni fikirde zaten
60 % fikri önemli olurmu 40% yanında? 60% cahil bu ülkede, onların ne düşündüğünün ne önemi var?
Bahçeli bi hesap yapmıştı zamanında MHP nin 40. Yılıydı yanılmıyorsam. Ne gülmüştüm be
Not: Dalacaksiniz biliyorum ama yapmayın, ironi yaptımBu arada FT ister AKP yi destekler ister CHP yi... İster EVET der ister HAYIR, bize ne? Kendi hür iradesi... Ama katılırsa bencede hata eder, yukarıdaki arkadaşların dediği gibi... O bir spor adamı ve milleti bu şekilde yönlendirmesi yakışık kalmaz bence...
Biz kendi oyumuzu düşünelim. Vatanimiz için hayırlısı ne ise o olsun![]()
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Sorun fikir de değil ki spor adamı spor için vardır. Başkalarının fikrine yön verebilecek işlere girmesi doğru olmaz.
%60 onaylı olduğuna dair bir resmi bilgi mi var bu arada.
Bu işi parti düzeyine indirmeden, herkes vicdani olarak düşünüp bilgilendikten sonra en doğru kararı vermeli. Daha kimsenin yeteri kadar bilgi sahibi olmadığı bir sistem hakkında kalkıp ol dediler oldu bittiye getirilmeye çalışılıyor. O videoyu çekenler eminim yeni ANAYASA DEĞİŞİKLİK TASLAĞINI OKUYUP DEĞERLENDİRMEMİŞTİR BİLE.
Yuzde 60 in yaninda yuzde 40 onemsiz demedim ki berden bu kaniya vardin?adam evet diye video cekse de linc etsek diye bekliyor cogu kisi siyasi fikrini aciklayabilir bunun icin linc edilmez halkin da yuzde 60 i ayni fikirde herkesi linc mi edecez demeye calistim.
Konu ne ki? Ne videosu?
Yaparsa o da karaktersiz oluyor mu?O videoyu çekenler siyasi görüşünü dile getirmek için video çekmediler, kendi menfaatini düşündükleri için (TFF başkanlık, güç) video çektiler.
Fatih hocayı severim ve bu karaktersizlerin yaptıklarını yapmamasını umuyorum
Konu ne ki? Ne videosu?
Konu ne ki? Ne videosu?
Yaparsa o da karaktersiz oluyor mu?
Yaparsa o da karaktersiz oluyor mu?