Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: Yabancı kuralının kaldırılmasını Federasyon'dan ben de istedim. Milli Takım'ın başında olmama rağmen.

Fatih Terim: Yabancı sınırlamasını kaldırarak ligimizin kalitesini yükseltmek istedik.

Fatih Terim: Ligimizin yayın haklarının böyle değerli olmasında serbest yabancı olmasının payı yok mu?

Fatih Terim: Avrupa'nın üst düzey liglerinde de yabancı serbest.

Fatih Terim: Bizim sistemimizde, 14 Türk oyuncu mecburi. Kadrolarda bu sene 3, seneye 4 oyuncu 15-21 yaş arasında olmak zorunda.

Kuralı geri mi getiriyolar lan

Fatih Terim: Biz bu kuralı açıklarken 4 yıl diye açıkladık. Kurallar öyle hemen uygulanıp, kaldırılabilir mi?

Fatih Terim: Bu kural Türk futbolcuların Avrupa'ya gitmeleri için de teşviktir.

Fatih Terim: Türk futbolcular 'Burada aldığım parayı orada alamam' diyerek Avrupa'ya gitmiyorlardı. Şimdi Enes, Emre Çolak oralarda...

Fatih Terim: Ligimizin yayın haklarının böyle değerli olmasında serbest yabancı olmasının payı yok mu?

Fatih Terim: Avrupa'nın üst düzey liglerinde de yabancı serbest.

Fatih Terim: Bizim sistemimizde, 14 Türk oyuncu mecburi. Kadrolarda bu sene 3, seneye 4 oyuncu 15-21 yaş arasında olmak zorunda.

Hocam <3

-Tapatalk-

ilk defa dogru konustu uzun aradan sonra. Yeniden egilme Demirören ve Tayyibe karsi. ADAM OL DIK DUR

Fatih Terim: Porto ve Ajax, altyapıya önem veren, 'fabrika' olarak adlandırılan takımlar. Hepsini inceledim ben.

Fatih Terim: Finlandiya'nın belki 1 puanı var. Ama kaybettiği maçlara bakarsak, iyi oynadıklarını görüyoruz.

Illa 14 tane yabanci al diye bir kural yok. Istersen 28 tane turk al bu size kalmis diyor :ka21:

Fatih Terim: Porto kadrosundaki yabancı oyuncu oranı %50-60 civarında. Bu bir felsefedir. Yabancı kuralı, altyapı için size mani değildir.

Fatih Terim: Şahsi kanaatim, bu kuralın faydalı olduğu yönünde. Ayrıca istemiyorsanız almayın. 28 Türk yapın kadroyu. Zorunluluk yok ki.

Fatih Terim: Barcelona'da yabancı oyuncu yok mu? Var. Peki altyapısından İspanyol oyuncu çıkmıyor mu? Çıkıyor.

iste gercek imparator

Fatih Terim: Yabancı kuralı, altyapı için size mani değildir.

"alt yapidan oyuncu yetismiyor yabanci kurali yuzunden" diyenlere lafi cakti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt