Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: Porto kadrosundaki yabancı oyuncu oranı %50-60 civarında. Bu bir felsefedir. Yabancı kuralı, altyapı için size mani değildir.

Fatih Terim: Şahsi kanaatim, bu kuralın faydalı olduğu yönünde. Ayrıca istemiyorsanız almayın. 28 Türk yapın kadroyu. Zorunluluk yok ki.

bu komisyonculara ve bizim yagli surata pis giren bi laf . Easy money yok

Fatih Terim: Milli Takım hocası olarak açık açık söylüyorum bu kuralı istediğimi. Bu kural oyuncu yetiştirmeyi engellemiyor.

Aysal/Terim zamanında olsaydı şu yabancı olayı efsane olacaktı.

Fatih Terim: Yatırım yapmayacaksınız, sahanız belli değil, antrenörlerin eğitimi doğru değil... Bu şekilde altyapıdan oyuncu mu çıkar?

Fatih Terim: Herkes tutturmuş 'Altyapıya önem verilmiyor' diye... Üstyapıya önem veriliyor mu da altyapıya verilsin?

:f68.gif:

sahanız belli değil > bu laf Dursun'a (Florya)

Sn. Ünal bey gelecek diye yabancı sınırı gündeme geldi yine, Ünal bey gidiyor kısıtlama gidiyor Ünal bey geliyor kısıtlama geliyor. Ayıptır yahu.. Aslolan gs ise ft direnmeli ve kati suretle bu kısıtlamanın önüne geçmeli.

Fatih Terim: Yatırım yapmayacaksınız, sahanız belli değil, antrenörlerin eğitimi doğru değil... Bu şekilde altyapıdan oyuncu mu çıkar?

Fatih Terim: Herkes tutturmuş 'Altyapıya önem verilmiyor' diye... Üstyapıya önem veriliyor mu da altyapıya verilsin?

:f68.gif:

sahanız belli değil > bu laf Dursun'a (Florya)

:yeah: :yeah: :yeah:

Hocam beee hocam beee

Rabbim inşallah bize tekrar buluşmayı nasip eder beee

Her ne olursa olsun Terim başkadır yav

Gerçekten hala isterim gelsin bu takımın başına geçsin ...

Fatih Terim: Kaybeden buraları bahane edecekse, kuralın önemi yok.

Fatih Terim: Barcelona'da yabancı oyuncu yok mu? Var. Peki altyapısından İspanyol oyuncu çıkmıyor mu? Çıkıyor.

Fatih Terim: "Ben milli takımda başarısız olduğum hiçbir dönemde yabancı kuralı demedim, demem de"

Fatih Terim: Bizim 80 milyonluk Türkiye'de, neden Avrupa'da oynayan 100 oyuncumuz yok diye hayıflanmamız lazım.

Fatih Terim: "Ben 4 yabancıyla UEFA şampiyonu oldum. Yabancı sınırı olmasın diyorum."

-Tapatalk-

Ünal başkanım gelir gelmez hocamla birlikte iyi bir ikili olabilirler

-Tapatalk-

Fatih Terim: Burak Yılmaz ameliyat olacağını kadronun açıklanmasından 1 gece önce haber verdi. Ona da sürpriz olmuştur.

Fatih Terim: Burak Yılmaz her zaman isteyen bir futbolcu. Herhalde İğneyle oynayacağını düşünürken, ameliyat kararı çıkınca böyle olmuştur.

Bu adam hayatta Dursun ile calismaz, bazi sebeplerden dolayi Terim i istemesemde Terim suanki yonetimde delirir. Bizim yonetimde bir tane onun seviyesinde olan akilli bir yonetici yok hele Dursun ile futbolu konussa kafasi patlar. Ancak Aysal veya o tarz zeki bir is adami ile birlikte calisabilir baska turlu imkani yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt