Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.863
- 12.952
- 2.343
Kes lan zurna.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamin yuvasina donusu ile ilgili pmden ulasacagim sana yakin zamanda,yapacaklarimiz var.Kes lan zurna.
Hocamin yuvasina donusu ile ilgili pmden ulasacagim sana yakin zamanda,yapacaklarimiz var.
Özelden neler konuşuyosunuzHocamin yuvasina donusu ile ilgili pmden ulasacagim sana yakin zamanda,yapacaklarimiz var.
Özelden neler konuşuyosunuz
Sizi gidi köftehorlar
TapaTalK
Ft hocamızı bende severim beni niye dışlıyosunAysalcıların ilgi alanına giren bir konu değil.
Ft hocamızı bende severim beni niye dışlıyosun
TapaTalK
İkisinide desteklememek mümkün müBir insan hem Aysalcı hem Terimci olamaz,ya Aysalcı olacaksın ya Terimci.İkisi bir arada olursa ters mıknatıslanma yapar,ikisinin bir arada olması mümkün değil.
Bir insan hem Aysalcı hem Terimci olamaz,ya Aysalcı olacaksın ya Terimci.İkisi bir arada olursa ters mıknatıslanma yapar,ikisinin bir arada olması mümkün değil.
İkisinide desteklememek mümkün mü
Bu ne
-Tapatalk-
Bir gün fatih hocamla aysal başkanı el ele birlikte göreceğiz..
Büyük Galatasaray ailesi tekrar birleşecek
TapaTalK
Bizim bizden baska dostumuz yok gecmisteki zurnaliklari unutalim,bu realite ekseninde hareket etmeliyiz .K.T.B.'yi yeniden canlandırmak lazım.
Hocamı sevmemen bizi üzüyor.
Ne dedim ki yine.