- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Kaçtığı falan yok adamın. Kapıdan çıkıyor öyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mekanı dümdüz edip gayed iyi bir şekilde terk etmiş.. süt çoçukları için çok uç şeyler bunlar fazla takmayın kafaya bence
Gomlek falan yalan olmuş yalnız. Dugme kopmus sanirim kapatmaya calisiyor cunku:asd22:
3 kisi mekan basiyorlar orda 20 kisi var heralde,normal bir sekilde cikiyor kacmak gibi bir durum yok
Melo'nun üstüne 20 kisi saldirinca kacmiyor kendisini koruma altina aliyor diyenler hocama kacmis diyorlar,görüntülerde yürüyerek Terk ediyor mekani
Bu sezonu kurtarabilecek yegane insan. Hiç sevmiyorum kendisini ama gerçek bu, keşke gelse.
Yaw Selo abimiz bunun telefonla kuru tehditlerine pabuç bırakmamış, mekanına teşrif edip üzerine saldırınca da tokadını esirgememiş, ayırmışlar sonra. Olayın özeti bu benim anlayabildiğim...
Belli ki Selo ve çalışanları karşılarındaki adamın Fatih Terim olması nedeniyle yine de ölçülü davranıp, gideni kovalamamışlar...
Efsane Hocamızın, muarızının ''Tokat attım'' söylemine cevap verememiş olması kritik nokta. Mekanı kös kös terk etmesine izin vermiş olmaları, hiçte Terim' in kahramanlığı gibi gelmedi bana...
Burnunun kırılmadığı anlaşılıyor, çok şükür!...Selo tokatladığını söylüyor zaten, iyi ki ayırmışlar; hazretin o tokat yeme olayını es geçmesini nasıl yorumladın ki bunu diyebiliyorsun?. Muhabirin 'burnu kırıldı' sözüne cevap verip de mevzudaki direkt muhatabının 'tokat attım' ifadesine cevap vermemesi ikrar anlamına gelir. Mekanı düzlemesine imkan olmadığı belli, iyi ki akıllılık edip topuklamış, kurnaz adamdır, elhak!. Yoksa bir taraflarının dümdüz edilmesi muhtemeldi...
Olayın tamamını bilemiyoruz ancak benim kanaatim, sert kayaya çarpınca bir kadının eteğinin altına sığındığı şeklinde maalesef, ben yemedim şahsen, yiyenlere afiyet olsun!...
Terim-Arda-Ayı gibi osuruktan kabadayı tiplerin piyasadan temizlenmesini Türk futbolunun selameti açısından çok önemli bulduğumu belirtmek durumundayım maalesef...
Dursun–Terim–Arda off kadro tam leşTerim'de gelirse Galatasaray için cenaze namazı kılınır.
Artık forumu bile bırakırım GS ile en ufak ilişiğim kalmaz herhalde.
Dursun-Terim
Bir de Arda'yı alırlar of tam olur, sonrasında da Aksaray olur takımın adı.
Dursun–Terim–Arda off kadro tam leş
Beyfendi takımından barzo sınıfa giriş direk
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi