- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Sa geçmişi çabuk unuttunuz bakıyorum da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim'de gelirse Galatasaray için cenaze namazı kılınır.
Artık forumu bile bırakırım GS ile en ufak ilişiğim kalmaz herhalde.
Dursun-Terim
Bir de Arda'yı alırlar of tam olur, sonrasında da Aksaray olur takımın adı.
YouTube
Selahattin Aydogudu abinin dogrulari konusmadigini ögrenmek icin, aslinda sadece biraz youtube aratman yeterli. Eger olay, "neden damadimin yanina dükkan kuruyorsun" yada "neden sikayet ettin" meselesi ise, neden bu selo abinin calisanlari satirlar ile bu kadinin islettigi mekani basarak, darmadagan ediyorlar ? Ve ayni zamanda isletmenin icindeki, güvenlik kamerasina yakalaniyorlar.
Ikinci olay da selo, bir birlerine yumruk attigini iddia ediyor. Tokat degil. Eger bir yerde tokat deyip yine celismis ise, bilemem.
Selo abin de keske isletme icindeki görüntüleri yayinlasa.
Puhh utanmaz herf, 1 foto 0 adamSa geçmişi çabuk unuttunuz bakıyorum da
![]()
Bir şey duyamadım ki anlayayım, PC mde ses sona ayarlı ama sanki 100 üzerinden 1 seviyesinde?. 'Selo Abi' lafın gelişiydi ayrıca; kimdir necidir bilmem, kebapçılığından başka?. Umurumda da değil ama olayda daha tutarlı gördüğüm taraftır...
Terim' in ise futbol içindeki kimliğini tartışabilirim, efsanemiz olduğunu da kabul etmekle birlikte. Ancak saha dışındaki ve hayatın diğer alanlarındaki Terim ve muadillerinden nefretim sabittir...
Hocam sana çok ihtiyacımız yok, ne olur geri dönme
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazdığın yorumların %80'i siyasi içerikli, bence neye ne için yorum yaptığını bilmiyorsun. Olayları siyasi bir içeriğe bağlamak hoş bir durum değil. Bana göre de senin savunduğun her neyse yanlış gözüküyor olabilir. Burada amaç Galatasaray, bunu bil isterim.Terim'de gelirse Galatasaray için cenaze namazı kılınır.
Dursun-Terim
![]()
Bir Resim, iki suc ortagi...
Başkanım yine ileri görüşlüğünü göstermiş![]()
Bir Resim, iki suc ortagi...
Hahahaha ne zaman Terim beye laf edilse Aysal dan vurmaya caba gösterir fedaileri.
Ben daha hic Aysala laf edilince karsi tarafa hemen "ama Terim" diye savunma yapildigini görmedim.
Lig Demirören, Gümüşdag, Fiko , Usta , Dursun, Aziz ile dönüyor zaten. Daha ne kadar cenaze namazı kilinabilir. Öyle başa böyle tarak derler. Fatih Terim geldin Dursun gitsin Albayrak gelsin en azından kazananı biz olalım düzendeTerim'de gelirse Galatasaray için cenaze namazı kılınır.
Dursun-Terim