Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa geçmişi çabuk unuttunuz bakıyorum da
ec815898541b83d39ab3834feffc1600.jpg

Terim'de gelirse Galatasaray için cenaze namazı kılınır.

Artık forumu bile bırakırım GS ile en ufak ilişiğim kalmaz herhalde.

Dursun-Terim

Bir de Arda'yı alırlar of tam olur, sonrasında da Aksaray olur takımın adı.

her işi siyasi olarak yorumlamayın senin görüşünden olsaydı kral adamın dibi derdin bu adamlara %100 burası galatasaray forumu siyaset meydanı forumu değil sevmiyorsan sevmiyorum bunları de kısaca tamam

YouTube

Selahattin Aydogudu abinin dogrulari konusmadigini ögrenmek icin, aslinda sadece biraz youtube aratman yeterli. Eger olay, "neden damadimin yanina dükkan kuruyorsun" yada "neden sikayet ettin" meselesi ise, neden bu selo abinin calisanlari satirlar ile bu kadinin islettigi mekani basarak, darmadagan ediyorlar ? Ve ayni zamanda isletmenin icindeki, güvenlik kamerasina yakalaniyorlar.

Ikinci olay da selo, bir birlerine yumruk attigini iddia ediyor. Tokat degil. Eger bir yerde tokat deyip yine celismis ise, bilemem.

Selo abin de keske isletme icindeki görüntüleri yayinlasa.

Bir şey duyamadım ki anlayayım, PC mde ses sona ayarlı ama sanki 100 üzerinden 1 seviyesinde?. 'Selo Abi' lafın gelişiydi ayrıca; kimdir necidir bilmem, kebapçılığından başka?. Umurumda da değil ama olayda daha tutarlı gördüğüm taraftır...

Terim' in ise futbol içindeki kimliğini tartışabilirim, efsanemiz olduğunu da kabul etmekle birlikte. Ancak saha dışındaki ve hayatın diğer alanlarındaki Terim ve muadillerinden nefretim sabittir...

Bir şey duyamadım ki anlayayım, PC mde ses sona ayarlı ama sanki 100 üzerinden 1 seviyesinde?. 'Selo Abi' lafın gelişiydi ayrıca; kimdir necidir bilmem, kebapçılığından başka?. Umurumda da değil ama olayda daha tutarlı gördüğüm taraftır...

Terim' in ise futbol içindeki kimliğini tartışabilirim, efsanemiz olduğunu da kabul etmekle birlikte. Ancak saha dışındaki ve hayatın diğer alanlarındaki Terim ve muadillerinden nefretim sabittir...

O ilk videoyu cikardim, ses yok o videoda.

YouTube

Selo tutarli degil iste, sorun orada basliyor. Adamin versiyonu bastan desinformasyon, ve yalan ile basliyor. Kizi o mekani basina yikariz diye tehdit etmis, ardindan isletmesini kalabilik bir sekilde ellerde kesici aletler ile basarak, darmadagan etmisler. Görüntüleride mevcut.

Olaylar bu noktaya kadar gelene kadar da, cocuklar bilakis terime birsey söylememisler. Kendileri bas edemeyinceye kadar...

Terim´in versiyonu bu görüntüler ile uyumlu. Selo ise olayi klassik bir mafya turizimci kavgasi gibi yansitmis. Neden yanima mekan aciyorsun, meselesi.

Son düzenleme:

Dursun-Terim

Yazdığın yorumların %80'i siyasi içerikli, bence neye ne için yorum yaptığını bilmiyorsun. Olayları siyasi bir içeriğe bağlamak hoş bir durum değil. Bana göre de senin savunduğun her neyse yanlış gözüküyor olabilir. Burada amaç Galatasaray, bunu bil isterim.

Hahahaha ne zaman Terim beye laf edilse Aysal dan vurmaya caba gösterir fedaileri.

Ben daha hic Aysala laf edilince karsi tarafa hemen "ama Terim" diye savunma yapildigini görmedim.

seni sevmeyen ölsün hocam..

Başkanım yine ileri görüşlüğünü göstermiş
9fd72cd0311bdc686541e80c5cb7bb62.jpg

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ondan sonra gelen Baskan, tükenmis ve umutsuz bir sezonu 3 kupa ile kapadi. Ancak maddi destek sözü verip, sözünü tutmadi diye, aysal ile tartistigi icin aysalendekssiz düsünemeyen dostlarimizdan dolayi, tü kaka edildi. Yerine gelen de, aysalin zamaninda adaitini ödeyemedigi icin ikinci baskan yapamadigi, ticari iliskileri bulunan tursu.

fft104mm4004985.jpg

Ah duygun dede, yemedin, yedirmedin. Neredesin sen. :(

Hahahaha ne zaman Terim beye laf edilse Aysal dan vurmaya caba gösterir fedaileri.

Ben daha hic Aysala laf edilince karsi tarafa hemen "ama Terim" diye savunma yapildigini görmedim.

Abooovvv!. Sen onu bana sor Can kardeşim:red:... Aysal' a dair en ufak olumsuz iletimde ''Terimci'' ithamına maruz kalmaktan ve alakam olmadığını (Hatta malum ayrışmada Aysal' dan yana saf tuttğumu) delilleriyle birlikte her defasında yazmaktan imanım gevredi yahu?. O tayfanın da belki 1 numaralı ismi sensindir. 'El insaf!' derler!:mad:...

Dursun-Terim

Lig Demirören, Gümüşdag, Fiko , Usta , Dursun, Aziz ile dönüyor zaten. Daha ne kadar cenaze namazı kilinabilir. Öyle başa böyle tarak derler. Fatih Terim geldin Dursun gitsin Albayrak gelsin en azından kazananı biz olalım düzende

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dede dedigin adam Aziz'e kumpas kuruldugunu düsünüp onu sike konusunda savunan aklini yitirmis hukuk(!) profesörü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt