Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo artık gelmez knk. Adam başkan olacam dedi yaw, yönetici olmaz tekrar. Ali dürüstü de oraya getiren adam bırak git demediği sürece bırakmaz.

Seneye Apo başkan olur, terimi getirir mi bilmiyorum. Hocanın şu evet videosuna cevapsız kalması işi buralara kadar getirdi. Gönderin diyen kişi Dursuna da alma falan demiştir illa ki.
Yemişim onların evetine! imza f.t
0b7f69b29ee155c2bd553d0302e54172.jpg

her zaman savunurum GS ın yaşayan efsanesi bu adam..Ama GS ın ihtiyacı varken çağırılıp da gelmezse GS lılığını sorgularım.Dursuna değil GS a hizmet etmek şereftir.

Kovmayi birak Terim'e hic bir sekilde söz geciremez. Yumrugunu masaya vuramaz asla.
Yönetici futbol adamların işine karışmaması gerekir zaten. Başarısız bir tablo varsa yollar ayrılır. Bukadar basit bu iş. Albayrak ama korkusundan kendisi istifa edip secime gider buyrun siz kovun dercesine :)

Yönetici futbol adamların işine karışmaması gerekir zaten. Başarısız bir tablo varsa yollar ayrılır. Bukadar basit bu iş. Albayrak ama korkusundan kendisi istifa edip secime gider buyrun siz kovun dercesine :)

Pardon ama niye karismamasi gerekiyormus? Teknik direktör veya menajer herseyi kafasina göre mi yapacak yani bir kulüpte? Baskan veya yöneticiler begenmedikleri veya dogru bulmadiklari konularda gayette fikir beyanatinda bulunmaya haklari vardir. Tabi saha ve oyun disindaki seylerden bahsediyorum, mesela transferler veya takimdaki sorunlar yanlislar veya dogru gitmeyen isler vs.

@Ömer Tezcan yorumları okuyup sessiz kalman bizleri üzüyor renktaş. Bu konudaki fikriyatını bizlerle paylaşmayı düşünmez misin

Pardon ama niye karismamasi gerekiyormus? Teknik direktör veya menajer herseyi kafasina göre mi yapacak yani bir kulüpte? Baskan veya yöneticiler begenmedikleri veya dogru bulmadiklari konularda gayette fikir beyanatinda bulunmaya haklari vardir. Tabi saha ve oyun disindaki seylerden bahsediyorum, mesela transferler veya takimdaki sorunlar yanlislar veya dogru gitmeyen isler vs.

Dursun için geçerli mi bu yazdığın veya sevdiğin bir teknik direktör için?

Taraftar, medya ve yönetimin an itibariyle yaptığı takıma kötülük. Sezon bitmiştir gözümde. Bu takım havaya giremez bundan sonra. Her kötü sonuçta Terim diye inleyecek stad. Bu taraftar yapısıyla bu kulüpten birşey olacağı yok bundan sonra.

Terim gelir, neden Selçuk oynuyor, neden Belhanda sol kanat oynuyor diye eleştirilir, olan bu sezona olur yine. Sezona 1 hafta kala hoca değiştirmek neyin nesi arkadaş böyle saçmalık dünyanın neresinde var?

Transferler de karışmaması gerekir hiç bir yönetici. Hangi futbol bilgisi ile transfere karışacak bunlar yahu. Amatörlük resmen bu zihniyet ki türkiyenin en büyük sorunu da bu zaten evelden beri. İşi bilen sportif direktörü bulursun misali örnek monchi gibi. Teknik heyet ve sd raporuyla da ceza kesersin transfer bütçesini onaylarsın veya bilet kesersin.
Ha rezalet rezillik bir konu olur misali kebapcıya baskın yaparak o durumda rapora gerek kalmaz zaten.
Bu system adam akıllı her Avrupa kulüplerinde uygulanıyor. Almanya'da yaşıyorsun bunu asıl sende çok iyi bilmen gerekir aslında.

Dursun için geçerli mi bu yazdığın veya sevdiğin bir teknik direktör için?

Dursun icin asla cünkü o cok ekstrem birsey. Evet sevdigim teknik direktör icin de gecerli.

Yönetimde futboldan anlayan bir kac adam olmali kesinlikle, öyle hocalarin her dedigine okay demek istedigini yapmak da dogru degil.

Dursun icin asla cünkü o cok ekstrem birsey. Evet sevdigim teknik direktör icin de gecerli.

Yönetimde futboldan anlayan bir kac adam olmali kesinlikle, öyle hocalarin her dedigine okay demek istedigini yapmak da dogru degil.

Ali Dürüst'ü bu yüzden istiyorum zaten.Sadece hoca değil başkana da ağırlığını koyar gerektiğinde.

Transferler de karışmaması gerekir hiç bir yönetici. Hangi futbol bilgisi ile transfere karışacak bunlar yahu. Amatörlük resmen bu zihniyet ki türkiyenin en büyük sorunu da bu zaten evelden beri. İşi bilen sportif direktörü bulursun misali örnek monchi gibi. Teknik heyet ve sd raporuyla da ceza kesersin transfer bütçesini onaylarsın veya bilet kesersin.
Ha rezalet rezillik bir konu olur misali kebapcıya baskın yaparak o durumda rapora gerek kalmaz zaten.
Bu system adam akıllı her Avrupa kulüplerinde uygulanıyor. Almanya'da yaşıyorsun bunu asıl sende çok iyi bilmen gerekir aslında.

Ya birak Almanya da yasiyorsun ayaklarini.

Yönetimde futboldan anlayanlar olmasi lazim dedim zaten yukarida Sarpere de. Burada benim kasitm da sportif direktör veya futbol subesinden sorumlu bir yönetici. Ama öyle rast gele secilmis es dost birisi (Mehmet Özbek gibi) veya futbol bilgisine zerre güvenilmeyecek (Cüneyt Tanman gibi) birileri ololmamali. Futbol bilgisine güvenebilecegin birisi olmali.

Avrupayi örnek alip ondan önce hocanin isine karisilmamali demen de ayri bir ironi olmus Fatih. Farkli seylerden bahsetmiyoruz aslinda genel olarak. Üst akil lazim kesinlikle, hangi hoca gelirse gelsin isterse Terim olsun isterse Mancini isterse Hamza.

@Ömer Tezcan yorumları okuyup sessiz kalman bizleri üzüyor renktaş. Bu konudaki fikriyatını bizlerle paylaşmayı düşünmez misin

Terim nereye ait olduğunu, aslında kimlerin kendisine düşman olduğunu anlamıştır umarım. 70'inden sonra adını duyduğumuz bir adamla ego mücadelesine girip kendini bitirmeyecekti.

Kovulması hakkında yaptığım yorum bu kadardı. Yeniden gelişiyle ilgili olarak söyleyebileceğim tek bir şey var; ne kadar istemiyoruz desek bile gelip aynı başarıları tekrar yaşatmasıyla her şey unutulacaktır. Tabii işin bir de öbür boyutu var ve kimse bu ihtimali düşünmüyor. Eğer bu sefer başarısız olursa büyük ihtimal kariyerini noktalar ve birçok kişi tarafından kötü anılır. Tıpkı Denizli'de olduğu gibi.

Ayrıca Dursun ve Mehmet Özbek gibi kepaze heriflerin altında çalışmak isteyeceğini sanmıyorum. Keşke bu herifler bu sezon bu kadar transfer yapmasaydı da gelecek sezon yeni yönetim ve kafa olarak kendini yenilemiş bir Terim ile yeniden deneseydik.

Ya birak Almanya da yasiyorsun ayaklarini.

Yönetimde futboldan anlayanlar olmasi lazim dedim zaten yukarida Sarpere de. Burada benim kasitm da sportif direktör veya futbol subesinden sorumlu bir yönetici. Ama öyle rast gele secilmis es dost birisi (Mehmet Özbek gibi) veya futbol bilgisine zerre güvenilmeyecek (Cüneyt Tanman gibi) birileri ololmamali. Futbol bilgisine güvenebilecegin birisi olmali.

Avrupayi örnek alip ondan önce hocanin isine karisilmamali demen de ayri bir ironi olmus Fatih. Farkli seylerden bahsetmiyoruz aslinda genel olarak. Üst akil lazim kesinlikle, hangi hoca gelirse gelsin isterse Terim olsun isterse Mancini isterse Hamza.
Üst akıl kişi yönetim içinde de olabilir de bu doğal olan bir şey olmadığı için sd söyledim zaten.
Avrupa'da bütün üst lig dediğimiz takımlar bu systemle çalışıyor zaten. Başkan ve yöneticiler de sd in verdiği rapor ve sonuçlara göre sadece hareket etmekte.
İngiltere de ise bu ikisini yürütecek adamlar da var ama tabiki Arsene wenger gibi mesela.
Dediğin gibi yönetici kadrosunda futboldan sorumlu kişi de olur da karışırsa bir sd gibi gerçek bir eğitilmiş sd gibide seviyesinde olması gerekiyor kesinlikle. Yok Youtube dan oyuncu beğenmiş m.özbek bilmem levent gibi ne olduğu belli olmayanlar ile yolla çıkarsan rezil olmaya mahkumsun zaten. Benzer şeyler demişiz evet şimdi son yazında anladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt