- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
td olarak gsye yakışmadığını yetersiz olduğunu düşündüğünüz birini nasıl başkan olarak düşünüyorsunuz olacak iş değil yav.
Çıldırmış bunlar.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
td olarak gsye yakışmadığını yetersiz olduğunu düşündüğünüz birini nasıl başkan olarak düşünüyorsunuz olacak iş değil yav.
Şu ortasahayı Terim'e ver rakipler korkudan kaçacak delik arar.
Hocam takimin basina gececek insallah
Bu sezon veya gelecek sezon,dirilise az kaldi dostum

Dostum mu?
Hayırdır, çıkıyor musunuz?
Hocam takimin basina gececek insallah
Bu sezon veya gelecek sezon,dirilise az kaldi dostum
Ben de artık mecburen Terim diyorum ki bu takımı şampiyon yapabileceğini düşünüyorum lakin bu toplara girmeye gerek yok. Asıl olanın Galatasaray değil egosu olduğunu çok net bir biçimde kendi eliyle ortaya serdi. Fatih Terim romantizmi, 2013 yılında kendini bile isteye kovdurduğu gün bitti. Geliyorsa gelsin sadece işini yapsın başka bir şey beklemiyorum. Bu videodaki gibi romantik laflar ederse de artık en fazla güler geçerim.
Ben de artık mecburen Terim diyorum ki bu takımı şampiyon yapabileceğini düşünüyorum lakin bu toplara girmeye gerek yok. Asıl olanın Galatasaray değil egosu olduğunu çok net bir biçimde kendi eliyle ortaya serdi. Fatih Terim romantizmi, 2013 yılında kendini bile isteye kovdurduğu gün bitti. Geliyorsa gelsin sadece işini yapsın başka bir şey beklemiyorum. Bu videodaki gibi romantik laflar ederse de artık en fazla güler geçerim.
Taraftarlardan özür dilese,yaptım bir hata artık bundan sonra tek düşündüğüm şey Galatasaray dese?
Sarper Yıldırım beni seviyor mu acaba?Sarper sevdigim bir üye
Benim gibi imparator sevdalisi Galatasaray asigi bir adam
Fatih Terim böyle birşey demez, demesin de..
Biz Terim'i "ders almam, ders veririm" dediği için seviyoruz..
Bazen ters laflar etmesen yukardaki gibi,iyi adamsın.
Kızmıyorsun değil mi?Takılıyorum sanaKızmıyorsun değil mi?
Bir insanın hatasını kabul edip özür dilemesi erdemdir elbet tamamen düzeltmese de aradaki buzları biraz olsun eritebilir lakin daha ötesi için daha fazla şey lazım. Boru değil kendini bile isteye kovdurduğu günden beri dengemizi kaybettik ve bir daha da toparlayamadık. Muslera farkı ile ite kaka aldığımız bir şampiyonluk var işte o kadar ötesi rezillik. Tam Allah Allah nidaları eşliğinde aldık başımızı gidiyoruz eski günlere dönüyoruz diyorduk ki bir anda başladığımız yere 2011 yılına döndük. Kendisinin bunda çok büyük payı vardır. O yüzden tam anlamıyla affedebilmem o kadar kolay değil. Zaman ve tatmin edici somut başarılar gerekiyor. Her şeyden evvel egosunu Galatasaray sevgisinden üstün tutmadığına tekrardan inandırması gerekiyor.Taraftarlardan özür dilese,yaptım bir hata artık bundan sonra tek düşündüğüm şey Galatasaray dese?