Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çoğunluk gelmesini isteyince gelmesini istemenin zevki çıkmıyor
en iyisi gelmesin bari

Terim Galatasaray´liligini kanitlamak zorunda olan, en son Galatasaray´lilardan bir tanesi. Galatasaray 90´larin sonunda oyunculari ile yasadigi, maddiyat ile ilgili yasadigi sorunlar ortada. Disaridan kulübe giren paralar disinda, oyunculari dizginleyen ve yatistiran her daim terimdi. Cünkü hocaya büyük saygi vardi. Oyuncularin ciddi baglilik hissetigi Fatih Terim´in Galatasaray´a olan sadakati olmasaydi, bu takim coktan dagilmisti. Unutmayin ki, maddi durumlardan idmani boykot eden oyuncular vardi.

Aziz Yildirim daha o dönem seytandi. O dönemler kimsenin rüyasinda göremeyecegi bir ücreti teklif etti Fatih Terim´e. Burdaki amac sadece Terim´i getirmek degil, ayni zamanda kaleyi iceride feth edip, terime büyük bagliligi olan oyunculari da ayartmakti. Yani hem galatasarayin dönemin efsane hocasi, hemde oyuncularini ayartip, Galatasaray´i zayfilarmak, ve kendisini güclendirmeyi denedi.

Terim bu teklifi red etti. Bu da Fenerbahce kongre üyelerinin bizzat aciklamasi ile sabittir.

Siz 40 yildir tanidiginiz terime degil de, iki yildir bir iki tatli söz ile gönüllerinizi feth etmis, kulübe yabanci bir adama inaniyorsaniz, o aslinda sizin hatanizdir.

Son düzenleme:
Terim'i istemeyenleri gorunce yüzümde olusan ifade.

DGUITWvV0AAb8cD

hoca milli takımda cok kötüydü ozan sevdası , topalı stopere koyma , töre olayı vs vs burda kendine gelecektir

terim transfere karısmadıgı sürece gelsin.

sırf tudoru cöpleri temizeltiyor diye kalsın istiyorum.

son dk da terim gelsin efsane olur :d

Bir insanın hatasını kabul edip özür dilemesi erdemdir elbet tamamen düzeltmese de aradaki buzları biraz olsun eritebilir lakin daha ötesi için daha fazla şey lazım. Boru değil kendini bile isteye kovdurduğu günden beri dengemizi kaybettik ve bir daha da toparlayamadık. Muslera farkı ile ite kaka aldığımız bir şampiyonluk var işte o kadar ötesi rezillik. Tam Allah Allah nidaları eşliğinde aldık başımızı gidiyoruz eski günlere dönüyoruz diyorduk ki bir anda başladığımız yere 2011 yılına döndük. Kendisinin bunda çok büyük payı vardır. O yüzden tam anlamıyla affedebilmem o kadar kolay değil. Zaman ve tatmin edici somut başarılar gerekiyor. Her şeyden evvel egosunu Galatasaray sevgisinden üstün tutmadığına tekrardan inandırması gerekiyor.

Aklın başına geliyor ama yavaş geliyor Örmın Bey, nasıl Terim' in Galatasaray' ın başına geçmesi gerektiğine ikna olduysan bir zaman sonra kendisini bile isteye kovdurtmadığını da farkedeceksin. Neyse, geç olsun da güç olmasın

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Terim'in en sık rastlanan özelliklerinden birisi tabiri caizse burnu sürtülüp, egosu biraz yara alınca uysallaşır ve daha mantıklı kararlar verir. Bakın 3. gelişindeki ilk sene böyleydi. Hem oyuncu tercihlerinde duygusal ve egoist değild hem de devre arası Shaqiri gibi adamları istiyordu. Basın toplantıları bile iyiydi.

Ama Terim başarıyı yakaladıktan sonra egosunun, hırsının kurbanı olan bir adam. Hemen saçmalamaya müsait, karşısındakileri aşağılayan bir tarza bürünüyor. O devamlılık sağlanmıyor malesef. 3. gelişinde gitmden önce düşüş başlamıştı mesela. Özellikle Umut ve Burak'ın takıma katılmasıyla bozulan oyun kalitesi malum. Drogba gelmese o sene şüphelidir ne olacağı.

Umarım bu kez uysal ve rasyonel gelir ve öyle devam eder.

Aklın başına geliyor ama yavaş geliyor Örmın Bey, nasıl Terim' in Galatasaray' ın başına geçmesi gerektiğine ikna olduysan bir zaman sonra kendisini bile isteye kovdurtmadığını da farkedeceksin. Neyse, geç olsun da güç olmasın
Ağabey ben bunu daha önce belirttim yalnız dikkatini çekerim; Mecburiyetten ben de artık Terim diyorum dedim :) Sen burayı gözden kaçırmışsın veya görmezden gelmişsin ağabey :D

Kendisinin hocalığını özellikle TR Ligi için bize en uygun hocalardan biri olduğunu tartışmadım tartışmam :) Dursun'a rağmen şampiyon da yapabilir, Canaydın dönemi gibi sekip bırakabilir de lakin özellikle teknik taktik bilgisi açısından Lucescu'nun daha iyi hoca olduğunu düşündüğüm için önce Luce dedim ama olmadı. Mevcut yönetim ile olması da mümkün değildi zaten.

Mesela TR Ligi için hoca olarak normal şartlarda aklıma ilk gelecek isimdir lakin Galatasaray TR'de değil de örneğin kulüp olarak Premier Lig veya La Liga'ya transfer olabilse Terim ismi bırak alternatif olmayı aklımın ucundan dahi geçmez bu da bir gerçek :)

Dursun yönetiminin Galatasaray kalibresinde kaliteli bir yabancı hoca getirebileceğine inansam "Mecburen Terim" bile demezdim hatta o zaman "Luce" bile demezdim lakin mevcut yönetimin bunu yapabilecek kalibrede bir yönetim olduğunu düşünmüyorum. Tanıdık simalardan dışında kimseyi getiremez veya ikna edemezler adım gibi biliyorum. Terim son şansları artık; Oldu oldu olmadı bu hikaye burada biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt