Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evkur Yeni Malatyaspor'la anlaşacağı yönünde haberler çıkmaya başlamış. Kendisi için çok sağlıklı yerinde bir karar olur. Yerle bir olan imajını düzeltmesi için çok doğru bir hamle. O imaj ve kafalarda yaratılan algı değişmeden Galatasaray'a gelemez.

Fatih Terim bombası! Yeni hoca...

Fatih terimin Galatasaraya gelmesi ligde alacagimiz 5-6 kotu sonuca bakar.

Elbet bir gun imparatorla Galatasarayimizin yolu tekrar kesisecektir ve buna en cok Galatasaray dusmanlari uzulecek.

Imparator fatih terim olene kadar seninleyiz.

Son düzenleme:
İşin açıkcası ben Tudor 'a güvenmiyorum pek büyük takım hocası olmadığını da düşünüyorum

Alacağımız birkaç puan kaybında İmparator Galatasaray 'a dönecektir yeniden ...

Fatih terimin Galatasaraya gelmesi ligde alacagimiz 5-6 kotu sonuca bakar.

Elbet bir gun imparatorla Galatasarayimizin yolu tekrar kesisecektir ve buna en cok Galatasaray dusmanlari uzulecek.

Imparator fatih terim olene kadar seninleyiz.

O iletimle Fatih Terim karşıtı olduğum algısı oluşmuş. Terim konusunda nötr durumdayım. Herkes Tudor'un alacağı kötü sonuçları yorumluyor. Hatta eminim ki takım kötü sonuçlar alsın da Terim gelsin diyenler bile vardır. Peki olası bir Tudor vedasından sonra gelecek yeni bir Fatih Terim döneminde alınacak kötü sonuçların faturası ne olur farkında mısınız! Dönüp dolaşıp aynı şeyleri yaşıyoruz.

Cyh8CD7XEAAWSZH.jpg

"yok abi yha ft yerle bir olan imajını düzeltmeden floryadan içeri giremez. önce malatya falan çalıştırsın başarılı olsun imaj yapsın sonra bakarız yhani."

Hocam için çok iyi olur. Umarım gider Malatya'ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim yas tahtaya basmaz. Süperlig de Galatasaray disinda bir takima da gitmez bundan sonra.

Bundan sonra demek de yanlis olur aslinda, bundan önce de gecerliydi bu bize hoca olarak adim attigi günden beri.

Cyh8CD7XEAAWSZH.jpg

"yok abi yha ft yerle bir olan imajını düzeltmeden floryadan içeri giremez. önce malatya falan çalıştırsın başarılı olsun imaj yapsın sonra bakarız yhani."

Türkiye'yi, medyayı, toplumu çok iyi tanımadığını düşünüyorum. Görüşüne saygı duyuyorum. Ama bugün Fatih Terim Galatasaray'a gelse hem onu hem de takımı yıpratırlar.

O iletimle Fatih Terim karşıtı olduğum algısı oluşmuş. Terim konusunda nötr durumdayım. Herkes Tudor'un alacağı kötü sonuçları yorumluyor. Hatta eminim ki takım kötü sonuçlar alsın da Terim gelsin diyenler bile vardır. Peki olası bir Tudor vedasından sonra gelecek yeni bir Fatih Terim döneminde alınacak kötü sonuçların faturası ne olur farkında mısınız! Dönüp dolaşıp aynı şeyleri yaşıyoruz.

Galatasaray kotu sonuc alsinda tudor gitsin fatih terim gelsin diyen 1 kisi bile yoktur ama fatih terim gitsin diye dursun ozbek gitsin diye hamza hamzaoglu gitsin diye Galatasarayin kaybetmesini isteyen cok Galatasaray haini vardir.

Türkiye'yi, medyayı, toplumu çok iyi tanımadığını düşünüyorum. Görüşüne saygı duyuyorum. Ama bugün Fatih Terim Galatasaray'a gelse hem onu hem de takımı yıpratırlar.
son derece yanılıyorsunuz bayım!!!!!

valla mustafacım sürekli kullandığın o soft dile bakarsak türkiyeyi medyayı halkı senin mesleğine rağmen senden daha iyi tanıdığımı düşünüyorum reiz.
senın üzerinden örnek vereyim bu tür bıçak sırtı mevzularda bi tarafa aitsin ancak hoşlanmadığın durumları önce ince ince doğruyor sonrada tepki gelmesin diye ya aslında ben objektifim öyle yaklasıyorum hatta nötrüm ben diyorsun (bu objektiflik dalgasının suyu uzun süre önce çıkmıstıda nötr muhabbetide bu aralar cıvıklaşmaya başladı. adam ölümüne savunduğu bi tartışma üzerinde gün geliyor ezileceğini anlıyor ben nötrüm ya xxx gelsin gelmesin başarılı olsun olmasın seyimde değil diyor sonra gidiyor kafasını yastığına gömüp hüngür hüngür ağlıyor 3 5 gün sonrada bunun belirtilerini insanlara yansıtıyor vs.) gerçi ülke halk tanımamak gibi olaylara neden girdin onuda anlamadım.

neyse terim gelsin mi gelmesin mi mevzusuna gelirsek terimi çok severim pek çok kavgaya varan tartışmada dönmüştür bu konuda çocuk çocuk küslükler dargınlıklar bile olmuştur ancak bi gün son kez tekrar gelecekse bencede bugün o gün değil. terimden tam randıman alabilmen için iyi bi yönetimin olmalı. terim kendini yarı yönetici olarak görmemeli.hele şu basiretsizler beceriksizler arasında terim yarıbaşkanlık sistemine bile geçer. o yüzden sırası şimdi değil. bunu pek çok kez söylemişimdir zaten.

fikirlerime saygı duyduğun için tsk reiz. çok naziksin. ben de seninkilere duymak istiyorum ama pek çok zaman olmuyor maalesef. hatta yazılarını okuyunca kusura bakma uzun zamandırda söylemek istiyordum ama fırsat olmamıştı yeri geldiği için söyliyeyim.reis o yazılaı okuyunca herseferinde arka planda birden bire george michaelın careless whisper parçasının ilk 1 1.5 dakikassı çalmaya başlıyor. enterasan bi durum.

YouTube

son bi not. objektif değilsin nötr hiç değilsin yeme milleti. klasına yakışmıyor.

Fatih Terim'in Galatasaray icin sampiyonluk anlamina geldigini hepimiz biliyoruz

8 sezon 6 sampiyonluk

"Aysalcı" Kaldımı hala Aysalcı tayfa.

yıl olmuş 2017 hala terim diyorlar yahu acizmisiniz?Gerçi bu soruyu sormak saçma zaten aciz insanlar sürekli aynı şeyden yada kişiden medet umarlar.

Tudor a sabır diyoruz linç yiyoz, Terim diyoruz yine linç. En iyisi prandelli tarzı malları getirip parayı çarçur edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt