Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakibimiz olarak görmek beni üzer. Her ne kadar kendisinden hoşlanmasam da efsanemizdir.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon'a gitmeyecek kadar akillidir Terim. Geciniz.

Trabzon spora gitmez. İmkanı yok gitmez. Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir kulüp bu saatten sonra çalıştırmaz.

Terim taktikten filan pek çakmazdı ama adamda yürek vardı..yenildiğimiz fener maçları dahil hepsinde üstün oynardık..kaybetme korkusunu siliyordu takımın beyninden bu tudor tam aksine ya kaybedersem diye hücum yaptırmıyor..tudorla derbi ve avrupada zaferler imkansız

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tam Fatih hocamlık kadro var aslında.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

1103c8bf78b4a5d151effe807bbf70e1.jpg

Aslan hocam her zaman hırslı.

92d14296bfd908bce981d8b98bef9937.jpg

[FONT=&quot]Mustafa Denizli, Ahmet Akcan, Jupp Derwall,Fatih Terim

[/FONT]
DNLN9pYW0AYykxR.jpg

Levent Tüzemen: "Fatih hocaya Trabzonspor'dan önce bir İran, bir İtalya, bir de Belçika kulübünden teklif geldi."

Belcika da 2-3 hafta önce hoca arayan takim Anderlecht'ti

Can sıkıntısı, geçtiğimiz senelerdeki maçların özetlerine bakıyordum da Fatih Terim'in oynattığı hücum futboluna tekrar tekrar hayran kaldım. Fenerbahçe'ye 3 attığımız maçın özetini izliyorum, Hakan Balta bile ceza sahasında pozisyona giriyor. Tam bir çılgın bu adam. :) Savunmayı biraz geri planda tutuyor bu anlayış ancak yine de müthiş.

5GDanz.png

Bu fotoğrafta Gençlerbirliği maçından. Selçuk frikikten gömüyor, 2-0 alıyoruz.

Can sıkıntısı, geçtiğimiz senelerdeki maçların özetlerine bakıyordum da Fatih Terim'in oynattığı hücum futboluna tekrar tekrar hayran kaldım. Fenerbahçe'ye 3 attığımız maçın özetini izliyorum, Hakan Balta bile ceza sahasında pozisyona giriyor. Tam bir çılgın bu adam. :) Savunmayı biraz geri planda tutuyor bu anlayış ancak yine de müthiş.

5GDanz.png

Bu fotoğrafta Gençlerbirliği maçından. Selçuk frikikten gömüyor, 2-0 alıyoruz.

Rakibi fazlasi ile savunma yapmaya zorlamak, otomatik olarak hücum güclerini de azaltiyor. Bundan dolayi ileride kurdugun savunma bloku ile, cok rahat savunabiliyorsun rakibi ve kalende az gol görüyorsun. 11/12, ve 12/13´de zannedildigi kadar kaliteli kadrolar degilleride, ama cok iyi top oynuyorduk, sartlara nazaran.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt