Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim futbol adami , ne siyasisi ? milli takim olsa anlarim da Gs nin basina gelmesi ile siyasetin ne alakasi var

basladi sehir efsanesi muhabbetler yine tv lerde .. terim in bize gelmesine kim karisabilir

Hoca Bjk maçı sonrası gönderilmişti sanırım. Umarım gelişi de bir Bjk maçı sonrası olur.

Kabahat Tudor'dan çok yönetimde, bu çok net.

Bu yönetimin kolay kolay gideceğini sanmıyorum. Bu yönetimin Akp değil de Galatasaray hayrına çalıştığına ikna oluncaya veya gidinceye kadar avatarım Fatih Terim. Forumu okumaya hergün devam edeceğim ama mesaj yazmayı da bırakıyorum şimdilik.

Sevgilerle.
Zaten akp yuzunden biz buhale geldik akpye oy vermis biri olarak soyluyorum akp arenanin aculisindan beri bize kafayi takti malesef erdogan bayraktarin konusmasini unutamiyorum asagiladilar bizi ertesi sabah RTE nin bir allah kurusu lafi hafizalarimizda unutmadik unutturmayacagiz belki iyi bir siyasetci olabilirsin ama GSaraya en buyuk zarari bunlar verdi bundan sonra oy vermem verdirmem

LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocam sen kovulduğun zaman göbek atanlar, sana hakaret edenler bugün kapında yatıyorlar geri gel diye.

gel hocam gel bunlar için değil Galatasaray için gel hocam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Saraydan izin çıkmazmış, saçmalığa bak. Oldu olacak sıçtığımız boka da karışsınlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt