Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu liderliğin gitmesi değil tekrar alabilirmiyiz olmalı
Tudor kalırsa içerde oynayacagimiz trabzon Baş akşehir bjk maçlarına 1 gol atıp üstün e yatarım mantığı olacak
Hepside bizi yenmeye oynar ve yener

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CL katilimli bir ikincilik ve sampiyonun basaksehir olmasi basarisizlik durumunda en tolere edebilecegimiz senaryo olur degil mi ?

ha Blanc ha Mourinho. Ben ismi geçtiği için Blanc dedim. Guardiola geçen sene bildiğin rezil oldu ya. Adama ona rağmen sabır ettiler üstüne 300M üstünde para harcadılar. Şimdi 20 maçta 19 galibiyet 1 beraberliği var. Üstelik ezici futbolla.

Terim 2. hatta 4.bile yapsa sabredilir ama başka kimseye sabredilmez burada.

Onur tamam bizde adam yeme oranı yüksek de bazen benzerlikler kurarken dikkatli olmak lazım. Sabredildi dediğin Guardiola tüm zamanların en iyi hocalarından biri olarak gösteriliyor ve adam öyle ya da böyle Barca ile dünyada futbolun oynanma biçiminde devrim yaptı. Bir zahmet sabredilsin. Ayrıca City şu an isim olarak büyük ama başarıya alışkanlık Bjk ayarında bile değil. Onlar sabredebilir tabi.

Bu demek değilki biz hemen yollayalım ama arada fark var.

Ben olurum şahsen, zaten iyi yönetiliyorlar aldıkları gelir ile daha iyi takım kurabilirler.

Kursun , 19 sampiyonluk alip bizi mi yakalayacaklar

basaksehir bir turnusol kagidi , onlar basarili oldukca geri kalanlar 10 kati harcayip nasil olamadiklarini anlarlar belki

yani bana balik verme balik tutmayi ogret ornegi gibi

Onur tamam bizde adam yeme oranı yüksek de bazen benzerlikler kurarken dikkatli olmak lazım. Sabredildi dediğin Guardiola tüm zamanların en iyi hocalarından biri olarak gösteriliyor ve adam öyle ya da böyle Barca ile dünyada futbolun oynanma biçiminde devrim yaptı. Bir zahmet sabredilsin. Ayrıca City şu an isim olarak büyük ama başarıya alışkanlık Bjk ayarında bile değil. Onlar sabredebilir tabi.

Bu demek değilki biz hemen yollayalım ama arada fark var.

işte biz öyle değiliz onu anlatıyorum. Gerets 83 puanla belki de tarihin en güçlü Fener'ini geçip şampiyon oldu ertesi sene 3.oldu diye yollandı. Bizde anında kelle isteniyor. Barça'da 5 sene çalışan Rijkaard geldi o bile 1 sene anca dayanabildi. Del Bosque,Löw,Mancini vs. kimler kimler geldi.

Burada sabır isteyen hocalar yapamaz. Pragmatik ve buranın ruhunu bilen hocalar yapar. Örn: Daum,Lucescu.

Kursun , 19 sampiyonluk alip bizi mi yakalayacaklar

basaksehir bir turnusol kagidi , onlar basarili oldukca geri kalanlar 10 kati harcayip nasil olamadiklarini anlarlar belki

yani bana balik verme balik tutmayi ogret ornegi gibi

Başahşehir bir proje takımı diğer anadolu takımları gibi 1 sene iyi sonrası haldur huldur değil. Sistematik bir şekilde ilerliyorlar kaç senedir zirvedeler hangi anadolu takımı böyle oldu ki.

Belki şampiyonluk sayısına yetişmesi zor ama büyük takımlar gibi bir bir kitle edinebilir. Beni endişelendiren bu.

da49a9e9d7b70b9d042c6214b8adce72.jpg

Bir zamanlar, başımızda Terim varken;

5GDanz.png

15 kişi hücum yapıyordu bu takım.

Başahşehir bir proje takımı diğer anadolu takımları gibi 1 sene iyi sonrası haldur huldur değil. Sistematik bir şekilde ilerliyorlar kaç senedir zirvedeler hangi anadolu takımı böyle oldu ki.

Belki şampiyonluk sayısına yetişmesi zor ama büyük takımlar gibi bir bir kitle edinebilir. Beni endişelendiren bu.

Edinmez mi ? Mesela ostersund faciasindan sonra davetlerine icabet edip kombine aldim

kalbimizi Gs den alamazlar ama zihnimizi yaptiklari dogrularla fethettiler

Hiç üşenmedim araştırdım Fatih Terimin 2011'de gelip ayrıldığı döneme kadar 20 derbisi var 38 puan almışız(10G 8B 2M) kaybettiğimiz maçlarda birisi süper finalde Fenerbahçeyi parçalayıp 5'lik yapacağımız maç,Öbürüde Webonun faulden attığı golle gelen mağlubiyetler.Buna ek olarak 2 Lig şampiyonluğu 2 süper kupa ve Avrupada başarılar neden bahsettiğimizi tam anlamıyla açıklayan veriler İmparator dönecek arkadaş başka yolu yok.

Son düzenleme:
Hiç üşenmedim araştırdım Fatih Terimin 2011'de gelip ayrıldığı döneme kadar 20 derbisi var 38 puan almışız(10G 8B 2M) kaybettiğimiz maçlarda birisi süper finalde Fenerbahçeyi parçalayıp 5'lik yapacağımız maç,Öbürüde Webonun faulden attığı golle gelen mağlubiyetler.Buna ek olarak 2 Lig şampiyonluğu 2 süper kupa ve Avrupada başarılar neden bahsettiğimizi tam anlamıyla açıklayan veriler İmparator dönecek arkadaş başka yolu yok.
Fatih Terim'i istemeyen fetocudur

Valla şuan ki takım tam Fatih Terim'lik bir takım.Gelirse takımımızı şampiyon yapıp kimin kral olduğunu dosta düşmana gösterecektir.Geçmişteki kırgınlıkları bir tarafa bırakıp Terim ismi üzerinde yoğunlaşmalıyız taraftar olarak.Açıkçası gelip Avcı'yı,Şenol'u ve Aykut'u madara etmesini isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt