Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan dursun allah belanı versin senin. Taraftar istiyor, belli ki Terim de gelmek istiyor. Getirin ulan şu adamı.

Ne kadar uzaga gidersen git, basladigin yere donersin sonunda. Ne kadar degisirsen degis, nerede mutlu olduysan, hep oraya cevirirsin kafani. Ne kadar terbiye etsen de susturamazsin icindeki canavari. Nereye gidersen git yegen, sunu unutma, herkes gun olur, evine geri doner, Hocam.

yes1jpg_h55.jpg

Tuchel'e ne diyorsun

Ulan Terim 'in 6 saniyelik konuşması Dursun 'un 3 yıldır sağlayamadığı umudu heyecanı verdi bana ...

Allah Kerim Fatih Terim ...

Hoca'nın evinin önündeki videoyu izledim. Hocanın içi gidiyor belli ki , başkanın da öyle ama kardeşi ve yönetimdeki bir kaç kişi getirirsen seçimi kaybedersin diye aklına giriyorlar bence.

Seçimin kulübun başarısından daha önemli olmadığını anlamadıkları için bu haldeyiz.

Hoca gidişini hazmedemedim ama gelmen lazım be.

Tff den alacağı 13 milyon euro ile transfer yaparsak güzel cevap olur Tff ye :D

Yılın fıkrası

Ben, Galatasaray ihtiyaç duyduğu zaman direk gelirim

Hahahah

Gelmek istiyor, birkaç gün önceki röportajını izle. Üstüne birde bu konu hakkında yönetimle konuşmadık diye yazmış veya demiş ilk ağızdan. Terim istemediği zaman açık açık söyler.
Hiçbirşekilde geri çevirilecek laf çıkmadı şimdiye kadar.

Kalıbımı basarım ki teklif görürülmedi, götürülse (tudor gönderildikten sonra tabii ki) anında gelir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Şu aptal kanal ve yorumcularına itibar edip sinir bozmayın boşuna,gelmeyecek boşuna kandırmayın kendinizi yönetimde o çap yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt