Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray teknik direktörlüğü için ilk teklifin gitmesi gereken Fatih Terim'dir.Şu an ki kurulan takım tam Terimlik.Geçmişteki kırgınlıkları,küslükleri bırakıp Terim ismi etrafında buluşmalıyız.Çünkü Galatasaray'ın menfaatleri daha önemli şahsi meselelerden.

Ben aman aman Fatih Terim gelsin demiyorum. Ancak bu sene mutlaka şampiyon olmalıyız ve bizi en yüksek ihtimalle şampiyon yapabilecek isim Terim. Uzun vadede düzgün yapılanma ve plan çerçevesinde hareket edeceksek, kovarız gelecek vaat eden düzgün birini getiririz.

Terim zaten 65 yaslarina gelmis, cok fazla daha teknik direktörlüge devam edecegini sanmiyorum, hatta son milli takim olayindan sonra emeklilige ayrilir gibi geliyodu. Ama adam su an bosta, ve söylediklerine göre emeklilik falan düsünmüyor. Böyle bi ortamda sezon ortasinda Terimden baska sampiyon falan yapacak kimse yok bizi, bunu nasil anlamazlar ya. Gelsin bu sezon sampiyon yapsin, o gazla bir sezon daha devam etsin, sonra zaten Terim dönemi kapanir, Avci falan gelebilir.

Terim zaten 65 yaslarina gelmis, cok fazla daha teknik direktörlüge devam edecegini sanmiyorum, hatta son milli takim olayindan sonra emeklilige ayrilir gibi geliyodu. Ama adam su an bosta, ve söylediklerine göre emeklilik falan düsünmüyor. Böyle bi ortamda sezon ortasinda Terimden baska sampiyon falan yapacak kimse yok bizi, bunu nasil anlamazlar ya. Gelsin bu sezon sampiyon yapsin, o gazla bir sezon daha devam etsin, sonra zaten Terim dönemi kapanir, Avci falan gelebilir.

Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim. Bir buçuk sene bize rahat nefes aldırır o zaman zarfında ileriye yönelik sağlam planlar yapılabilir.

Bu arada çok güzel giden bu postu "Avcı falan gelebilir" diyerek bitirdiğin için "beğenmedim" i tıkladım.

zihninizde eski terim kalmış ama yanılıyorsunuz. terim bu takımı yönetemez.

Sanırım yine gelmeyecek . Malesef ki kimi getirirse getirsinler başarılı olmaları imkansız. Terim olmazsa hiç boşuna heyacan yaratmaya gerek yok. Bu beceriksizler prandelli gibi tudor gibi bir yabancı getirecekler yine

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt