Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durup dururken neden böyle yazdın? Bir şeyler mi duydun?

Musap rtas NTV Spor'dan son dakikalari gectikce ben de hayal kurmaya basliyorum

Anladigim kadariyla bu yonetim Terim'i getirmek istemezse, ama kongre Terim'in gelmesini isterse Terimcilerler Anti-Terimcilerin yarisini izleyebiliriz diye dusunuyorum

Savaş Çorlu: "Taraftar Fatih Terim'i beklerken Dursun Özbek gidebilir. Sıkıntı çok büyüdü seçim kararı konuşuluyor." (NTV Spor)

Son düzenleme:
anlaşma yapılmıştır . iddiayı her halukarda ben kazandım . gelir de başarılı olursa takım kazanır ben mutlu olurum . ersun gelir de başarılı olursa takım kazanır ben yine mutlu olurum . ama ismi geçen adaylar dışındaki biri gelirse iddia geçersiz olacaktır.

Hayırlısı artık. 1 yıl boyunca seni FT ismiyle görmek hoş olacak gibi. :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iyi guzel iddiaya giriyorsunuz da yonetim isim degisikligi talebinizi kabul edecek mi?

Kabul edecek olsalar kac kisi adini Fatih Terim yapmak ister forumda farkinda misiniz?

Musap rtas NTV Spor'dan son dakikalari gectikce ben de hayal kurmaya basliyorum

Anladigim kadariyla bu yonetim Terim'i getirmek istemezse, ama kongre Terim'in gelmesini isterse Terimcilerler Anti-Terimcilerin yarisini izleyebiliriz diye dusunuyorum

Savaş Çorlu: "Taraftar Fatih Terim'i beklerken Dursun Özbek gidebilir. Sıkıntı çok büyüdü seçim kararı konuşuluyor." (NTV Spor)

İlginç. Bu yarışın kaybedeni Galatasaray oluyor ama.

İlginç. Bu yarışın kaybedeni Galatasaray oluyor ama.

Evet ama olasi bir 4. Terim doneminin baslamasiyla yine inanilmaz ivme kazaniriz diye dusunuyorum

Hatta yanlis hatirlamiyorsam Ostersunds maglubiyeti sonrasi Bodrum'da Terim ve Hagi bulustular

Terim yonetici olarak donup Hagi'yle bir projeye girismeyi dusunuyor olabilir

Acilen getirin şu adamı ne yapıp edip,sonrada defolup gidin şerefsizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt