Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelecektir,psikolojisi bozuklar yazmasın.sinerji bozuluyor.

Başkan olarak geleceğine dair dedikodular çıkıyor. Hatta yarın yer yerinden oynayacak diyorlar. Kaynaksız bilgi vermek yasak ama ben misal diyorum. Sizce bu bizim için yararlı olur mu ? Ben takımı toplayacak tek teknik direktörün kendisi olduğuna inanıyorum. Başkan olsa td kim olabilir ki ?

Benim görüşüm Dursun Terimi istiyor (Ultraslan'in aciklamari) ama Terim yeni yönetim (Burak Elmas) ile gelmek istiyor ve suan Terim ve Elmas yönetim kadrosunu kuruyorlar.

Yeni adaylar varken Terimin bu yağ süratliyi kabul etmesi imkansız gibi bişey.

Son düzenleme:
DRcY9MGW0AASctO.jpg

Burak Elmas ile geliyor hoca, Dursun görüşmek için randevu istemiş hoca onu bile vermemiş. Ulan yağlı surat ne çapsız herifsin be. İmparator Terim.

DRlRsVPWsAAKhpl

Hocam pazar gunu oynanacak mactaki tezahuratlari dinlemeyi 4 gozle bekliyordur

milli takım için bizi satarken de böyle capslar atsaydınız . ünal aysal habersiz kovarken haklıydı . kapalı kapılar ardında habersiz şekilde TFF ile 5+2 sözleşme nikahı kıyarsan habersiz biçimde tekmeyi yersin . senden olmaz artık senden geçti.
uzak dur bizden !!!

Gelirse cok kötü seyler olacak gibi hissediyorum arkadslar

milli takım için bizi satarken de böyle capslar atsaydınız . ünal aysal habersiz kovarken haklıydı . kapalı kapılar ardında habersiz şekilde TFF ile 5+2 sözleşme nikahı kıyarsan habersiz biçimde tekmeyi yersin . senden olmaz artık senden geçti.
uzak dur bizden !!!
E botokslu yazın mancini ile görüşürken
Mesajlarını tv lere verirken ne düşünüyordun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim görüşüm Dursun Terimi istiyor (Ultraslan'in aciklamari) ama Terim yeni yönetim (Burak Elmas) ile gelmek istiyor ve suan Terim ve Elmas yönetim kadrosunu kuruyorlar.

Yeni adaylar varken Terimin bu yağ süratliyi kabul etmesi imkansız gibi bişey.

Terim akıllı adam Dursun tek aday olsa bile gelip Dursun 'la çalışmaz ki adam

İnşallah dediğin gibi olur reis Burak Elmas & Fatih Terim ikilisi gelirse güzel günler görürüz inşallah

E botokslu yazın mancini ile görüşürken
Mesajlarını tv lere verirken ne düşünüyordun

aysal'ı hiç sevmem . gerek mali politikası gerek saf kandıran sözleri ile . hele terim ile mesajlarını ifşa etmesi ayrı bir terbiyesizliktir. ancak terim'i habersiz şekilde kovmasına sonuna dek destek veriyorum . terim TFF ile nikah kıymış anlaşmaya EVET demişti zaten .

aysal'ı hiç sevmem . gerek mali politikası gerek saf kandıran sözleri ile . hele terim ile mesajlarını ifşa etmesi ayrı bir terbiyesizliktir. ancak terim'i habersiz şekilde kovmasına sonuna dek destek veriyorum . terim TFF ile nikah kıymış anlaşmaya EVET demişti zaten .
O iş üst kanaldan geldi milli takım işi
Bugün senolu da gerçekten istesinler alırlardı
Zaten sezon sonu şenol gidecek

O iş üst kanaldan geldi milli takım işi
Bugün senolu da gerçekten istesinler alırlardı
Zaten sezon sonu şenol gidecek

üst kanaldan geldiğini ben de düşünüyorum ama kedi yavrusu gibi de bırakılmaz takım . usulü erkanı var bu işin. kamuoyuna da şeffaf şekilde izah edilmedi zaten bu bilgi. sanki devlet sırrıydı . olan bize oldu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt