Fatih Terim

bu camianın en etkili ismi kim dostum?

fatih terim degil mi

forumdakiler her yönetımın acıklamasından sonra etkili birisi cıksın dıyor
Gs'den maaş almadığı sürece hakkımızda 1 kez olsun açıklama yaptığını görmedim. İstese bir sözüyle sezona etki eder, hakkımızı 2 kelam ederek savunur. En sevmediğim özelliğidir bu huyu. Hele Koç gibi biri varken karşıda. İlk döneminde ne üstüne oynamıştı Terim'in, hatırlıyoruz.

Kızları da babaları başımızdayken her hafta GS fanatiği olur, o gidince birden takım tutmaz olurlar. O duruma benziyor biraz.

Erden Timur bile bu sezon işler biraz sallantıda iken maç sonu çıkıp takımınıza, hocanıza sahip çıkın diye mesaj vermişti. Ki kendisi nazarımda FT harici bu konuda en etkili ismimiz olmuştu 2 sezonluk kısacık dönemde.

Neyse yine de efsanemizdir ne diyelim, konuşmak zorunda değil ya!

Gs'den maaş almadığı sürece hakkımızda 1 kez olsun açıklama yaptığını görmedim. İstese bir sözüyle sezona etki eder, hakkımızı 2 kelam ederek savunur. En sevmediğim özelliğidir bu huyu. Hele Koç gibi biri varken karşıda. İlk döneminde ne üstüne oynamıştı Terim'in, hatırlıyoruz.

Kızları da babaları başımızdayken her hafta GS fanatiği olur, o gidince birden takım tutmaz olurlar. O duruma benziyor biraz.

Erden Timur bile bu sezon işler biraz sallantıda iken maç sonu çıkıp takımınıza, hocanıza sahip çıkın diye mesaj vermişti. Ki kendisi nazarımda FT harici bu konuda en etkili ismimiz olmuştu 2 sezonluk kısacık dönemde.

Neyse yine de efsanemizdir ne diyelim, konuşmak zorunda değil ya!
Daha 2 hafta önce Fatih Terim'in torunu Naz Osimhen'in önünde seremoniye çıktı.

Nasıl değil ya

Maça gelmişliği de var Buse'nin. Ayrıca sürekli gelse kötü sonuçta babasının yerini yapıyor olur. Biraz uzaktan takip etmeleri daha iyi
Editledim, olay kızları değil o örnek sadece. Hoca da maçımıza geldi, etkinliklere vs geliyor ondan yana bir sorun yok zaten.

Kizlar icin takım tutmaz olurlar lafı yanlış olmuş o konuda biraz ileri gitmişim yalnız haklısın.

Her hafta canımız yandığında paylaşım yapıp babalarını savunuyordu -gs adına- kızları sosyal medyadan vs işte şimdi öyle şeyler yok. Zaten ft bu toplara girmezken onların girmesi ters tepebilir haklısın.

Kızları zaten uzak dursun onla alakalı bir sitem değil bu, kimsenin beklentisi onlardan da değil. Onların yapacağı açıklamadan/paylaşımdan ne olur.

Hocanın sessiz kalmasını buna benzettim.

He dediğim gibi zorunda mı değil fakat milyonların gözünde efsanemiz ise insan bu beklentiye giriyor ister istemez.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt