Fatih Terim

Acun'nun yanında görünce dellendim. Sevgilimi bir başkasının yanında görmüş gibi oldum. Biz acunu protesto etmek için elimizden geleni yapalım, sen kalk herifin maçına git, yanına otur, sahibi olduğu kulübün, bir dönem fenerin elinden çıkarmak istediği oyuncuları alan kulübün maçını izle.

Arkadaş gerçekten biz bazı şeyleri gözümüzde çok büyütüyoruz.

Fatih Terim de demek ki profesyonelmis. Bu takimin gercek sahibi taraftardir, yani sizler. Bunu unutmayin. Calisanlarin hepsi gecici.

Acun'nun yanında görünce dellendim. Sevgilimi bir başkasının yanında görmüş gibi oldum. Biz acunu protesto etmek için elimizden geleni yapalım, sen kalk herifin maçına git, yanına otur, sahibi olduğu kulübün, bir dönem fenerin elinden çıkarmak istediği oyuncuları alan kulübün maçını izle.

Arkadaş gerçekten biz bazı şeyleri gözümüzde çok büyütüyoruz.

Üzücü bir görüntü yani. Bir de maça bakayım dedim tam maçı açtım görüntü geldi Fatih hoca Acun yanyana oturuyor ben şok..

Bu Acun Galatasaray'a etmedik laf bırakmadı.

Neyine şaşırdınız. Zamanında da tüm taraftar ve başkan aysal federasyona, tüpçüye savaş açmışken, tüpçü açıktan bize cephe almışken evine mi tff binasına mı koşa koşa gitmedi mi, fotolar çektirmedi mi.

Acun mevzusunda kızsam da spor camiasının böyle olduğunu sıklıkla söyledim, ekran çoğu zaman hayali bir perde bu işte.

Diğer yandan Okan Buruk’a çok güzel destek vermiş, kendisini seviyoruz.
Okan hoca yerine Fatih Terim teknik direktör olsaydı acun yine yapı muhabbetlerine girebilir miydi acaba

Geri
Üst Alt