Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.926
- 92.219
- 5.263
Hocaya yakıştıramadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acun'nun yanında görünce dellendim. Sevgilimi bir başkasının yanında görmüş gibi oldum. Biz acunu protesto etmek için elimizden geleni yapalım, sen kalk herifin maçına git, yanına otur, sahibi olduğu kulübün, bir dönem fenerin elinden çıkarmak istediği oyuncuları alan kulübün maçını izle.
Arkadaş gerçekten biz bazı şeyleri gözümüzde çok büyütüyoruz.
Hull City cikarsa PL ya terim yada Okan yeni hocasi olur
Orasi onemli degil, acunun en az yuzde 40ini fenere aktarip yabanci temizligi yapabilecegi bir gelir elde etmesi soz konusu olmamalidir.Ocak ayını görmeden de düşme potasına girerler
İlk transferi Ederson ve Kante olacak çıkarlarsaOrasi onemli degil, acunun en az yuzde 40ini fenere aktarip yabanci temizligi yapabilecegi bir gelir elde etmesi soz konusu olmamalidir.
Cikamayacaklar, millwall olmasa bile diger ayaktaki 2 takimda daha iyi.İlk transferi Ederson ve Kante olacak çıkarlarsa
Okan hoca gitmez Fatih hoca giderHull City cikarsa PL ya terim yada Okan yeni hocasi olur
Şampiyonluk maçına gelseydin reyiz.
Okan hoca yerine Fatih Terim teknik direktör olsaydı acun yine yapı muhabbetlerine girebilir miydi acabaAcun mevzusunda kızsam da spor camiasının böyle olduğunu sıklıkla söyledim, ekran çoğu zaman hayali bir perde bu işte.
Diğer yandan Okan Buruk’a çok güzel destek vermiş, kendisini seviyoruz.
Yapı muhabbetine girebilirdi ama Okan’ı hedef aldığı gibi FTyi alamazdı açıklamalarında.Okan hoca yerine Fatih Terim teknik direktör olsaydı acun yine yapı muhabbetlerine girebilir miydi acaba
Problemlerle kaoslarla yaşamak isteyen, sadece olumsuzların üstüne giden iğrenç bi kitle oluştu sosyal medyadaRahat biraksaniza adami yav