Fatih Terim

1 kere de karşı fikirlere saygılı olun yav isteyen Fatih hocayı ister isteyen Okanla devam edilsin ister isteyen de Torrent'in geri gelmesini ister bu kadar basit.Hemen karşı fikir olunca vizyonsuz lafı yapıştırması çok saygısızca.Nasıl ben kimseye laf atmıyosam kimse de bana laf atmasın..

Bundan sonra hiçbir yönetim para karşılığı işe aldığı bir elemanın gelip başına miçmasina müsade etmez. Terim'i zortlatan taraftarlar ner kötü niyetlidir. Kaoscu taraftarıdır.

Bakıyorum da başlıkta hocayı rahat bırakın filan diyorlar...

içerdeki ve dışardaki düşmanlardan korunması için hocama tasarladığım mithril ceket :love::love:

1666008080276.webp

Fatih Hocam icin artik bu konu kapanmis olmali, kendisi buraya daha farkli gorevlerle gelmeli eger gelecekse. Kendisini seven bir taraftar olarakta yorumum boyle mantiken de boyle. Disaridan destek verebilir ya da daha yonetimsel/organizasyon kisminda olabilir isin... Baskanlik konusunda da terettudlerim olsada "teknik" donanimi olan bir isim oldugundan en azindan yonetici olarak 1-2 donem gorev alabilir. Bunun disinda sahada olmamali, artik yeterli. Zaten kendisi de son imzasini yani profesyonel calisan "eleman-bazilarina gore" olarak sozlesmesini paylasarak bir on-haber verdi.

Kendisini daha fazla yipratmadan dogru ve guzel hatirlamak gerek. Bu klube cok sey katti, tesekkurler ve minnettariz. Ben kendisini ayrica cok seviyorum. Hocam, sonsuz tesekkurler yasattigin gururlar ve basarilar icin. Kotu gunlerde oldu, olurda... Ama mesele, muzeye ve maziye bakinca adin cok ozel bir yerde ve oyle kalmali.

"Cimbom, basi duk yurur" diyor ve Tevfik Fikret'in bu guzel sozlerini ekliyorum kendisi icin;

"Kimseden bir fayda ummam ben, dilenmem kol kanat. Kendi boşluk, kendi gökkubbemde kendim gezginim. Bir eğik baş bir boyunduruktan ağırdır boynuma; fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir galatasaraylıyım"
.

muslera yeni gelen oyuncuları terimci yapmış diyebilir miyiz

bir kesim nefret ederken bir kesim deyim yerindeyse tapıyor.

bende bu gün gördüm ki bazı kesim için Fatih Terim hakkında olumlu birşey yazınca "terim tapar" oluyorsun.

türkiyedeki gelişmemişliğin en büyük sebebi insanların söyleneni anlayamamaları.

bunun en büyük sebebinin okuma eksikliği olduğunu düşünmekteyim.

Terim Galatasaray'ın gayriresmi sözcülüğünü yapsa çok iş yapardı. Adamın en iyi yaptığı iş gündeme bomba gibi düşmek. Beyaz TV ye, aspor'a falan bağlanıp saydiracak. Terim bir tweet çaksa oradan şimdi çok makbule geçerdi. Bunun için İstanbul'da bulunmasına bile gerek yok. Ama maalesef Terim TD 'likten ayrıldığı zamanlar hiç Galatasaray'dan taraf görüntüsü vermiyor. Zaman zaman eski yabancı oyuncularımız bile Galatasaray ile ilgili destek mesajı gonderiyor. Ama Terim de bunu goremiyoruz.

Geri
Üst Alt