Fatih Hocam icin artik bu konu kapanmis olmali, kendisi buraya daha farkli gorevlerle gelmeli eger gelecekse. Kendisini seven bir taraftar olarakta yorumum boyle mantiken de boyle. Disaridan destek verebilir ya da daha yonetimsel/organizasyon kisminda olabilir isin... Baskanlik konusunda da terettudlerim olsada "teknik" donanimi olan bir isim oldugundan en azindan yonetici olarak 1-2 donem gorev alabilir. Bunun disinda sahada olmamali, artik yeterli. Zaten kendisi de son imzasini yani profesyonel calisan "eleman-bazilarina gore" olarak sozlesmesini paylasarak bir on-haber verdi.
Kendisini daha fazla yipratmadan dogru ve guzel hatirlamak gerek. Bu klube cok sey katti, tesekkurler ve minnettariz. Ben kendisini ayrica cok seviyorum. Hocam, sonsuz tesekkurler yasattigin gururlar ve basarilar icin. Kotu gunlerde oldu, olurda... Ama mesele, muzeye ve maziye bakinca adin cok ozel bir yerde ve oyle kalmali.
"Cimbom, basi duk yurur" diyor ve Tevfik Fikret'in bu guzel sozlerini ekliyorum kendisi icin;
"Kimseden bir fayda ummam ben, dilenmem kol kanat. Kendi boşluk, kendi gökkubbemde kendim gezginim. Bir eğik baş bir boyunduruktan ağırdır boynuma; fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir galatasaraylıyım".