Fatih Terim

Kendisi Galatasaraylıysa cıkıp konuşur

ftnin konuşması erdenden dursundan daha etkilidir bu ülkede bazı kesimde

acunla mastercheff e katılabilir ya da

belgesel cekip ben böyle gsliyim ben söyle severim olaylarını artık gecelim

Kendisi Galatasaraylıysa cıkıp konuşur

ftnin konuşması erdenden dursundan daha etkilidir bu ülkede bazı kesimde

acunla mastercheff e katılabilir ya da

belgesel cekip ben böyle gsliyim ben söyle severim olaylarını artık gecelim
Bi tweet atsa yeter, camianin birlik ve beraberlik olusu bunlari tedirgin eder

Ben sıradan bi taraftarım Galatasarayda bunca başarım bunca kupam olsa beni var eden bi takım olsa

yıllarımı verdigim camia olsa

en ufak durumda konuşmamak icin cıldırırım kendimi tutamam

hocam gs efsanesi isen bugün bi farkın olsun

acık acık gsye karşı savaş var senin döneminde öyleydi sen ceza alıyordun bu savaş devam ediyor artık ceza alamazsın

fatih terim gelse doğramayacaklarmış nereye doğru gülüyoruz 4 senedir doğruyorlar la

Hadi hocam çık bir konuş allasen. Hani organize kötülük falan diyordun. O kötülük büyüyerek devam ediyor senden ses seda yok.

Bu adam hem TFF hemde yönetimle savaşmıştı.

Olurda Okan hoca ile yollar ayrılırsa tekrar takımın başına getirilmelidir.

Konussa puan kayiplari nedeniyle gozu okanin koltugunda dersiniz yav. Tffsi mhksi atamalari yapılırken ugruna secim erteletilen yonetimimiz elinden gelenin fazlasini yapsin bi zahmet

Zırt pırt bu konunun uplanmasını gereksiz bulsam da ben de hocanın bu huyundan rahatsızım. Takımın başında olmadığı süreçlerde hiç konuşmuyor Galatasaray'ı ya da dışarıdan hiç karışmıyor. Oysa ki şu an hayatta olupta açık ara en çok tanınan ve bir ağırlığı olan Galatasaray figürü kendisi. Böyle günlerde çıkıp konuşmalı bence de.

Dün takımın başında olsaydı Boeyin kırmızısından sonra kırmızı yer, ağır bir maç sonu röportajı verir ve 5-6 maç ceza alırdı

Tff ile savaşan Terimin savaş esnasından bir kare.
demirören tffsi gelmiş geçmiş en büyük gs düşmanı olan oluşumdur bu arada.

Ekli dosyalar

• 1666613445908.webp
    1666613445908.webp
    99,9 KB · Görüntüleme: 19
Tff ile savaşan Terimin savaş esnasından bir kare.
demirören tffsi gelmiş geçmiş en büyük gs düşmanı olan oluşumdur bu arada.
Hay yaşa.
Son dönemindeki evlatçılık oyununu da unutmayalım.
Bir de Arda yüzünden Mustafa Cengiz başkan'a yaptıklarını tabii.

Yeni bir FT dönemini kaldıramam!

Ben sıradan bi taraftarım Galatasarayda bunca başarım bunca kupam olsa beni var eden bi takım olsa

yıllarımı verdigim camia olsa

en ufak durumda konuşmamak icin cıldırırım kendimi tutamam

hocam gs efsanesi isen bugün bi farkın olsun

acık acık gsye karşı savaş var senin döneminde öyleydi sen ceza alıyordun bu savaş devam ediyor artık ceza alamazsın
Benim şu an tüm hayatım karman çorman, maçtan bir gün önce artık bu davada eskisi gibi olamam dedim, o kafayla ama öyle şeyler oldu ki susamadım... Yalnız bırakamadım. Haksızlığa hiç tahammülüm yok. Ve ben sıradan biriyim.

Sadece geldiği zaman var bu adam, ailesi bile. Ama sadece o da değil ekranda da görüyoruz konuşanları. Ben hiçbirinin açık net diyeyim bizler kadar karşılıksız gönül verdiğini düşünmüyorum. Bizden tek fazlaları ne mutlu ki bu forma altında olup bir şeyler başarıp onun layığına uygunda unvan almaları. Mühim olan onu hak etmek ama...

Geri
Üst Alt