Fatih Terim

Dört sene üst üste şampiyonluğun sonu üç sene sıfır kupayı mı hak ediyordu yani. Mis gibi 18-19'da bıraksaydı, taraftar ikiye bölünmezdi bugün.

Zaten Terim noktayı Twitten koymadı mı... Bence vermiş olmalı, tekrar yutmayacaksa.
GERÇEKLERİİİ TARİHH YAZARR
TARİHİ DE GALATASARAYA!!!!!

hiç birşey bitmedi bitmeyecek, hocam ile daha çok kupa kaldıracağız.

Babam 18 sene önce 49 yaşında vefat etti ve çok iyi Galatasaraylıydı. Hatta o kadar ki ciddi bir kalp ameliyatından çıktığı anda ilk sorduğu şeyin GS Avrupa maçının skoru olacak kadar diyebilirim. Dolayısıyla Terim'in bir etkisi yooook. Ben de ergen falan değilim yaş olarak. 😏

Hocamın da dönmeye pek niyeti yok anlaşılan...Epeydir ''Aman da ne kulüpler, ne MT lar sırada bekliyor!'' minvalinde haberlere rastlamıyorum zira!..

hocanın bu sezon en azından çalışmak isteyeceğini düşünmüyorum. Terimi o zaman yollamak yanlissa okani yollamak da yanlis. Okan giderse yabanci gelir bence

Transfer isinden uzak tutulan baskaniyla uzlasan bir f.t suan ki kadroya can verebilecek uyuyan devi uyandirabilecek franksteinı diriltecek kisi olabilir ama son 3 yil kafa da buyuk soru isareti

Fakat bu senenin telafisi yok kirmizi kablo mavi kablo hangisi sececegiz muhabbeti bir nevi

Yalniz şu var hayat imparatorun da bir zamanlar dedigi gibi cesurlari sever

Bilemiyorum

La 4 sezon falan rezilleri oynadık ya! Unuttunuz mu? Son 3ünde şampiyon olamadık. Düşme potasinin kıyısında dolandık. Rezil ötesi transferlerle kulübü batmaya getirdik. Şimdi bu referansa dayanarak mi Terim gelsin diyorsunuz? Terim ile geçici başarı bile imkansız artık.

Fatih Terim'in gelmesi için mantıklı bir sebep göremiyorum. Evet Okan'ın hataları var, bu hatalarını düzeltmesi içinse çok kısa zamanı.

Bu yıl bizi hedefe kim götürecekse başta o olmalı.

Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk, neresinden bakarsan bak gerçekten ve sadece Galatasaray'ıma yakışır çünkü.

Bir yapılanma yapıyorken bu yapılanmayı bozacak bir TD getirmemeliler. Terim o yüzden gelmemeli. Volzs, Fatih Demireli yeni gelecek alt yapıya ve üst yapıya o bahsedilen isimler ile birlikte gerek alt yapıya gerek alt yapıdan üst yapıya yükselmeye gibi bir yapı kurulmaya çalışılıyor. Şimdi Terim'i getirip bu yapıyı daha kurulmadan çöpe atıp yine Terim'in kendi adamlarını o yerlere doldurmasını ben istemem şahsen.

Terim severler üzülecek, bu saat den sonra Galatasaraya td olarak getiren olmaz, cünkü hic bir yönetim artik o topa girmez, kendileri de bilir, terim gelse agrimiyan basi agritirlar.

Fatih Terim bizim gerçek babamızdır.
o olmasaydı şu an fenerden geride bir kulüp olurduk..

1666852782081.png

6EmiBKl.gif

edit: avatarlık foto olmuş :love:

Geri
Üst Alt