- 18 Mayıs 2011
- 53.496
- 57.472
- 4.613
Dunden daha cok yarindan daha az seviyoruz seni hocam
burda ayrı dmde ayrı konuşuyorsun sende anlamadım seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burda ayrı dmde ayrı konuşuyorsun sende anlamadım seni

Mevcut kadroyu Okan hocadan iyi oynatır ondan şüphem yok da Fatih hoca olsa Ömer Bayram, Taylan, Omar vs... hala bu takımdaydı. Dolayısı ile böyle bir kadro kurulmamıştı. Evlatçılık hastalığını yenemiyor bir türlü.

Purolu abi kim acep cok karizma cizmisler
He ya ben olsam göndermezdim demişti ayağının tozuylaTudor'un yerine geldiğinde Sabri'yi gönderdiler, yetişemedim diye hayıflanmıştı![]()

Güldürüyon beniHe ya ben olsam göndermezdim demişti ayağının tozuyla
Yani işte kardeşim evlatçılık ve her şeyi en iyi ben bilirimcilik hastalıkları olmasa özellikle Galatasaray'ımızın DNA'sına göre dünya üzerinde Fatih Terim'den daha büyük daha uygun bir hoca yok. Amma ve lakin gel gör ki günümüz futbolu artık bu hastalıkları kaldırmıyor. Bu negatif yönlerine rağmen yine de yaşayan efsanemiz tabi ki. Aynı başarıları Fb'de yaşasa Kadıköy'deki boğa heykelinin yerinde, Fatih hocamızın onu çekme bunu çek diye hedef gösterdiği başaklarının heykeli vardı senelerdir.
Bilmiyorum valla ama karikatür 76 yılından.Purolu abi kim acep cok karizma cizmisler
Sen gülme ulan!Güldürüyon beni
İhtiyarsınSen gülme ulan!
İhtiyar babandır!!İhtiyarsınfalan ama kafa adamsın.
İhtiyar babandır!!
www.instagram.com