Fatih Terim

Mevcut kadroyu Okan hocadan iyi oynatır ondan şüphem yok da Fatih hoca olsa Ömer Bayram, Taylan, Omar vs... hala bu takımdaydı. Dolayısı ile böyle bir kadro kurulmamıştı. Evlatçılık hastalığını yenemiyor bir türlü.

Tudor'un yerine geldiğinde Sabri'yi gönderdiler, yetişemedim diye hayıflanmıştı :asd:

Hayırlı çarşambalar hocam.

IMG_20221109_123150.webp

Tudor'un yerine geldiğinde Sabri'yi gönderdiler, yetişemedim diye hayıflanmıştı :asd:
He ya ben olsam göndermezdim demişti ayağının tozuyla ;D;D;D

Yani işte kardeşim evlatçılık ve her şeyi en iyi ben bilirimcilik hastalıkları olmasa özellikle Galatasaray'ımızın DNA'sına göre dünya üzerinde Fatih Terim'den daha büyük daha uygun bir hoca yok. Amma ve lakin gel gör ki günümüz futbolu artık bu hastalıkları kaldırmıyor. Bu negatif yönlerine rağmen yine de yaşayan efsanemiz tabi ki. Aynı başarıları Fb'de yaşasa Kadıköy'deki boğa heykelinin yerinde, Fatih hocamızın onu çekme bunu çek diye hedef gösterdiği başaklarının heykeli vardı senelerdir.

He ya ben olsam göndermezdim demişti ayağının tozuyla ;D;D;D

Yani işte kardeşim evlatçılık ve her şeyi en iyi ben bilirimcilik hastalıkları olmasa özellikle Galatasaray'ımızın DNA'sına göre dünya üzerinde Fatih Terim'den daha büyük daha uygun bir hoca yok. Amma ve lakin gel gör ki günümüz futbolu artık bu hastalıkları kaldırmıyor. Bu negatif yönlerine rağmen yine de yaşayan efsanemiz tabi ki. Aynı başarıları Fb'de yaşasa Kadıköy'deki boğa heykelinin yerinde, Fatih hocamızın onu çekme bunu çek diye hedef gösterdiği başaklarının heykeli vardı senelerdir.
Güldürüyon beni

Fatih hocayı da severim Okan hocayı da severim Galatasaray'ın hocası kimse onu desteklerim sezon bitimine doğru takımda hiçbir ilerleme yoksa o zaman yollar ayrılması doğru olur ama bir gerçek var ki 19/20 sezonunda Fatih hocaya bundan daha iyi bir kadro verilmişti o dönem yabancı kuralı da yoktu Muslera, Mariano, Linnes, Marcao, Donk, Nagatomo, Saracchi, Nzonzi, Seri, Lemina, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne, Falcao ve bu kadroyla çok kötü maçlar çıkarmıştık. Bugün ki kadroda Fatih hoca olsa %100 başarılı olur demek doğru değil. Başarı istiyorsak hocalarımızı baskı altına almak yerine destek olmak gerekiyor hatalarında eleştirelim ama sırf eleştiri olsun diye eleştirmeyelim. Sosyal medyada bile azımsanmayacak bir kesim Okan hocanın Şenol Güneş karşısında rezil olmasını hatta gönderilmesini onun yerine de Fatih hocanın gelmesini istiyorlardı.

19/20 sezonu ve sonra ki diğer 1 sezonda bu takım öyle basit maçlar kaybetti ki Fatih hoca yerine başka bir hoca olsa 2 senede en az 1 şampiyonluğumuz daha olurdu. Son seneyi saymıyorum orada yapılanmada dahi hatalar var İsmail Çipe'ye güveneceğine başka bir yedek kaleci alsaydı o kadar kötü seri dahi olmazdı yenilen gollerin %70-80'i direk kaleci hatasıydı.

Fatih hoca ,maalesef futbol olarak oynatamiyor artık hatta en iyi yaptığı şey olan oyuncuları mental olarak bile hazirlayamiyor
Özellikle o pas oyunu saçmalığı yüzünden geçen yıl cekmedigimiz rezillik kalmadi

uplandıkca konu başımızda olmadıgı gerçeği sinir ediyor.sampiyonluk kadrosu kurup,terimi getirmemek facia

Objektif ve reyalist olmak gerekirse artik emekliligini aciklamali ve bagimsiz olarak cumhurbaskani adayı oldugunu türk halkina duyurmali.

Geri
Üst Alt