Olm senin beynin sulanmış hastamısın nesin
Y kürek boş beleş bir ayrıntıya,kelimeye takılıp tüm konuyu ordan ele almaya çalışıyosun konuyu bağlamından koparıyosun
Geçen sene takım ligde rezil rüsva olurken ftye yıkama yağlama çeken sen değilmiydin ama eaabi Avrupa'da lideriz gruptan çıktık diye
Bu sezon dk arasına kadar olan süreçte jesus hem ligde liderdi hem Uefa'da gruptan falan çıktı,ftye yıkama yağlama çeken adam jesusa bok atıyo olaya bak,zorla jesusu savundurtuyosun adama(bunu jesusu savunmak için değil tutarsız olanın kendin olduğunu gör diye örnekledim)
Benim yanılmayla ilgili bi egom yok bak hemen bitanesini yazayım seferovici çok istedim transferine sevindim adam lukunku çıktı ve yanıldım ilahmıyım ben yanılmayayım
Torent mevzusu benim için şu,ftnin sırf yetenek yoksunu herifleri biat ediyolar diye kadroya toplaması,Koç'un şimdi yaptığı gibi kendisinin başarısızlığına kılıf uydurmak için kendi başkanı dahil habire düşman yaratması,rezil antrenmanlar vs bıktığım için torent gelince en azından sahada bi diziliş gördüm,maçlara yansıtamasalarda antrenmanda oyuncularla birebir ilgilendiğini gördüm,maç sonlarında teknik taktik konuşurken gördüm,hatalı kararlarda acaba kime dalacakta ceza alacak diye endişelenmedim gibi gibi sebepler yüzünden adama eyv dedim sonrada bunların bizim tdmiz olması için yeterli olmayacağını da söyledim, hatta tazminat olayı yüzünden de ana avrat sövdüm,ikardilerle mertenslerle toreyralarla Ümraniyeye istanbulspora zorlanan okanın ise geçen seneki cicaldulu kadroyla bizi küme düşüreceğini belirttim gayet olağan bir ihtimal olduğu için gördüğün gibi
Hatalarını,yanlışlarını da yazdım kazanır ama kötü oynarken,sonra kazanır ama iyi oynarken de yazdım,şuanda da iyi oynamayıp kazandığımızı yazıyorum olması gerektiği gibi
Bu msjıda anlamanı hiç umut etmeden yazıp boşa zaman harcadım ona yanıyorum