Fatih Terim

bu adama ciddi ciddi tepki gösteren harbi alçaktır

Size ne lan yardimda bulunmus veya bulunmamis. Bulunsa bunu aciklamak zorunda da dgl.

Mal sürüleri

Mal sürüsü dolaşıyor ortalıkta. Allah herkese sabır ve sakinlik versin.

tepkiler tabiki yanlis, ama bence her önemli figür, hele hele terim hocamiz gibi biri, kisa da olsa bir mesaj yayinlayabilirdi. umarim kayip fln olmamisdir ailesinde

Fatih Terim bu ülkeye en üst düzeyde her şekilde hizmet edip başarılar yaşatmış ve ne kadar milli duyguları kabarık bir insan olduğu aşikar biridir.

En derin üzüntülerde olduğuna eminim. Gerekeni yapmıştır, yapacakları da vardır halen.

Boş yapmasın kimse.

stadımıza gelecektir büyük ihtimal yarın

ft hocamın sevenleri cok yardımlar katlanacaktır

Screenshot_2023-02-09-21-34-35-13_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp

çocuk esirgeme kurumuna tarihinin en büyük bağışını yapan,

bunun dışında da sürekli öğrenci ve yetim okuttuğu bilinen bi adamın sosyal medyadan yazı paylaşmasına gerek yok

bazıları herkesi kendisi gibi şovmen sanıyor, hoca desteği fazlasıyla yapmıştır %100 eminim

Fatih terim yaptığı hatalı transferlerini, evlatçılığını, oynayttığı futbolu eleştirdik ama insanlığına laf söyleyecek olan önce aynaya baksın zira adam gibi adamdır kimse de tek laf edemez adam kim bilir ne yardımlar yaptı kim bilir kaç tane dostunu kaybetti

çocuk esirgeme kurumuna tarihinin en büyük bağışını yapan,

bunun dışında da sürekli öğrenci ve yetim okuttuğu bilinen bi adamın sosyal medyadan yazı paylaşmasına gerek yok

bazıları herkesi kendisi gibi şovmen sanıyor, hoca desteği fazlasıyla yapmıştır %100 eminim
Çıkarıp dekont sallaması lazım heralde.

Şimdilerde unutulmuş olabilir ama eskiden yapılan yardımı söylemek ayıptı.

Bir elin verdiğini öteki el görmeyecek denirdi.

Şimdilerde ise söylemeyeni ayıplıyorlar.

Bi de yapmadan yaptım diyenler var ki vah onların haline.

Çıkarıp dekont sallaması lazım heralde.

Şimdilerde unutulmuş olabilir ama eskiden yapılan yardımı söylemek ayıptı.

Bir elin verdiğini öteki el görmeyecek denirdi.

Şimdilerde ise söylemeyeni ayıplıyorlar.

Bi de yapmadan yaptım diyenler var ki vah onların haline.
Fatih hocadan ve ayıplanma mevzusundan bağımsız, bence böyle büyük durumlarda farkındalık için popüler isimlerin kampanyalara katılması, organizasyonlar düzenlemesi gerekli. Katılanın ne niyetle katıldığından çok netice daha önemli oluyor. Ünlü isimler birbirini tetikliyor, daha büyük kitlelere ulaşılıyor.

Hayatında bir kere herhangi bir kuruma yada şahısa 10 TL yardımda bulunmayan insanlar ne Sabancı bıraktı ne Eczacıbaşı bıraktı ne Terim bıraktı ne güzel iş arkadaş al eline telefonu gelene gidene salla ...

Geri
Üst Alt