- 26 Eylül 2012
- 122.189
- 72.880
- 5.068
Sen gelme ulanhocamı karşılamak için havalimanında bekleyişe geçiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen gelme ulanhocamı karşılamak için havalimanında bekleyişe geçiyorum
Yakışır ama Milan çok karışık 1 kulüp diye demedim..Sezon sonu Pioli kovulabilir bence.
Milan yakışır FT hocama. Ama hayal işte.
Niye öyle dedin?..Koyu TS taraftarı ve ucundan azıcık da GS sempatizanı olduğu için en çok bu kardeşimize yakışır!..
yurtdışı yapsaYakışır ama Milan çok karışık 1 kulüp diye demedim..
geçtiğimiz günlerde şenol güneş türkiyenin en iyisi demiyor muyduntrabzon'a giderse
ülkenin en büyük takımının trabzon olduğunu tartışmam bile
eğer bunu kanıtlarsan forum hayatıma son vereceğimgeçtiğimiz günlerde şenol güneş türkiyenin en iyisi demiyor muydun
"camiamıza" dersek daha uygun olur
eğer bunu kanıtlarsan forum hayatıma son vereceğim
kim ne derse desin
şenol güneş bu ligin sefiridir
Hocamıza güzel bir kariyer finali yakışır..yurtdışı yapsa
kötü sonuçlar bekleyecek bir çok şerefsiz insan var
Sefir= en iyi
Kaderde bu yaştan sonra takım değişmek de varmış napalım kısmet"camiamıza" dersek daha uygun olur
Hocamıza güzel bir kariyer finali yakışır..
Keşke 2019 şampiyonluğu ile yapsaydı bunu. Enerjisinin düştüğünü gözlemlediğimi belirtmek suretiyle o zaman da söylemiştim; kadro planlaması, oyun anlayışı filan çok kötüydü. Ucu ucuna şampiyon olduk diye gerçekler görmezden gelinmişti...
FFP vardı kendi istediği kadroyu kuramazdı ki birde mustafa cengiz yönetiminin transfer başarısızlıkları vardı. Adami her dönem bir mevkide eksik bıraktılar.Hocamıza güzel bir kariyer finali yakışır..
Keşke 2019 şampiyonluğu ile yapsaydı bunu. Enerjisinin düştüğünü gözlemlediğimi belirtmek suretiyle o zaman da söylemiştim; kadro planlaması, oyun anlayışı filan çok kötüydü. Ucu ucuna şampiyon olduk diye gerçekler görmezden gelinmişti...
Komisyon vermek istememiştir. Ayrıca her konuda inisiyatifin tümüyle kendisinde olmasına obsesyon derecesinde önem verdiği herkesin malumu. Top class kulüplerin ayağına gelmesini beklemiştir hazret...Fatih terimin adam akilli menejeri olsa suan avrupada bir takim yönetiyordu.