Fatih Terim

hocamı karşılamak için havalimanında bekleyişe geçiyorum
Sen gelme ulan

tapatalk_1649882000969.webp

yurtdışı yapsa
kötü sonuçlar bekleyecek bir çok şerefsiz insan var
Hocamıza güzel bir kariyer finali yakışır..

Keşke 2019 şampiyonluğu ile yapsaydı bunu. Enerjisinin düştüğünü gözlemlediğimi belirtmek suretiyle o zaman da söylemiştim; kadro planlaması, oyun anlayışı filan çok kötüydü. Ucu ucuna şampiyon olduk diye gerçekler görmezden gelinmişti...

Hocami rakip takimin başinda bize karşi td olarak görmeyi yureğim kaldirmaz

Keşke 2019 şampiyonluğu ile yapsaydı bunu. Enerjisinin düştüğünü gözlemlediğimi belirtmek suretiyle o zaman da söylemiştim; kadro planlaması, oyun anlayışı filan çok kötüydü. Ucu ucuna şampiyon olduk diye gerçekler görmezden gelinmişti...

Covid olmasaydi belki de 3. Sene üst üste şampiyon olacaktık, hoca son döneminde bile başarısız değildi ama gitme vakti de gelmişti

FFP vardı kendi istediği kadroyu kuramazdı ki birde mustafa cengiz yönetiminin transfer başarısızlıkları vardı. Adami her dönem bir mevkide eksik bıraktılar.

Fatih terimin adam akilli menejeri olsa suan avrupada bir takim yönetiyordu.

Fatih terimin adam akilli menejeri olsa suan avrupada bir takim yönetiyordu.
Komisyon vermek istememiştir. Ayrıca her konuda inisiyatifin tümüyle kendisinde olmasına obsesyon derecesinde önem verdiği herkesin malumu. Top class kulüplerin ayağına gelmesini beklemiştir hazret...

Geri
Üst Alt