Fatih Terim

Tipe bak. Izlerken ben utandim. Hocam ne kufurler etmistir icinden bu lavuga

Milli takimi falan istemiyor
IMG_20230911_102433.webp

TFF içinde A-milli takım konuları ve türkiye altyapısının her şeyi Fatih Hoca'dan geçmeli. Sistem oturtması gereken yegane futbol adamı.

Saha kenarı stresini arzulamaz diye düşünüyprum.

Milli takıma dön de ekran başına kilitlenelim hocammm.

İtalyanların hocaya ilgi ve sevgi göstermesi hoşuma gidiyor hep ama nedenini hiç anlamadım. fiorentinda, milanda kupa canavarı mı olmuş, nolmuş yani. İlginç

İtalyanların hocaya ilgi ve sevgi göstermesi hoşuma gidiyor hep ama nedenini hiç anlamadım. fiorentinda, milanda kupa canavarı mı olmuş, nolmuş yani. İlginç

küme düşme adayı fiorentina'yı kupa finalisti yapmış, şaşalı günlerinden uzak milan'a özellikle büyük maçlarda yeniden umut verecek topu oynatmış. fiorentina'ya büyük geldi, milan'da ego savaşını kaybetti. italya'da türk olarak yaşamak bile zorken adam küçük takımdan en büyüğüne transfer yapmış ve 20 yıl sonra hala sevgi ve saygıyla anlıyor. demek ki yapmış bişeyler.

Kimilerine göre egolu, kibirli, "artist", "mafya tipli", kaotik olmasına rağmen asla polemiğe girmemesi büyük bir karakter örneği. Hakkında o kadar atıp tutulmasına rağmen çıkıp tek kelime laf etmiyor. Ünal Aysal canı sıkıldıkça konuşuyor Terim çıkıp tek bir cümle cevap vermiyor. Ben olsam dayanamazdim herhalde.

Az önce Ünal Aysal ile ilgili haber okudum. Meğer bu yüzden her yerde kendisiyle ilgili yorumlar yapılmış. Çıkmış yine Fatih Terim hakkında konuşmuş ve yine Fatih Terim'den "teknik direktörüm" diye konuşmuş. 60 yaşından sonra Galatasaray'a üye olmuş adam başkan da olsa Fatih Terim'den bahsederken teknik direktörüm diye bahsedemezsin. Eleman hiç diyemezsin.
İstese Fatih Terim sözleriyle böcek gibi ezer Ünal Aysal'ı ama demin de dediğim gibi çok ilginc adam sus pus.

Geri
Üst Alt