Fatih Terim

Mamalandıkları için Fatih Hoca üzerinden Galatasaray'a mı yürüyecekler yoksa ünlü ve güçlü bir isim üzerinden şan peşindeler mi daha tam çözemedim. Her türlü pisliğe açık isimler.

Gerçi gerçek ortaya çıksın da kimin kafası koparsa kopsun.

GAoBM66XYAAhl3a

Karanlık yüzü hep vardı. Mehmet Ağar ile kanka olması tek başına yeter karanlık ve kirli bir yanı olduğunu göstermesi açısından. Bunu bir yere kadar anlayabiliyorum lakin şu bir aydır dönen konuları aklım almıyor. Milyon liralar kazandınız, kazanmaya devam ediyorsunuz. Nasıl bir aç gözlülük bu aklım almıyor. Mağdurlar da yine Terim'in çocukları, Emre, Arda, Muslera, Selçuk, Semih Kaya. . .

Git Bodrum'daki köşküne kapan yaşlılığını güzel güzel geçir. Derdin ne!

Karanlık yüzü hep vardı. Mehmet Ağar ile kanka olması tek başına yeter karanlık ve kirli bir yanı olduğunu göstermesi açısından. Bunu bir yere kadar anlayabiliyorum lakin şu bir aydır dönen konuları aklım almıyor. Milyon liralar kazandınız, kazanmaya devam ediyorsunuz. Nasıl bir aç gözlülük bu aklım almıyor. Mağdurlar da yine Terim'in çocukları, Emre, Arda, Muslera, Selçuk, Semih Kaya. . .

Bu ülkede karanlık yüzü olan insandan çok ne var. Terimden başkasının karanlık yüzü nedense hiç konuşulmuyor

Sana ne adamın ne yapacağından ? Ayrıca yargıç mısınız ? Birisi hakkında hüküm veriyorsunuz ? Karanlıkmış.

Abi adam istediğini yapar para onun ister kriptoya koyar ister ben sana kazandıracağım diyen bir tanıdığına parayı verir.
Paragöz adam olsa 3-4 milyonu tutup şehitler derneğine mi ne bağışlamazdı.

Gerçekçi olalım bu konuda.
Kendisinin çok hayranı değilim kalbim hala kırık ama sonsuza kadar saygı duyuyorum. Para onun parası çalmamış çırpmamış.
Doların oynak balina olduğu zaman hafta sonu düşen hafta başı vurup geçen makasın dev aralıklarla açık olduğu milletin parasına çöküldüğü dönemler de oldu. Önce bunları konuşalım hoca 3 milyon kazanmış arda 5 kaybetmiş bunlar küçük paralar. Yüz milyarlarca dolar el değiştirdi ülkede o zaman 18den 11e düşüp sonra doların geri gelmesi legal miydi. Önce bunları ortaya çıkarsınlar sonra 40-50 milyon dolarlara gelinir elbet.

Fatih hocamı yedirmeyiz yıllarca üst düzey teknik direktörlük yapmış adamın para sorunu olmaz bir kadın tarafından kandırılmış olabilir bu onu suçlu yapmaz Allah kerim Fatih Terim

ilk cümlelerin için ıspatlı bir şey diyemem ancak çamur at izi kalsın diyebilirim. karanlıktan kasıt nedir, şu an ülkenin en karanlık insanı sence kimdir? buraya ismi yazılabilir mi? şu an ülkenin en karanlık kişisinin yanında kimler vardır? vs vs pek çok soru sorabiliriz mesela.

boldladığım yer ise tamamen gülünç ötesi.

bir insanın para kazanma konusundaki sınırını belirleme haddi kime ait acaba? o zaman koç holding sabancı holding sahipleri birer birer istifa etsinler, şirketler kapatılsın. sonuçta 7 ülkeye yetecek paraları var değil mi? bak 7 sülale demiyorum. 7 ülke diyorum.

yanlış anlama sana kızmıyorum, toplumdaki bu populist tavırdan yoruldum ya. herkesin bir fikri var ve herkes fikrinin mükemmel olduğunu düşünüyor anasını satayım.

iki şey daha var, biri "terim'n çocukları"

yahu bu adam hayatının büyük bir bölümünde gs teknik direktörü olmuş. gslı futbolcular ile çalışmış dolayısıyla çevresindekiler, en yakınları hep bu oyuncular ve aileleri olmuş. kimileri ile frekansı daha tutmuş ve daha sıkı görüşmüş olabilir. herkes gibi. özel hayatında bir yatırım yapmışlar ya da ne olduysa, ortak paydaşlarının bu insanlar olması kadar doğal ne olabilir? emre arda, muslera, selçuk yerine hayri cund, murhan, kolpa kemal falan mı olsaydı :d

ikicisi de, son cümlen. içler acısı ve bu konuda objektif olmadığının kanıtı. bodrum'da KÖŞKÜNE KAPAN, derdin ne (ünlem işaretli falan). pranga da vurulsun mu ayağına köşkte, ne de olsa parası var yaşlandı tabi KAPANSIN ne işi var dışarıda?

Son düzenleme:
En son psg deplasmanına forvette emre mor ve omer bayramlı kadro ile çıkıp 5 yediği için eleştiriyoldu sanırım.psgde de neymar,mbappe falan var ve o sezon final oynadilar.lemina ve falcao hep sakatti.nzonzi bitmişti.bi tek seriden ve saraçciden faydalanabildi.falcao alinacakken stoper diye bağırdı adam.luyindama sakatlandı ve donku stopere çekip yine faydalandı,pandemiden önce en ezici oyunnuu oynati son 5 yılın.pandemide şampiyonluğu çalındı ffp ve 10 tane kiralık oyuncunun olduğu sezon.kadikoyde ortasahada sadece seri ve omer bayramla tarihi farkı kacirdi

Geri
Üst Alt