- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 1.788
Ben çok rahat konuştuğum için Terim hakkında da konuşmayı kendimde hak görüyorum.Bu ülkede karanlık yüzü olan insandan çok ne var. Terimden başkasının karanlık yüzü nedense hiç konuşulmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben çok rahat konuştuğum için Terim hakkında da konuşmayı kendimde hak görüyorum.Bu ülkede karanlık yüzü olan insandan çok ne var. Terimden başkasının karanlık yüzü nedense hiç konuşulmuyor
Terim hakkında zaten herkes yıllardır medyada orda burda rahatça linç edebiliyor kendisini, demekki yeterince karanlık değil. Türk futbolunu çorba gibi karıştırıp isminin baş harfi bile telaffuz edilmeyen adamlar var, terim onların karanlığının yanında kar beyazı kalır muhtemelen.Ben çok rahat konuştuğum için Terim hakkında da konuşmayı kendimde hak görüyorum.
İş insanlarının para kazanma hırsı ile sıradan bir vatandasin elden para verip havadan para kazanma motivasyonunu bir tutmani hayretle okudum. Adam cahilce dolandırılmış, ben bu cehaleti eleştiriyorum. Sen kalkmış ne var bunda diyorsun. Kazandığı milyonlarla yatırım yapıp başka kazançlar elde edebilirdi, buna kimsenin itirazı olmaz. Ama bana bir milyon ver sana seneye iki milyon vereceğim diyen birine inanana bırakın da hayret edip gülelim.ilk cümlelerin için ıspatlı bir şey diyemem ancak çamur at izi kalsın diyebilirim. karanlıktan kasıt nedir, şu an ülkenin en karanlık insanı sence kimdir? buraya ismi yazılabilir mi? şu an ülkenin en karanlık kişisinin yanında kimler vardır? vs vs pek çok soru sorabiliriz mesela.
boldladığım yer ise tamamen gülünç ötesi.
bir insanın para kazanma konusundaki sınırını belirleme haddi kime ait acaba? o zaman koç holding sabancı holding sahipleri birer birer istifa etsinler, şirketler kapatılsın. sonuçta 7 ülkeye yetecek paraları var değil mi? bak 7 sülale demiyorum. 7 ülke diyorum.
yanlış anlama sana kızmıyorum, toplumdaki bu populist tavırdan yoruldum ya. herkesin bir fikri var ve herkes fikrinin mükemmel olduğunu düşünüyor anasını satayım.
iki şey daha var, biri "terim'n çocukları"
yahu bu adam hayatının büyük bir bölümünde gs teknik direktörü olmuş. gslı futbolcular ile çalışmış dolayısıyla çevresindekiler, en yakınları hep bu oyuncular ve aileleri olmuş. kimileri ile frekansı daha tutmuş ve daha sıkı görüşmüş olabilir. herkes gibi. özel hayatında bir yatırım yapmışlar ya da ne olduysa, ortak paydaşlarının bu insanlar olması kadar doğal ne olabilir? emre arda, muslera, selçuk yerine hayri cund, murhan, kolpa kemal falan mı olsaydı :d
ikicisi de, son cümlen. içler acısı ve bu konuda objektif olmadığının kanıtı. bodrum'da KÖŞKÜNE KAPAN, derdin ne (ünlem işaretli falan). pranga da vurulsun mu ayağına köşkte, ne de olsa parası var yaşlandı tabi KAPANSIN ne işi var dışarıda?
Zahirin mikserlik gorevini layigi ile yerine getirdigini soyleyebilir miyiz üstatUla Mahir yine ortalığı yangına vermişsin.
Gönül rahatlığıyla like veririm bu post içinZahirin mikserlik gorevini layigi ile yerine getirdigini soyleyebilir miyiz üstat
Alıntı yaptığım postta böyle demedin. Şimdi lafı değiştirmeyelim ütfen.İş insanlarının para kazanma hırsı ile sıradan bir vatandasin elden para verip havadan para kazanma motivasyonunu bir tutmani hayretle okudum. Adam cahilce dolandırılmış, ben bu cehaleti eleştiriyorum. Sen kalkmış ne var bunda diyorsun. Kazandığı milyonlarla yatırım yapıp başka kazançlar elde edebilirdi, buna kimsenin itirazı olmaz. Ama bana bir milyon ver sana seneye iki milyon vereceğim diyen birine inanana bırakın da hayret edip gülelim.
saklı para zaten fon dediği dolandırıcılık parası3.000.000 dolarlık saklı para dışında Terim in ilgisi yok gibi duruyor.
eşi-kızı-damadı da para yatırmış.3.000.000 dolarlık saklı para dışında Terim in ilgisi yok gibi duruyor.
ilgisi olsa bile para yatırıp dolandırılmış adama dolandırıcı muamelesi yapmak sadece bizim ülkede olur herhalde. Açgözlülük yapmış diyebilirsin en fazla3.000.000 dolarlık saklı para dışında Terim in ilgisi yok gibi duruyor.
Konu her uplandığında Fatih hocayı içeri mi aldılar diye korkaraktan konuya giriyorum