- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Fatih hocanın suskunluğu beni ziyadesi ile üzüyor. Umarım bir bildiği vardır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bildiğim, tefeciye para vermek suç teşkil etmiyor. Yoksa bütün futbolcular suçlu duruma düşer. Belki vergi işi girerse devreye oradan ceza alabilirler.ilgisi olsa bile para yatırıp dolandırılmış adama dolandırıcı muamelesi yapmak sadece bizim ülkede olur herhalde. Açgözlülük yapmış diyebilirsin en fazla
Ne tefecisi renkdaş kadın banka müdürü ve bunlara karlı bir yatırım buldum demiş belli kiBenim bildiğim, tefeciye para vermek suç teşkil etmiyor. Yoksa bütün futbolcular suçlu duruma düşer. Belki vergi işi girerse devreye oradan ceza alabilirler.
Banka müdürü kimliğiyle hareket etmiyor ama. Dekont falan vermemiş. Buna tefecilik denir.Ne tefecisi renkdaş kadın banka müdürü ve bunlara karlı bir yatırım buldum demiş belli ki
Şubede para alışverişi yapmış, imzalı belgeler vermiş, banka sistemine bile girmiş paraları. Sonuçta bu parayı verenler banka müdürü makamına vermisler paralarını, illegal iş çevirmişse bile haberleri yokBanka müdürü kimliğiyle hareket etmiyor ama. Dekont falan vermemiş. Buna tefecilik denir.
Ne imzası yahu, banka müdürü dekont verir imzalı kağıt değil. Bu adamlar ilk kez para yatırmıyorlar heralde. O kadar çok para çantayla getirilir mi? Bankadan bankaya havale edilir, elinde dekont olur. Pastanede çantayla para vermişler. Ne banka müdürü.Şubede para alışverişi yapmış, imzalı belgeler vermiş, banka sistemine bile girmiş paraları. Sonuçta bu parayı verenler banka müdürü makamına vermisler paralarını, illegal iş çevirmişse bile haberleri yok
Bu yatırım işinin gizli bir fon olduğu fazla duyulmaması gerektiğini söylemiş kadın zaten. Kadın banka müdürü olmasa niye okadar parayı versinler sıradan bir kadına. Bu tayfa, ülkemizde dönen bankanın da işin içinde olduğu kitabına uygun yolunu bulma işi zannetmişler işte basbaya.Ne imzası yahu, banka müdürü dekont verir imzalı kağıt değil. Bu adamlar ilk kez para yatırmıyorlar heralde. O kadar çok para çantayla getirilir mi? Bankadan bankaya havale edilir, elinde dekont olur. Pastanede çantayla para vermişler. Ne banka müdürü.
Boşveret. Başkasının derdi bizi germesin.Bu yatırım işinin gizli bir fon olduğu fazla duyulmaması gerektiğini söylemiş kadın zaten. Kadın banka müdürü olmasa niye okadar parayı versinler sıradan bir kadına. Bu tayfa, ülkemizde dönen bankanın da işin içinde olduğu kitabına uygun yolunu bulma işi zannetmişler işte basbaya.
Ne alakası var...terim'i özlediysen
bodrum'a git sergi
takımın başındaki hocaya saygısızlık oluyor
Duzeltmissin iste,kucuk harf kullandik sozluk diye.ne hakaret ediyorsun? herkes dil bilgisi uzmani sanki forumdaAçacağın başlığa, Türkçe hocana, imla kılavuzuna ...
Ü'yi yazıp Ö'yü yazmamak nasıl bişeyDuzeltmissin iste,kucuk harf kullandik sozluk diye.ne hakaret ediyorsun? herkes dil bilgisi uzmani sanki forumda
Klavyedendir,yürüyüş yaparken acele açtım zaten.pc de değilim. Normalde önem veririm başlık acarkenÜ'yi yazıp Ö'yü yazmamak nasıl bir şey![]()