Fatih Terim

Daha Cicaldau, Morutan kazıkları duruyor.

Onların izi silinmeden gelmez, gelsin hazır kadro ile şampiyonluk alsın, sonra romenlerden kazık futbolcu aldırsın gitsin.

Hacıosmanoğlu milli takımın başına falan geçirse de kurtulsak her mağlubiyetten sonra bunun ismini gündeme getirenlerden

Hocam göreve. Topla tüm tayfayi. Sas, davala, ates kim varsa gelsin. Bize sahaya dalacak adam lazim.

Yahu efsanemize sovdurtmeyin bu akşam bu konuyu uplayip. Dursun yetmiyormus gibi bir de FT ile mi ugrasalim??

Her şeyden bağımsız, şu, futbolcu kazıkları muhabbeti baydı artık.

85 sezon takımı çalıştırdı adam 300 tane futbolcu aldırdı, iyi çıkanları ve para kazandıklarımızı sakın söylemeyin.

Hep kötü adamları söyleyin.

Biz evlatçılıktan şikayet ediyoruz.. Evlatçılığın kralını yapan FT geri gelsin diyoruz.. Olur Halil Dervişoğlu için muhteşem bir fırsat olur gelirse.. Kerem , Yunus , Berkan ayrı bayram eder..

Her şeyden bağımsız, şu, futbolcu kazıkları muhabbeti baydı artık.

85 sezon takımı çalıştırdı adam 300 tane futbolcu aldırdı, iyi çıkanları ve para kazandıklarımızı sakın söylemeyin.

Hep kötü adamları söyleyin.

Yav tamam iyi oyuncular aldırıyor da benim anlamadığım neden her dönemin sonunda romenlere para bağlayıp niye gidiyor onu çözemedim. Ya romenlere ya da anadolu kulüplerine para saçıp öyle ayrılması tuhaf.

Daha önce 3 romene o zamana göre iyi para bağlamıştık. Petre, Tamas, Bratu.. Sonra Sneijder’i 7.5’a alıp Amrabat’a 9 vermiştik. Son gelişinde de 2 romen’e 10 milyon bağlamıştık, şimdi bedava veriyoruz almıyorlar. Taraftarımız biraz balık hafızalı hatırlatmak gerekiyor

Hocamın saha kenarında Zaha'ya bağırmasını ve Zaha'nın el kol hareketi ile karşılık vermesini görür gibiyim

Yav tamam iyi oyuncular aldırıyor da benim anlamadığım neden her dönemin sonunda romenlere para bağlayıp niye gidiyor onu çözemedim. Ya romenlere ya da anadolu kulüplerine para saçıp öyle ayrılması tuhaf.

Daha önce 3 romene o zamana göre iyi para bağlamıştık. Petre, Tamas, Bratu.. Sonra Sneijder’i 7.5’a alıp Amrabat’a 9 vermiştik. Son gelişinde de 2 romen’e 10 milyon bağlamıştık, şimdi bedava veriyoruz almıyorlar. Taraftarımız biraz balık hafızalı hatırlatmak gerekiyor.

Doğrudur. Son 2 dönemdeki Romen tercihleri sıkıntılı. Buna bir şey diyen yok.

Ama, transferleri muhteşem kusursuz diyen de yok. İyi futbolcuyu kulüp aldı, FT ye rağmen alındı oluyor.
Ambarat konusunda da o paraların verilmesine razı olmadığını okuduk duyduk mesela.

Bu konudan çıkamayız.

Yahu efsanemize sovdurtmeyin bu akşam bu konuyu uplayip. Dursun yetmiyormus gibi bir de FT ile mi ugrasalim??
Al benden de o kadar. Fatih Terim devri kapandı, uzatmanın manası yok.

1000 türlü saçmasapan diyalog içine gireceğimizimin de farkında değiller

Neden her kötü sonuçta Fatih Terim konusu uplaniyor yahu

Tamam Okan hoca çok formsuz son dönemlerde kazılıyorum. Bugün yaşanan facia 100% kendisine yazar. Ama adamın kredisi sanki 0,0000

Kulupte inanilmaz bir " başıboşluk " var.

Bu takimi disipline edecek adam bellidir.

1 ayligina gelip 2-3 topcu ve cenk ergunu tokatlayip adam ettikten sonra Bodrum' a geri donup tatiline devam etmelidir.

Geri
Üst Alt