Fatih Terim

Fatih Terim TD olarak asla geri gelmemeli. Efsanemizdir ama her şey geride kaldı artık.

İşte çoğu kişinin yaşı yetmediği için herkes 96-00 arası Galatasaray’ı uzay takımı, Prime Barcelona gibi zannediyor.

Öyle kanser maçlar oluyordu ki tarifi yok, bugün oynansa Bülent Korkmaz’a ayrı Arif Erdem’e ayrı söverdiniz.

Okan hoca için dediğiniz bireysel yeteneklerle kazandı!!! Gibi saçma sapan bir argümanınız var bir de, açın bakın bakalım Hagi sayesinde kaç maç almışız. Veya takımın yarım sezon boyunca tek hücum organizasyonu abi ceza sahasına şişirin Hakan vursun kafayı’dan ibaret olduğu dönemler sanki hiç olmadı.

Son düzenleme:
bi arap kulübüyle anlaş keyfine bak.

sevgili efsanemizin de ozellikle dedigi gibi ;
sampiyonlar ligi *muzigini ozledigimi soyleye bilirim.

cok begeniyorum o bastaki *muzigi , , , ~ cok seviyorum , , ~ hakikaten bayiliyorum yani ~ beni etkiliyor acikcasi ,, ~nerde oldugumu *hatirlatiyor bana .

hayirlisiyla bir aksilik olmazsa yine CL arenasinda olmayi ve seninde kendi loca'nda bizlerle bu guzel seruvene eslik etmeni gonulden diliyorum .

-nice sari kirmizi zaferlere .

saygi ve selamlar.

İmparator sana birşey söylim mi. Okan buruk ve arda turan yüzünden seni kalbime gömdüm. 😊 Ama gelme diyemem ..

Daha net ve keskin ifade kullanılabilirdi aslinda.
Ridvan dilmen ve acunla aynı fikirde olabiliyorsa bunun kalple degilde, fikirle alakali bir durum oldugunu anlamalı...

Ben ulkenin kaderini tecelli eden her turlu fikir ve eylem karsisinda asla afffedici olmamak gerektigini dusunuyorum.

Son düzenleme:
Daha net ve keskin ifade kullanılabilirdi aslinda.
Ridvan dilmen ve acunla aynı fikirde olabiliyorsa insan bunun kalple degilde, fikirle alakali bir durum oldugunu anliyor insan...

Ben ulkenin kaderini tecelli eden her turlu fikir ve eylem karsisinda asla afffedici olmamak gerektigini dusunuyorum.
Hala parlatip camiaya yapistirma derdinde.

Hocam bari bir kanalla anlaş her cmt-pzr çık yorum filan yap.

Geri
Üst Alt