Fatih Terim

İster miyim istemez miyim orasını bilemem. Ama kısa vade olarak bir sezon için en iyi opsiyondur

Hocami rahat birakin, dilleyip durmayin. Bundan sonraki görevi baskanlik veya yöneticilik olur bu saatden sonra

Ne terimi ya sürekli dön dolaş aynı isim onun son. zamanda oynattığı berbat futboluda biliyoruz

Arkadaşlar Fatih Terimin dönemi 2000’de bitti. Rüyalarda yaşamayalım. En son 13. Olduğumuz sezonun mimarı FT. Kendisi benimde çocukluk kahramanımdır ama o dönemde kaldı. FT artık bize fayda getirmez. Bize takım planlamasından anlayan birileri lazım. Ve bunun yanında yabancı bir öğretici hoca lazım.

Hep dedim; hocanın pili daha 2018 de bitmişti, keşke o zaman bırakmış olsaydı.

Okan Hocanın geberik adamlarla dinamizm gerektiren futbol oynama fantezisinin bir benzerini de hazret yeteneksiz adamlarla pas futbolu oynama inadıyla sergiliyordu. Sonu gelmeyecekmiş gibi görünen Muslera-Nelsson-Marcao paslaşmalarını özleyenler var anlaşılan.

Okan 'i dunden beri elestiriyorum ama her kotu skordan sonra bu konuyu gorunce kusasim geliyor .

Yeter artik yani.

bu değişim olursa hiç hoca değişmemiş gibi hisseder çoğumuz

ikiz gibiler
Boyle bir aptalligi yapacaklarini sanmiyorum ama olursa boyle birsey, ben bir daha Galatasaray macini izlemem, izlersem namerdim.

Gidip Avrupa'dan bir takim desteklerim daha iyi, zaten Okan Buruk oyle yapin dememis miydi?

Kenarda olsa %100 gene aynı futbol oynanırdı. Hocanın devri kapandı artık

Geri
Üst Alt