Fatih Terim

Gelmesin, hatta bir daha td olarak görmek istemem

Ama bu zamanda kendi de gelmez, kulüpte at koşturanlar da gelmesini istemez zaten.

Terim zaten Seçil falan konuları hala duruyorken bu kadar şaibeli bir yönetime TD olmaz, meydanda at koşturan herifler de Fatih Terim gibi güçlü bir figür istemezler, Erden’in başı boşuna mı yendi.

Ayrıca gelmesin de zaten Okan kalsın, Erden başkan olsun. Sezon sonu duruma göre TD bakılır

Gelecek hoca belli gibi arkadaşlar bence yav :D Adam 1 kere Fatih hoca diye bahsetmiyo İmparator Fatih hocamız şeklinde bahsediyo yav :D
Fatih Terim UEFA Kupasını Kazandıktan Sonra Dedim ki... | İbrahim Hatipoğlu  Özel Röportaj

Hocayı çok severim. Gelse yine gönülden desteklerim. Ancak en başta bu yönetimin işine gelmez Fatih Terim. Erden Timur ile birlikte yönetici olarak dönerler umarım. Bu kulübün asıl problemi yönetilememesi.

kop gel hocam. takimin sana ihtiyaci var. bu capsizlar senden daha iyi bir hoca getiremezler. okandan kurtulalimda neolcaksa olsun

çoktan geldi bile

hocanın medyası lobisi bu kadroyu yabancıya yedirmezler

dediğim dedik evladını kulağından tutup yerine geçecekse başımın üstünde yeri var. hiçbir yapamasa da topçularının maaşını ödetir, kulübü dışarda gerçek bi galatasaraylı kadar savunur.

bir ekip kursa da başkan olsa diyeceğim ama genel kurul ft'yi seçer mi bilemiyorum

Gelecek hoca belli gibi arkadaşlar bence yav :D Adam 1 kere Fatih hoca diye bahsetmiyo İmparator Fatih hocamız şeklinde bahsediyo yav :D
Fatih Terim UEFA Kupasını Kazandıktan Sonra Dedim ki... | İbrahim Hatipoğlu  Özel Röportaj
Metin Öztürk'ün başında olduğu bu yönetim grubu (hatta içlerinde şu an geçen yönetimde olup, şimdi olmayanlar) geçen dönemde Fatih Terim'e tamamen karşıydılar ve Okan Buruk'u istediler. Eğer şimdi bu fikirdelerse bence Fatih hoca da dahil hiç kimse bunlara güvenmemeli.

benim daha necati, umit davala, mert cetin filan göresim yok. başkan olsun, s.direktör olsun amenna.

Geri
Üst Alt