Fatih Terim

Mantıklı olan sene sonuna kadar gelmesi ve yardımcılarından birinin Arda olup seneye görevi ardaya bırakması olur. Arda dışında başkası da olabilir.

Vay be 71 mi olmuş ben FT hocamı daha yaşlı sanıyordum.

Doğum günün kutlu olsun FT hocam, nice sağlıklı ve uzun yıllara.

Avrupa’da son dönem güzel bir oyun oturtmuştu, daha defansa ağırlık veren daha oturaklı. Keşke o anlayışla devam etseydik.

iyi ki doğdun iyi ki Galatasaraylısın,
olmasaydın olurduk
ama
yarım olurduk

4. dönemi için konuşmak gerekirse 1 milyon ve üzeri bonservis verilen topçulara bakarsak;

Marcao 4 milyon
Luyindama 8 milyon
Akbaba 4 milyon
Çatne 13 milyon
Nagatomo 2.5 milyon
Mostafa Mohamed 3.5 milyon
Sacha Boey 1 milyon
Cicaldau 6.5 milyon
Morutan 4 milyon
Berkan 4 milyon
Balper 2 milyon
Nelsson 7 milyon
Kerem bedelsiz(bonservis kazandığımız için ekledim)

Totalde 60 milyon euro para harcanmış 4 yaz transfer dönemini de sayarsak. Herhalde sadece bu dönem harcayacağız buna benzer parayı bu arada.

Satışlara bakarsak

(Badou, Bruma, Garry Rodrigues, Gomis, Fernando, Maicon satışlarını saymıyorum FT 3. dönem öncesi alındıkları için)

Ozan Kabak 11 milyon euro
Çatne total kira bedeli 3 milyon euro
Marcao 13 milyon
Mostafa 6 milyon
Sacha Boey 30 milyon
Morutan 3 milyon (?)
Kerem 12 milyon

Satış totalde 78 milyon euro. Hala para edecek Nelsson, Balper ve Berkan var ki üçüne totalde 30 milyon yazabiliriz rahatlıkla. 60 milyon harcanan bonservise karşılık 110-120 milyon euro arası bir satış yapmış olacağız. Akbaba-Çatne-Cicaldau-Luyindama dörtüsüne verilen para tamamen çöp oldu diyebiliriz. İkisi net yanlış transfer ikisi de sakatlık kurbanı oldu. Diğerlerinden iyi kötü katkı aldık Nagatomo, Mostafa, Berkan vs. Parantez içinde belirttiğim üzere Badou-Bruma-Garry-Gomis-Fernando-Maicon satışlarını eklemedim ki burada da 50 milyona yakın bir satış oldu.

Enkaz bıraktı muhabbetlerinin artık son bulmasını dilerim. 4 kere takımın başına geldi birisinde avrupa şampiyonu makine gibi takım bıraktı Lucescu'ya. Üçüncü döneminde Mancini'ye Burak-Melo-Sneijder-Drogba-Selçuk'lu kadro verdi. 4. seferde başarısız oldu ama hala ekmeğini yiyoruz yetiştirdiği oyuncuları satarak. 2. dönem full fail onunla alakalı eleştirilebilir ama o kadar.

Hoca çöpleri takıma doldurdu. Enkaz bıraktı.

4. dönemi için konuşmak gerekirse 1 milyon ve üzeri bonservis verilen topçulara bakarsak;

Marcao 4 milyon
Luyindama 8 milyon
Akbaba 4 milyon
Çatne 13 milyon
Nagatomo 2.5 milyon
Mostafa Mohamed 3.5 milyon
Sacha Boey 1 milyon
Cicaldau 6.5 milyon
Morutan 4 milyon
Berkan 4 milyon
Balper 2 milyon
Nelsson 7 milyon
Kerem bedelsiz(bonservis kazandığımız için ekledim)

Totalde 60 milyon euro para harcanmış 4 yaz transfer dönemini de sayarsak. Herhalde sadece bu dönem harcayacağız buna benzer parayı bu arada.

Satışlara bakarsak

(Badou, Bruma, Garry Rodrigues, Gomis, Fernando, Maicon satışlarını saymıyorum FT 3. dönem öncesi alındıkları için)

Ozan Kabak 11 milyon euro
Çatne total kira bedeli 3 milyon euro
Marcao 13 milyon
Mostafa 6 milyon
Sacha Boey 30 milyon
Morutan 3 milyon (?)
Kerem 12 milyon

Satış totalde 78 milyon euro. Hala para edecek Nelsson, Balper ve Berkan var ki üçüne totalde 30 milyon yazabiliriz rahatlıkla. 60 milyon harcanan bonservise karşılık 110-120 milyon euro arası bir satış yapmış olacağız. Akbaba-Çatne-Cicaldau-Luyindama dörtüsüne verilen para tamamen çöp oldu diyebiliriz. İkisi net yanlış transfer ikisi de sakatlık kurbanı oldu. Diğerlerinden iyi kötü katkı aldık Nagatomo, Mostafa, Berkan vs. Parantez içinde belirttiğim üzere Badou-Bruma-Garry-Gomis-Fernando-Maicon satışlarını eklemedim ki burada da 50 milyona yakın bir satış oldu.

Enkaz bıraktı muhabbetlerinin artık son bulmasını dilerim. 4 kere takımın başına geldi birisinde avrupa şampiyonu makine gibi takım bıraktı Lucescu'ya. Üçüncü döneminde Mancini'ye Burak-Melo-Sneijder-Drogba-Selçuk'lu kadro verdi. 4. seferde başarısız oldu ama hala ekmeğini yiyoruz yetiştirdiği oyuncuları satarak. 2. dönem full fail onunla alakalı eleştirilebilir ama o kadar.
enkaz bıraktı kudur

Geri
Üst Alt