Fatih Terim

Kesinlikle gelmesin artık otursun torun sevsin ama koskoca Galatasaray kulübünün sana hayatın boyunca vermediği toleransı okan buruk gibi tarihimizde ki her türlü rezilliği yaşatan bir adama tanıması bu camianın ayıbı daha ben başka bir şey demiyorum. Senin arkanda belli ki bazı güçler yoktu sen firavunlara karşı savaşıyordun bunlar firavunlarla beraber yürüyorlar o yüzden bu kadar değerliler. Hakkını helal et hocam. Young boys'u falan geçtim sen geçen sene prag'a yenildiğin gün gönderilirdin.

Uzak dursun

Okan'ın yaşlı halini çekemeyiz bu saatten sonra

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kusura bakmayın ama son dönemi Kerem'i oynatacak cesaret bulamayıp Babel-Feghouli üvey evlatlarını her maç sahaya atması yüzünden şampiyonluğu beşiktaş'a kaptırdık.

Bu saatten sonra yerli teknik adam gelmemeli al birini vur ötekini...

Sacmalamayalim. Sokaktan herhangi bir vatandas kadar dahi yonetemez bu kadroyu.

Yabancı td gelmezse şu an tek tercih kendisi olacaktır. Doğru veya yanlış böyle. Arda'nın daha zamanı var.

Abi biz niye çıkamıyoruz bu kısır döngüden?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Abi biz niye çıkamıyoruz bu kısır döngüden?

Yabancı hoca getirsen iyi hocaysa transferler isteyecek ve tazminat kovalayacak.Genç potansiyelli hoca getirtsek taraftar beklemeyecek.Her geldiği zamanda başarılı olan Fatih hocayı getirmek bence en önemlisi ki rakipte de Mourinho var..

Yabancı hoca getirsen iyi hocaysa transferler isteyecek ve tazminat kovalayacak.Genç potansiyelli hoca getirtsek taraftar beklemeyecek.Her geldiği zamanda başarılı olan Fatih hocayı getirmek bence en önemlisi ki rakipte de Mourinho var..
Murat son dönemi hiç güzel değildi yav. Hoca başımızın tacı evet, iyi futbolcular çok nadir verildi eline ona rağmen başarılarla dolu bir kariyer evet ama bence emekliliğini yaşasın artık.

Murat son dönemi hiç güzel değildi yav. Hoca başımızın tacı evet, iyi futbolcular çok nadir verildi eline ona rağmen başarılarla dolu bir kariyer evet ama bence emekliliğini yaşasın artık.

Ama şu kadro tam da onluk reis yav :D İcardili Galatasaray'ın başında Fatih hocayı görmek isterim :D

Kusura bakmayın ama son dönemi Kerem'i oynatacak cesaret bulamayıp Babel-Feghouli üvey evlatlarını her maç sahaya atması yüzünden şampiyonluğu beşiktaş'a kaptırdık.

Bu saatten sonra yerli teknik adam gelmemeli al birini vur ötekini...
Geçen hafta en koyu Okan burukçuydun

Alanyaspor'la 1_1 kaldıktan sonra hafta içi açıklanır.

Sana söylediğim herşeyi geri alıyorum, senden beteride geldi.

Geri
Üst Alt