- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.581
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş'tan Sparta Prag'dan yemiyodu ki o kadrolar arasında fark var.Transfer Konu'sunda hatalı ama bu tarz kadroyla iş yapar hocam.Mizahı bırakıp tahmini ne zaman Okan'ı bırakırsıngidip real'den psg'den 5 yiyip kendine geliyordu
şampiyon hocayı neden bırakayımBeşiktaş'tan Sparta Prag'dan yemiyodu ki o kadrolar arasında fark var.Transfer Konu'sunda hatalı ama bu tarz kadroyla iş yapar hocam.Mizahı bırakıp tahmini ne zaman Okan'ı bırakırsın![]()
şampiyon hocayı neden bırakayım
olmasaydı 2 yıl fener şampiyonluğu izlerdiniz
sonra gelsin diye ağlamaya başlardınız
Ulan 1 Dk önce bunu yazmışsıntarihi rezalet
buna istifa gerek
yönetimden bahsediyorumUlan 1 Dk önce bunu yazmışsın![]()
Yönetimi ben de eleştiriyom ama bu kadroyla Rfs'den 1 Puanı yönetim mi aldıyönetimden bahsediyorum
o kadrolarla 3 yıl şampiyon olamayan hocana yalvar hadi senYönetimi ben de eleştiriyom ama bu kadroyla Rfs'den 1 Puanı yönetim mi aldı![]()
Bunu da kaydedeyim de daha sonra hatırlatabilirizo kadrolarla 3 yıl şampiyon olamayan hocana yalvar hadi sen
Kadroyu ne yapıp edip kendi sistemine çevirirdi bir şekilde.Beşiktaş'tan Sparta Prag'dan yemiyodu ki o kadrolar arasında fark var.Transfer Konu'sunda hatalı ama bu tarz kadroyla iş yapar hocam.Mizahı bırakıp tahmini ne zaman Okan'ı bırakırsın![]()
Sen bir Türk düşmanısınKadroyu ne yapıp edip kendi sistemine çevirirdi bir şekilde.
Al birini vur ötekine
Nasıl bildinSen bir Türk düşmanısın
Git ülkemizdenNasıl bildin
Biraz da Burak başkandan dolayı kadro o tarza gitti bence reis..Kadroyu ne yapıp edip kendi sistemine çevirirdi bir şekilde.
Al birini vur ötekine
Hep bir bahaneniz var zatenBiraz da Burak başkandan dolayı kadro o tarza gitti bence reis..