Fatih Terim

Koskoca efsaneye çatladı patladı yazdık kimse de bu ne terbiyesizlik dememiş

İcardiye yazsak 20 kişi hücuma geçmişti

Ah ulan icardisaraylılar,kraldan çok kralcılar sizi bu camiadan arındırmazsam bana da samet perke guardiola demesinler
Anlaşıldı, senin derdin Terimmiş. Demode.

Bu arada Terim çatlamasa da epey bozuluyordur.

Anlaşıldı, senin derdin Terimmiş. Demode.

Bu arada Terim çatlamasa da epey bozuluyordur.
Derdin terimmiş diyip dediğimi demen 🤦‍♂️

Eleştirdiğim için derdimse eleştiriye katıldığın için senin de derdin olması 🤦‍♂️

Senin de derdinse yazılana hangi akla hizmet karşı çıkman 🤦‍♂️

Geçen de son zamanlarda iyi kaleci buluyoz dedin en son 15 sene önce bulmuşuz, öncesi ve arası da rezalet dönemlerdi

Sende enteresan bi mekanizma var söylediğinle düşündüğün,yazdığınla anlaşılan birbirini hiç tutmuyo

Herkes 2. bi şansı hakeder,sana son bir şans verecem lütfen toparla kendini

Eleştirdiğim için derdimse eleştiriye katıldığın için senin de derdin olması 🤦‍♂️

Geçen de son zamanlarda iyi kaleci buluyoz dedin en son 15 sene önce bulmuşuz, öncesi ve arası da rezalet dönemlerdi

Sende enteresan bi mekanizma var söylediğinle düşündüğün,yazdığınla anlaşılan birbirini hiç tutmuyo

Hahha. Sağol ikinci şans için.

Konuşacak konu kalmadı sana. Biz koydukça sen moloz oluyorsun, yazacak bir şey bulamıyorsun. Demode Terimi de çok beklersin. :)

Ergen kız emojileri atmaya son ver.!!!
Şimdiye kadar hep sacmalarini gormezden geldim ama yeter eger imparatora bir laf daha ederse dayağı yersin.

Hahha. Sağol ikinci şans için.

Konuşacak konu kalmadı sana. Biz koydukça sen moloz oluyorsun, yazacak bir şey bulamıyorsun. Demode Terimi de çok beklersin. :)

Ergen kız emojileri atmaya son ver.!!!
Şimdiye kadar hep sacmalarini gormezden geldim ama yeter eger imparatora bir laf daha ederse dayağı yersin.

Bak kartal bundan bahsediyorum

Sen imparatoru istediğimi sanmışsın doruk eleştirdiğimi,sen yine yine yine ve yine anlamamışsın,yanlış yorumlamışsın malesef

Helal lan doruk bi işe yaradın he,2.şansı yanlış değerlendirdiğin için engellemiştim 3.de başardığın için engeli açıyorum engeli

Bak kartal bundan bahsediyorum

Sen imparatoru istediğimi sanmışsın doruk eleştirdiğimi,sen yine yine yine ve yine anlamamışsın,yanlış yorumlamışsın malesef

Helal lan doruk bi işe yaradın he,2.şansı yanlış değerlendirdiğin için engellemiştim 3.de başardığın için engeli açıyorum engeli
Bana yazmayı kes artıkk!!

Afaroz edilmiş Arda'yı camiamıza geri alarak 4. dönemindeki son kazığını çakmış oldu.

Futbol Direktörü mü olur, Florya sorumlusu mu olur, başkan yardımcısı mı olur fark etmez, ne şekilde olursa olsun Erden Timur ile birlikte getireceksin Fatih hocayı, son vites anladıkları dilden konuşacaksın. Bunlara haddini bildirse bildirse Fatih hoca bildirir.

Gs icin suan mucadele etmeyeceksen

gsliyim diye etkinliklere gelme

Görev seni bekler. Galatasaray’a hizmet sadece td’lik değil diyorsa göreve. Eğer şimdi göreve cesareti yoksa bir daha da iş beklemesin bu kulüpten. Eğer GS efsanesi işen çık bunu bu gün göster. Td’lik koltuğu boşaldığında değil

Son düzenleme:
Şarkı yazdım sana

Sahiden nerdesin cane? (Biz savaşıyoruz kansızlarla)
Cidden sen nerdesin cane?
Ya da boş ver böyle iyi cane (Ya da boş ver böyle iyi cane)
Ama cidden ciğerim yane (Ama cidden ciğerim yane)
Sahiden nerdesin cane? (Sahiden ner'desin cane?)
Cidden sen nerdesin cane? (Cidden sen ner'desin cane?)
Ya da boş ver böyle iyi cane (Ya da boş ver böyle iyi cane)

Geri
Üst Alt