Fatih Terim

Ay vallaha umrumda değil

Ne yapıyorsa yapsın hoca

Okan hocaya sahip çıkalım artık

Taraftarin asla kabul etmeyecegi bir görüntü ama özel hayata bu kadar müdahale etmek ne kadar dogru

Taraftarin sevmedigi isimlerle ailecek görüsüyor,sirf biz istemiyoruz diye insanlara siz bize gelmeyin taraftar tepkisi var demesi insanlarin özel hayatina karismak oluyor

Belki esleri samimidir,veya torunlari sinif arkadasidir veya baska bir sebebi elbet vardir buna engel olmak cok zor

Paylasim yapilmasi taraftarin daha cok zoruna gider ama tersi olsa bu kez de gizli gizli fenerlilerle bir araya geliyor diyecek insanlar

Kendi adima yorumluyorum beni acikcasi rahatsiz etmedi bu görüntü,kiminle beraber ayni masa da oturuyor beni alakadar etmez

Ben hoca’nin bize kazandirdiklarina bakarim,özel hayati beni ilgilendirmez

Öyle bişey olacaksa başka bişey olmasını dilerim ciddiyim. Bir baba figürü gibidir bizim için, bizim dönemin çocukları için böyle bi bok yapmaz umarım.

Orası bir davettir, hocayı gören herkes selam-saygı gösterir, belki masa düzeni öyleydi belki de yanına gidip iki kelam ettiler veya masa onların masasıydı "hocam 5 dakika buyurmaz mısınız" dediler hoca da kırmadı oturdu. Ve bir anı olarak fotoğraf çekildiler. İş dünyasını, spor dünyasını ve siyaset dünyasını uzaktan bakanlar olarak çok radikal görüyoruz da, kazın ayağı öyle değil.

Kendisine saygı duysam da sevmiyorum. Benim için ne olursa olsun bizi satıp milli takıma gittiği gün bitmiştir. Hiçbir şekilde kulüpten içeri girmemelidir. Galatasaray'ın maalesef içeride böyle durumları hiç bitmeyecek

Hocam Fenerbahçe’ye teknik direktör olmak için altyapıyı mı hazırlıyor acaba bu görüşmelerle

Uzaktan bir izleyin kendinizi lütfen

Noolmuş abicim noolmuş yani saç denen adam veya her kimse,
Hocayla foto çekilmesinde ne var yani
Saç ya da o fotoda kim varsa gelse yanınıza otursa s.git lan burdan diyebileceğinizi mi sanıyorsunuz
Ki siz hiç tanımadığınız halde bunu demezsiniz diyemezsiniz
Hoca tanıyor bir de yıllardır bu adamları

Sonra Torreira'ya malın biri saldırınca bir dünya sövüyorsunuz
Ondan ne farkınız var ki şu anda

Ayrıca hoca senden benden mi öğrenecek gs değerlerini

Hocayi salin, adam emeklilik yasiyor iste gelen gelip bir seyler zirvaliyordur iste , uzerine de algi vs senaryolar cikariyorlar. Biraz da boyle gundem oluyorlar.

Ya da TFF baskani olmali turkiyede futbolu yonetmeli deniyor ya. Bu kareleri rahatca verebiliyor olmasi lazim o mantikta.

Hoca cimbomlular haric herkesle göruntu vermekle ne yapmak istemektedir? Nereye varmak istemektedir?

Kendisi olayları ikiye ayırır: Kendisine yapılan saldırı ve Galatasaray’a yapılan saldırı.
Galatasaray’a bir saldırı yapıldıysa sorun yok; oturur konuşur, yemek yer. Yarın Athena Gökhan konserine de gidebilir. Ama kendisine 'eleman' derseniz, mecbur kalmadığı sürece sizinle yan yana bile gelmez.

Hoca, yaslandikca degismeye baslamis. Yarin aziz yildirim‘in yaninda fener‘i calistirmaya kalkarsa „ne var ki bunda turkiyenin en büyük takimlarindan biri“ diye sasirmam artik

Geri
Üst Alt