Fatih Terim

Hocam hani her gün 1 vidyo ya .

çok çok büyüksün hocam.

Derwall gibi her başarımızda imzası var.

Okan hocadan sonra Arda da başa geçince aynı şeyi yaşayacağız buna eminim

Hocam Hagi'nin atıldığı an?

Fatih Terim: "Ben o anı görmedim. Değişiklik için kulübeye dönmüştüm. Herkesin bir yere baktığını görünce bir şey olduğunu anladım. İçimden 'İnşallah bir yanlışlık vardır' derken kırmızı kartı gördüm. Sonra da hemen farklı bir plana geçtik."

Fatih Terim: "Ben maçtan bir gün önceki antrenmanda penaltı atışları yaptıran bir hoca değilim.

Benim oradaki dayanağım; ya biz penaltılara kalmayı planlıyormuşuz gibi algılar oyuncu. Çok net.

Acaba defans mı oynayacağız, acaba beraberliğe mi oynayacağız? Kafada olur."

Fatih Terim: "Galatasaray teknik direktörüyken Fulya ile Fransa'ya gittim. Carlos Alberto Parreira'yı aradım. Fenerbahçe'de çalışırken güzel bir dostluğumuz oluşmuştu. 'Bir kaleciye ihtiyacımız var, Taffarel için bana bir fikir verebilir misin?' dedim. Buradan selam olsun. Bana çok güzel şeyler söyledi. Döndüm, yönetimimize anlattım. 'Tamam hoca, harekete geçiyoruz' dediler.

Şöyle bir örnek vereyim; uçaktan inişi, antrenmanımızın sonrasına denk geldi. Koşa koşa yetişmiş... Merdivenlerden indi, en yakındaki 5'e 2'ye geç dedim. İçerdeki iki genç oyuncudan birine 'çıkın' dedi Taffarel. Herkes bir durdu! Adam Dünya Kupası finalinden geliyor, ortadaki gence 'çık, ben ortaya geçeceğim' diyor... Herkese örnek olsun. Mütevazılığı, çalışması, olağanüstü pozitif biri."

Hocam Hagi'nin atıldığı an?

Fatih Terim: "Ben o anı görmedim. Değişiklik için kulübeye dönmüştüm. Herkesin bir yere baktığını görünce bir şey olduğunu anladım. İçimden 'İnşallah bir yanlışlık vardır' derken kırmızı kartı gördüm. Sonra da hemen farklı bir plana geçtik."

Hoca bunu Unutulmaz Maçlar belgeslinde de anlatiyor. Galiba Hasan Şaş'ı alacakmıs oyuna

Geri
Üst Alt