- 17 Eylül 2018
- 20.426
- 23.349
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu adamı kulüpte değerlendirmemek gibi bi salaklığı nasıl yapıyoruz akıl alır gibi değil
elinde ülkenin en değerli madeni var sen sandıkta tutuyorsun
altyapı ve genç oyuncular hakkında söyledikleri baştan sona derslik
Hoca son bir kaç ay dışında boyle çok gezmez dolaşmazdi davetler vs gitmezdi kendisini teknik direktor olarak goruyor saha kenarinda istiyordu hala normal yapmamasıda bu düşüncede. Bu son bir kac aydir davetlere vs gitmesi ekranlarda gorunmesi falan bırakcakmi bu işi acaba dedirtiyo hafiften bana ama.hocaya da kızıyorum
allah uzun ömür versin de yaşı gelip geçiyor
masaya yumruğunu vurup aday olmalıydı
şu son seçimde başkanımız terim olmalıydı
galatasarayın mali durumu bu kadar iyiyken zirveye yürüyorken o geminin kaptanı o olmalıydı
yanına da tesis, inşaat işinden anlayan gerçek cimbomlu menfaat gözetmeyen iki adam yeterdi
ama nedense yapmadı çok yanlış buluyorum
başkanlık da çok yakışırdı ve kesin seçilirdihocaya da kızıyorum
allah uzun ömür versin de yaşı gelip geçiyor
masaya yumruğunu vurup aday olmalıydı
şu son seçimde başkanımız terim olmalıydı
galatasarayın mali durumu bu kadar iyiyken zirveye yürüyorken o geminin kaptanı o olmalıydı
yanına da tesis, inşaat işinden anlayan gerçek cimbomlu menfaat gözetmeyen iki adam yeterdi
ama nedense yapmadı çok yanlış buluyorum
Futbolu bilmezbaşkanlık da çok yakışırdı ve kesin seçilirdi
hadi öyle bi niyeti yok diyelim bi şekilde bu kulübün futbol aklı olarak ikna edilmeliydi, iknalık bir durum da yok bence aslında kendisi reddetmez bunu
ft 3-4 sene dursa ve dediği altyapı değişikliklerini yapsa 4-5 tane 11 topçusu gelir 7-8 sene sonra
zamanında arayıp tarayıp 2000 grubunu oluşturmuştu teknik direktörlüğünün yanında, ozan kabak ve yunus o zaman dahil edildi altyapıya mesela 10-12 yaşındalarken
kanıtlamayan na-merttirFutbolu bilmez
Çalım atar onu da ağzıyla yapar diyordun
Yoksay beni alıntı yapmakanıtlamayan na-merttir