# Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: LigTV:"Hakan Şükür'le Anlaşma Sağlanamadı, Terim'e teklif yapıldı"

:D:D

İçip İçip gelmeyin şu foruma attığım mesaja bak verdiğin cevaba bak hey allahım :asd:

evet sende yeni uyandi galiba sana karsi bir sey demedim forumdaki diyer uyeler seslendim cok mu zor yazdigimi anlamak

demekki futboldan zerre kadar anlamiyorsunuz dogrulari konusanlari degil twitterden yazilanlari takip edin

Takip ettigin adam basketboldan iyi anlar,zamaninda kendi agziyla dedi ben futbolu cok bilmem diye,once bir sahislari daha iyi tani sonra yorumunu yaz.

3 gundur Ersin Duzeni takip edenleri sizler degilmisiniz asil kendi halinize bakin cok yazik, yok Hagi gelecekmis yok, Hikmet Karaman yok, Fatih Terim, yok bilmem ne gonderilse bile Rijkaard hep sizin gibileriniz yuzunden olacak ona eminim :D

Yahu saçma sapan konuşma benim Rijkaard hakkında ne düşündüğümü bilmeden de genelleme bir daha ,Ne hikmeti ne Hagisi hiçbirine birşey demedim ama buna resmi teklif yapılmış diyor adam , bu bir görüş değil anlamakta zorluk mu çekiyorsun bunu aziz yıldırım da dese inanırım çünkü resmi teklif yapıldığı ortada . Boş boş yorum yazma önce yazılanları oku iyi anla sonra gel.

Cevap: # Fatih Terim

Galatasaray.org'dan aciklama yapilmadiktan sonra son 3 gunde yapilan butun haberlere ancak guluyorum :)

Yahu saçma sapan konuşma benim Rijkaard hakkında ne düşündüğümü bilmeden de genelleme bir daha ,Ne hikmeti ne Hagisi hiçbirine birşey demedim ama buna resmi teklif yapılmış diyor adam , bu bir görüş değil anlamakta zorluk mu çekiyorsun bunu aziz yıldırım da dese inanırım çünkü resmi teklif yapıldığı ortada . Boş boş yorum yazma önce yazılanları oku iyi anla sonra gel.

Kendini yorma Sedat Boşuna :D

Sanki sana bir sey soyledim, alinma cok basit ben forumdaki benimle ayni gorusu paylasmayanlar icin soyluyorum bunlari sana degil

Futbol cahili cok forumda Pes oynarak FM oynayarak Fifa oynayarak akil fikir uretenler cok

Takip ettigin adam basketboldan iyi anlar,zamaninda kendi agziyla dedi ben futbolu cok bilmem diye,once bir sahislari daha iyi tani sonra yorumunu yaz.

Adam taktik teknik konusmuyor sizin takip ettiginiz demode olmus basini elestiriyor, TD gondermekle sorunlar cozulmuyor diyor herkes bir seyler konusuyor diyor

FatihTerim_bakis_sert.jpg

Üzme bizi Imparator. Teklifi kabul etmezsen iki elim yakanda :)

Adnan Sezgin gidici o zaman.

fatih-terim-karizma.jpg

Üzme bizi Imparator. Teklifi kabul etmezsen iki elim yakanda :)

[video=youtube;5scktEoInlE]https://www.youtube.com/watch?v=5scktEoInlE[/video]

[video=youtube;03P4m5Mh0xk]https://www.youtube.com/watch?v=03P4m5Mh0xk&feature=related[/video]

Gecmiste yasamayi birakip önümüze bakmamiz gerektigini anlayamayacagiz hic. Sonra da Türk futbolu niye yerinde sayiyor derler. Gelsin Terim, sonra Hagi gelir, sonra Hakan Sükür'ü cagiririz, hep birileri gelir zaten. Onlar gelir gelmesine de, Galatasaray bir yere gidemez. Gitmiyor da zaten.

Bratu oleyyy petre oleeey lukunku oleyyy.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt