# Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: LigTV:"Hakan Şükür'le Anlaşma Sağlanamadı, Terim'e teklif yapıldı"

Bkz. koşmuyor diye prates i yollamak.

Kimse Terim'i savunamaz hataları bir değil, on değil! Lucescu'nun takımı diye dağıttı maliyeti cüzzi takımı yerine eşşek yüküyle bonservis verdirerek saçmasapan daha düşük seviyedeki adamları aldı. Bir sol bek vardı maliyeti çok düşük adamı gönderdi sonra televizyonlara çıkıp "Maliyeti çok yüksekti ondan dolayı gönderdik" dedi. Felipe koşmuyor dedi adamı gönderdi adam sihirbaz gibiydi karşısındaki defans sanki pause'a basılmış gibi donuyordu. Hakan Ünsal, Arif, Bülent'i kadro dışı bıraktı sırf kendi başarısızlığını kamufle etmek için yaptı bunu. Bülent'i kesti Tamas denen öküzü takıma monte etmeye çalıştı batırdı gitti, Almaguer diye 35'lik adamı transfer etti hemde 4 aylığına! Juvenstus maçında Petre neden serbest vuruşları kullandı sorusuna "Petre'ye frikik çalıştırdık hafta boyunca" diyor. Adam pas veremiyor sen adama frikik çalıştırmaktan bahsediyorsun. Prates geri gelmiyormuş ileri çıkınca bahaneye bak! Gelirse yine aynı şeyi yapacak tüm takımdakileri iyi kötü demeden gönderir ardından demode transfer hamleleriyle bizleri kudurtur. Yine medyayla dalaşır, Al Pacino taklidi yapar bizleri canımızdan bezdirir. Allah Galatasaray'ı Fatih Terim'den korusun!

Kimse Terim'i savunamaz hataları bir değil, on değil! Lucescu'nun takımı diye dağıttı maliyeti cüzzi takımı yerine eşşek yüküyle bonservis verdirerek saçmasapan daha düşük seviyedeki adamları aldı. Bir sol bek vardı maliyeti çok düşük adamı gönderdi sonra televizyonlara çıkıp "Maliyeti çok yüksekti ondan dolayı gönderdik" dedi. Felipe koşmuyor dedi adamı gönderdi adam sihirbaz gibiydi karşısındaki defans sanki pause'a basılmış gibi donuyordu. Hakan Ünsal, Arif, Bülent'i kadro dışı bıraktı sırf kendi başarısızlığını kamufle etmek için yaptı bunu. Bülent'i kesti Tamas denen öküzü takıma monte etmeye çalıştı batırdı gitti, Almaguer diye 35'lik adamı transfer etti hemde 4 aylığına! Juvenstus maçında Petre neden serbest vuruşları kullandı sorusuna "Petre'ye frikik çalıştırdık hafta boyunca" diyor. Adam pas veremiyor sen adama frikik çalıştırmaktan bahsediyorsun. Prates geri gelmiyormuş ileri çıkınca bahaneye bak! Gelirse yine aynı şeyi yapacak tüm takımdakileri iyi kötü demeden gönderir ardından demode transfer hamleleriyle bizleri kudurtur. Yine medyayla dalaşır, Al Pacino taklidi yapar bizleri canımızdan bezdirir. Allah Galatasaray'ı Fatih Terim'den korusun!
Noktası virgülüne katılıyorum,Terim gelirse Türk futbolunu izlemeyi bırakırım.Zaten 3 yıldır acı çekiyoruz,nirvanaya ulaşırız terim gelirse bide.

Mantıklı olun biraz yahu, koşmuyor diye adam mı yollanır ? :D Bir de binbir güçlükle aldığın bir oyuncu Felipe. Avrupa'nın birçok elit kulübü istiyor bu oyuncuyu ve Galatasaray alıyor.

Fatih Terim 2. geldiği dönemde gerçekten çok havalardaydı. Ben ne yaparsam olur, benim her yaptığım doğrudur mantığıyla hareket etti ve sonunda başarısız olarak kovuldu. Şimdi ise teknik direktörlük kariyeri açısından büyük düşüş yaşayan biri konumunda. 1 yıldır boşta olmasına rağmen talibi yok. Yani onun da Galatasaray'a ihtiyacı var. Bu sefer de başarısız olması durumunda bir daha büyük hoca sınıfına yükselemeyeceğinin ve kariyerinin sonuna geleceğinin o da farkında. Bu yüzden teklifi kabul edecektir ve işine 4 elle sarılacaktır. Yeniden kendini ispat edip, yeniden tartışılmaz hale gelmek için gayret gösterecektir. Bu sefer ben yaparsam olur modundan sıyrılıp, temkinli adımlar atacaktır. Ayrıca Özhan Canaydın dönemindeki gibi para sıkıntısı aşırı derecede olmadığı için, Olimpiyat Stadı gibi berbat bir yerde değil de Aslantepe gibi yıllardır beklenen muhteşem bir statta takımın başında olacağı için bu sefer çalışma iştahı da fazla olacaktır. İşte tüm bu sebeplerden dolayı Fatih Terim zamanıdır. Hem bizim ona hem onun bize çok ihtiyacı var. Bu da başarıyı getirecektir diye düşünüyorum..

Özhan Canaydın döneminde para sıkıntısı olmasına rağmen tonla transfere para harcadık. Ben sayısını hatırlamıyorum gelen yabancı futbolcuların sayısını. Olimpiyat stadı konusunda haklısın. Ama Fatih Terimin ben son Milan macerasından sonra kendini t.direktör olarak çağımız futboluna doğru kendini geliştiremediği düşüncesindeyim. Bunlar benim şahsi görüşüm.

herkezin aklı 2.terim döneminde kalmış..eski çamlar bardak oldu o dönemki konjöktür farklıydı şu anki konjöktür farklı dolayısı ile uefa ve 4 kez şampiyon yapan birisini sallıyoruz hep.O sonuçda bu camianın adamı,sevmeyeni olmasıda normal,realde morinhoyu herkez seviyormu zannediyorsunuz? iyi teknik adamların egoları elbette olacak ancak terimin 2. dönemi başdan yanlışdı çünki pohpohlana getirilen,burnu havada ve "ben her türlü kazanırım" tavırları ile geldi terim,canaydın ise faruk süren gibi terime geniş alanda çalışma vermedi bunu herkez unutuyor.Şİmdi diyenler olur 30 adam alındı satıldı doğrudur ama terim hangisini istemişdide alındı-satıldı o adamlar.Felipe diyorsunuz bizden sonra adam ne yaptı nerde futbol bıraktı bilmiyoruz demekki terim haklıydı.Terim zamanında ribery olsa acaba durumumuz ne olurdu düşünen yok? onu bile elde tutamayan bir yönetimle çalışdı terim o yüzden yanlış zamanda geldi.

Şu ise işler daha farklı çünki o dönemki en karışık ortam yok,yani o dönem stad problemdi,hakan şükür v eeski tüfekler sorunları vardı ayrıca canaydın ile çok çatışdı terim.eh birde fazla egosu onu topyekün hatalara zorladı dolayısı ile başarısız oldu,çok duygusal davranıldı ve terim antipatisi oluşturuldu.Şuan teriminde çıkışa ihtiyacı var,onunda eski başarılara dönme hırsı var buda işimize gelir.Terim öyle basit olarak antrenör olarak gelmez,tek adam olarak gelir,zaten adnan sezginin alınacağı haberi ile ben terimin gelmesine kesin gözüyle baktım zira terim sezgin ile asla çalışmazdı.

Terim her türlü endişe ve karmaşıklığa rağmen 3.kez gelip başarılı olacağına inanıyorum.İmparator döner ama elindede sihirli değnek yok.TAkım toparlanır belli bir seviyeye gelir,belki gençlere yönelip yeni yetenekler çıkarır terim ama farklı olacağını düşünüyorum bu kez.Herşeyden önce camiayı bilmesi çok çok önemli.

Terimi sadece yönetim değil camiada çok istiyor dolayısı ile adnan polatında şuan için elinde başka seçenek kalmıyor.Nereye bakarsanız bakın şuan için en uygun teknik adam fatih terimdir.

Terimin ilk 4 yılı ne kadar güzelse ondan sonraki yılları da o kadar berbattı. Çünkü elinde bir hagi emre okan hakan yoktu. Üstüne onun yeniden takım yaratma egosu düşük maliyetlerle hem ucuz hem genç futbolcu alacağım ayağına takımı borçlandırması ... Ya say say bitmez işte. Terim öyle bir enkaz bıraktı ki ardında hem maddi hem manevi. Bugün 6-0 ın geyiği yapılıyorsa o maçın antrenörüne bi bakın derim kimmiş...

Haberlere bakılırsa galiba yeni teknik direktörümüz Fatih Terim.İnşallah 2.döneminden büyük dersler çıkarmıştır ve inşallah hayırlı ve tekrar başarılı olur..

terim kendine güvenirse gelir,2.dönem antipatikliğini kaldırmak için gelir,terim klübü şuandan daha kötü bir duruma getirmek için gelmez zaten bu işi yapmak istiyorsa Galatasarayı tekrar şahlandırmak zorunda.Burdada yönetimin en az q7 gibi türkiyeyi ayağa kaldıracak bir transferde yapmaldır ,terim gelirsede yapacakdır dolayısı ile terim hem kariyerini hemde bozulmuş imajını düzletmek için Galatasarayı ayağa kaldırmak zorunda,bunu yapacağına inanıyorsa terim gelir aksi halde gelmez diye düşünüyorum.

Hagi gelse ezikler sus pus olurdu. Hem o zamanlar bize oynattığı futbolla hem 5-1 in acısıyla .. Terim gelirse 7 geliyor 7 yalele leri duymaya hazır olun.

Gelirse sevineceğim bir başka konu da çift forvetle oynayacak olmamız olacak. 4-4-2 bence en güzel, en keyif veren taktiktir. Kanattan bozma forvetler izlemek yerine gerçek forvet oyuncularıyla daha saldırgan bir kimliğe bürünecek Galatasaray ama devre arasında iyi bir santrfor transferi de şart..

biz fener bize şöyle diyecekler diye adam almayız,onlar kendi işlerine baksın,sonuçda kadıköydeki maçı kazanamayacaz bir mucize olmassa bu takım bu kafa ile feneri kaldırmaz dolayısı ile farklı bakmak lazım olaylara.

Bu arada terim antrenör olarak değil komple futbol aş den sorumlu tek adam olarak gelir.

Gelirse sevineceğim bir başka konu da çift forvetle oynayacak olmamız olacak. 4-4-2 bence en güzel, en keyif veren taktiktir. Kanattan bozma forvetler izlemek yerine gerçek forvet oyuncularıyla daha saldırgan bir kimliğe bürünecek Galatasaray ama devre arasında iyi bir santrfor transferi de şart..

Evet,4-4-2 ye geçeceğiz Sol kanatta Arda defansa yardım etsin diye hucum yönü kısılacak,sağ tarafta pino veya elanonun defansı yok diye barış veya sabri oynayacak.Ortasahada direnci yok koşmuyor gibi bahanelerle misimovic oynatılmayacak,yaratıcılık namına birşey kalmayacak,defanstan uzun boylu santrafora şişirip duracağız.

Evet,4-4-2 ye geçeceğiz Sol kanatta Arda defansa yardım etsin diye hucum yönü kısılacak,sağ tarafta pino veya elanonun defansı yok diye barış veya sabri oynayacak.Ortasahada direnci yok koşmuyor gibi bahanelerle misimovic oynatılmayacak,yaratıcılık namına birşey kalmayacak,defanstan uzun boylu santrafora şişirip duracağız.

1.5 yıldır öyle yaratıcılık var ki akıllara zarar :)

En ideal sistem 4-2-3-1. Ancak en büyük başarılarımızı 4-4-2 gibi bir sistemde yaptığımızda unutulmamalı.

En ideal sistem 4-2-3-1. Ancak en büyük başarılarımızı 4-4-2 gibi bir sistemde yaptığımızda unutulmamalı.

O zaman o sisteme uygun futbolcularımız vardı,şimdi yok.

Fatih Terim'in gelince yapacakları aşağı yukarı tahmin edebiliyorum ve yazıyorum hala Terim diyebilen varsa alkışlıyorum onları!!! Kewell'ı, Neill'i hatta Baros'u göndermeye çalışır yerine 3. sınıf saçma sapan artık yaşlanmış abuk adamları tutup getirir. Tüm yerlileri gönderir deve yüküyle bonservis bedeliyle 15-20 tane yerli en seçkin kazmaları alır Anadolu kulüpleri kalkınır. Aldığı kazmaları devre arası veya olmadı en geç sezon sonu gönderir. Sezon başında gönderdiği 10 kazmanın yerine yeni kazmalar alır. İkinci Terim döneminde transfer konusunda yalama olduk resmen. Bence gelmesin bu takıma verecek hiçbirşeyi yok ne taktik-teknik-beceri anlamında, ne de disiplin anlamında çünkü Terim gelince yerli futbolcular kaldıkları yerden devam edecek. Allah Galatasaray'ı Terim'den korusun!!!

Cevap: # Fatih Terim

Tamam çok iyi zamanlarını da gördük ama bu adam için Lucescu gibi bir adamı yollamanın acısını yıllarca çektik, son gönderilişinde ne büyük sevindiğimi hatırlıyorum. Eğer tekrar gelirse son halinden iyisi olcağını sanmıyorum. Kim ne derse desin Rijkaard'ın değerini Lucescu, Gerets hatta daha eskiye gidersek Jupp Derwall gibi çok geç anlayacağız tabi o zaman iş işten geçmiş olacak.

Milliyetçi duyguları tavan yapmış takıntılı ve yaşlanmış, hırsı daha farklı yönlere kaymış bir Fatih Terim ile uğraşacağız. Çok yazık olacak çooook.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt