# Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: LigTV: "Terim'e teklif yapıldı"

Yalçın Dümer Face'te "Fatih Terim" yazdı.

Demekki gelme ihtimali çok az.

Tehlike anında camı kırınız.Terim'i getirip akıllarınca taraftarı sevindirecekler.Terim için bakın o yerliler nasıl çırpınarak oynayacaklar.Teknik direktörüne göre oynayan futbolcuları göreceğiz.

İmparator geliyor herkes kendine çeki düzen versin:D

yazik oldu egerki terim gelirse, tamam guzel gitmiyorduk tamam sorunlar vardi takimda ama rijkaard ve neskens i asil harcayan takimin futbolculari ve istedikleri hicbir oyuncuyu almayan yonetimdir.simdi terim diyorlar eskiye ragbet olsa bitpazarina nur yagarmis ne degisicek terimle 3-5 hafta hadi kocumlar yuru yavrumlarla devam edicek,yeni bir sistem yaratma adina kendi adima hicbirsey yapilmayacak sayetki rijkaard ve neskensin arkasinda durulsaydi istedikleri butun adamlar alinsaydi florya sadece bu iki isme, ozturke birakilmasaydi ve butun yetkiler rijkaard ve neskense verilseydi o zaman yavas yavas birseylerin degistigi gorebilirdik 2-3 seneyi heba edip belkide yillarca oturucak bir sistemimiz olurdu.biz hala haftaya fenerbahce ye yenilirsek kotu olur yorumlari yapiyoruz,fenerbahceleri,bursalari dusunmeyi bir iki takim uzerine gelecek kurmayi birakip kendi sistemizi kurup yillarca surecek sistem uzerinde futbol oynamaya basalrasak herseyin duzelecegini fark ettigimiz gun kurtulusumuz olucaktir yoksa fatih terim gelir rijkaard neskens gider biz yine 2000 yilinda kazandigimiz uefa ve super kupayi dusunup onunla yasariz fakat futbolumuz tek bir adim ileriye gitmez almanlar 4 atar azeriler e yeniliz devam edelim cook guzel yoldayiz!!

Cevap: # Fatih Terim

En azından futbolcu psikolojisinden anlar.

Kimse kafasına göre klüpte at koşturamaz.

Misimovic, Elano gibi yıldızlardan faydalanmayı bilir.

Emre Çolak'ı Galatasaray'da oynayacak hala getirir yada oynatır.

Yönetime devre arasında orta saha alınacak dedimi aldırır.

Türk futbolunda ağırlığı vardır, kimse Terim'le kolay kolay ters düşmek istemez.

Abuk subuk yerli teknik adamlara bin kere tercih ederim. Eldeki ofansif kadroya uygun bir isimdir.

En önemlisi çevresinde toplanılabilecek bir karizması vardır.

Eğer egolarının esiri olmazsa 2. Galatasaray döneminde bulamadığı kadro ve transferlerle başarıyı yakalayabilir düşüşe geçmiş kariyerini kurtarabilir.

Yine de Rijkaard'dan sonra hiç içim almıyor.

Cevap: LigTV:"Hakan Şükür'le Anlaşma Sağlanamadı, Terim'e teklif yapıldı"

Fatih Terim 'e bundan önce birkaç kez başvurulmuştu. Takımın başında hoca varken görüşmemişti bile.

Şimdi yok, bu da demek ki Terim Galatasaray 'ı reddetmez.

Kendisi hakkında negatif görüş olan varsa birkaç gün kendine saklasın lütfen.

Birlik ve bütünlüğü sağlamamız için bu gerekli...

Cevap: # Fatih Terim

Getir Fatih Terim'i takimin basina da teknik direktörleri basindayken "Imparator geliyormus abiler" diyebilen haysiyetsizler kazansin. Getirin bakalim...

Cevap: LigTV:"Hakan Şükür'le Anlaşma Sağlanamadı, Terim'e teklif yapıldı"

Fatih Terim 'e bundan önce birkaç kez başvurulmuştu. Takımın başında hoca varken görüşmemişti bile.

Şimdi yok, bu da demek ki Terim Galatasaray 'ı reddetmez.

Kendisi hakkında negatif görüş olan varsa birkaç gün kendine saklasın lütfen.

Birlik ve bütünlüğü sağlamamız için bu gerekli...

Sayın Abdullah bey ,zaten geçen sezon sonu yönetim terim ile görüşmüşdü ancak terim kabul etmemişdi.Bazı şeylerin zemini geçen nisan ayında atıldı herkez es geçdi.Tugayın alt yapıya getirildiği gün terimin imza töreninde olması ve tugaya destek çıkması Galatasaraya tekrar geleceğinin ilk sinyaliydi.Bazı şeyler hazırlandı ve zamana bırakıldı.Burda reijkaarda karşı bir güven kaybı oldu,reijkaardda ilerleme kaydedemeyince terime gidildi.

Bence en doğru karardır.Elbette sevmeyeni olacakdır buda normaldir zira reijkaardıda sevmeyen çoktur.Bizim takıma disiplin ve otoritr şarttır.Takımdaki oyuncuların hep bana tavırlarının değişmesi gerekmektedir zira bu takımı yakan en büyük etkenlerden birisidir.Fatih terim 2. dönemdeki antipatikliği silmek,yeniden bir başlangıç yapmak ve takımı şahlandırmak adına gelecekdir.Hem Galatasaray hemde terim için yeni bir fırsattır bu ,artık konjöktür değişdi,terimde bunun farkında dolayısı ile bazı şeylerin değişeceğine inanıyorum ben.

Şİmdi ipin ucunda oyuncular var zira terim reijkaard gibi yumuşak davranmaz,kelle alacaksa alır ama bu asla 2.dönem gibi olmayacakdır.Yönetimde 2.terim dönemindeki olayları yaşamak istemez.Zaten yönetim bu yıl parada harcamadı transfer için dolayısı ile daha başka başlıklarda belirttiğim üzere polat taraftarla arasında geçen sürtüşmeyi kaldırmaqk için q7 tarzı oyuncuları daha getirmedi demişdim,adnan polatta işi terime bırakıp arkasını dönmez mutlaka ciddi adımlar oda atacakdır.İş sadece terimle bitmiyor,yönetiminde sahip çıkması lazım.

Bende sizin sözlerinize katılmakla beraber olumlu bir ortamı yakalamak adına pozitif düşünmemiz gerektiğini ve geçmişe takılı kalmamalı olduğumuzu dile getirmek isterim.

transfer nöbetinde iyi vakit geçirirsiniz sezon başı 30 devre arası 30 adam gelir sezon sonu gider terimde gider borç ve rezillik kalır. akıllanmadınız hala.

Fatih Terim İngiliz modeliyle yani Menajer olarak gelmek istiyormuş ben açıkçası ekibini merak ediyorum.Bu arada Fatih Terim Hakan Şükür'ü ısrarla istiyormuş ekibe katmak için..

Değil Terim Mourinho gelse sevinmem artık.

Futbolcuya köle olduk ya onların şeyinin keyfine adam kovduk ya artık kim gelirse gelsin.

Düsünelim.

Fatih Terim olsaydiniz Galatasaray'i neden reddedesiniz ki ? Aylardir bosta hic bir takima gitmedigine göre bence Galatasaray'i bekledi kendisi.

fatih hoca gelirse, devre arasında artık "bratu, petre, christian, ali lukunku, bülent akın, serkan aykut" gibi oyuncuları kadromuza katarız artık. sene sonunda hepside geldiği yere geri döner.

iyi b.... yapilmis

Yönetim Istifa

Şerefi olmayan formayı haketmeyenlerden önce sorunun en son basamağını kesersen. Gün gelir seninde kafanı keserler sayın POLAT sen bu futbolcu müsveddelerine bu primide verdin ya gidişin Riijkaard dan beter olacak. Riijkaardı ilerde görüp vay be değerini bilemedik diyeceğiz. Ama senin için kara lekeydi diyeceğiz.

Servetide, sezginide al git ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt