# Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: LigTV: "Terim'e teklif yapıldı"

Fatih Terim = Basari

Kim ne sallarsa sallasin. Kariyerinin büyük bir bölümünde inanilmaz basarilar elde etmistir ve yine edecektir. Galatasaray onun evi. Yok 2. dönemi zart zurt. Sanki o zamanki berbat yönetim istedigi adamlari aldi da, Fatih Terim Bratu ve Petre olmazsa istifa ederim dedi dimi? Ben Fatih Terim´e sonuna kadar güveniyorum. Rijkaard gidecekse eger gelecek adam Fatih Terim olmalidir.

Kesinlikle..

İsterse 451541654 gidip gelsin, her zaman Galatasaray'ın ihtiyacı olduğunda yardıma koşacak ilk isimdir.

Şu durumdaki takımı kimse kolay kolay almaz. Kimse bu tarafından bakmıyor.

eskiden terime karşıydım ama artık anladım ki deveye diken bizim futbolculara..... lazımmış.efendi,taktik bilgili,donanımlı adamlar başarılı olamıyor.futbolcular koca balon olduklarından dolayı biraz gazlanmaya ihtiyaçları var

Ben size katılamayacağım. Asabi, kaotik bir takım olacağız. Bir sürü başarı almamız muhtemel ama kalıcı bir yapı yine oluşturamayacağız. Kavgaya prim verilecek. Bütçe iyice bozulacak. Sırf Terim var diye gelmeyecek futbolcular da çabası. Terim'in ne olduğunu, Milan'da başına gelenlere bakarak bulabiliriz.

Hata en baştaydı. Skibbe kalacak, takım değişecekti. Şu saatten sonra son bir darbeye ihtiyacımız var; o da Terim.

İmparator Antremana Çıkıyor..

Fanatik Gazetesi Galatasaray muhabiri Raşit Altun'dan alınan bilgiye göre, Galatasaray Kulübü ile her konuda anlaşan Fatih Terim'in bugün saat 17:30'da gerçekleştirilecek idmanda takımın başında olacağı öğrenildi.

Fanatik.

futbolcu ve balon kısmı tamamen doğru.

Terim kendi rekorunu egale etmeye geliyor 6-0'ı geliştirecekmiş.

Ya Şenol Güneş´in Trabzon´da yarattığı havayı ve etkiyi yaratırsa ? Bence kuvvetli ihtimal .

Sıkıntılı günlere hazırız. Ne olucaksa olsun artık gerçekten umursamamaya çalışıyorum. Terim'den umudum yok tek istediğim oyuncu temizliğini yapabilmesi. bunu yapsın kafi.

Rijkaard gelince Şampiyon ligi kupasını kazanmış hoca sıfatı ile geldi. Kimse Sparta Rotterdam maceralarını anlatmadı. Fatih hoca gelince de kimse bu adam Türkiye'de futbol adına kazanılmış en büyük başarıya imza attı demiyorda, 2. döneminden bahsedenler oluyor.

Malesef ben şunu anladım, Türk oyuncusuna, Türk yöneticisine Fatih hoca gibi adamlar lazım. Rijkaard gibi dürüst, beyfendi adamlarla olmuyor malesef Türkiye'de. Çünkü sürekli göz önündesin. Medya baskısını, oyuncunun nazını, yönetimin baskısını Rijkaard gibi adamlar kaldıramıyor. Bizi en iyi yine bizden birisi anlar. Bu yüzden Fatih hocaya sıcak bakıyorum ben. Hakkımızdan hayırlısı olsun.

Cevap: İmparator Antremana Çıkıyor..

bu ne hiz böle

Rijkaard gelince Şampiyon ligi kupasını kazanmış hoca sıfatı ile geldi. Kimse Sparta Rotterdam maceralarını anlatmadı. Fatih hoca gelince de kimse bu adam Türkiye'de futbol adına kazanılmış en büyük başarıya imza attı demiyorda, 2. döneminden bahsedenler oluyor.

Adalet(!) işte..

Bence yanlış tercih, kısa vadede takım toparlanır ama gelecek senelerde, özellikle transfer sezonunda yapılacak yanlışlarla Fatih Terim yine takımdan ayrılacaktır.Tabi bu şartlarda boşta olan hocalar arasında en ideali diyebiliriz, umarım 2. gelişinde yaptığı hataları tekrarlamaz.

Cevap: # Fatih Terim

fatih terim gelirse 3 kombinemide geri veririm...

büyük bir hata terimin tekrar gelmesi yönetim iyice sacmalamaya basladi artik

Cevap: # Fatih Terim

Imparator geliyor abiler, artik formanizin hakkini vermeye baslayabilirsiniz. Artik surat asmayi birakabilirsiniz, eliniz belinizde dolanmak zorunda degilsiniz artik, Fatih Terim geliyor beyler, hadi gözünüz aydin büyük Galatasaray'in, büyük oyunculari.

fatih terime ne olursa olsun sabır gösterilmeli.o efsane dönemi hatırlayın lütfen gelen 4,giden 5 atıyordu bize...2.döneminde başarısız olundu deniyor.bence sabır gösterilseydi yine başarılı olunurdu.ancak fatih terimin yanısıra hakan da gelmeli.takımın abiye ihtiyacı var.servet gibi hainlere degil...

Ligtv'e göre 18.00'de ki idmana katılcak yani idman saati 18.oo :D

fatih hoca gelirse, devre arasında artık "bratu, petre, christian, ali lukunku, bülent akın, serkan aykut" gibi oyuncuları kadromuza katarız artık. sene sonunda hepside geldiği yere geri döner.

Fatih Terim denince herkes Lukunku'dan M.Sarr'dan Almaguer'den bahsediyo fakat Rijkaard Sarp Barış Ayhan Ali Turanlarla oynayınca başka adam mı verdiler oluyo.Bu nasıl bi bakış açısı nasıl bi mantık anlamak mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt