# Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: LigTV: "Terim'e teklif yapıldı"

Beğensenizde beğenmesenizde F.Terim Türk futbol tariinin en iyi ve en başarılı teknik direktörüdür. Bazıları F.Terim i sadece gazla takım yönettiğini sanıyo 4 sene üstüste gazla şampiyon olunmaz Uefa kupası sırf oyunculara gaz vererek alınmaz.

Cevap: İmparator Antremana Çıkıyor..

Fatih Terim başarılı olacak, rahat olun!

Ligtv çok emin konuşuyor, takımın başında idmana çıkacak diye.

Cevap: # Fatih Terim

[video=youtube;nkiAbbNRwyU]https://www.youtube.com/watch?v=nkiAbbNRwyU[/video]

Fatih Terime çok büyük saygım var ama Futbolun kitabını ben yazdım havaları devam ederse günümüz futbolunda tutunamaz.Artık daha genç isimlere şans verilmeli bence..

Akşam takımın başında idmana çıkarmı bilemiyorum ama Fatih Terim haberleri doğru galiba, akşama kadar bir açıklama yapılır büyük ihtimalle. Fatih Terim veya başka biri, umarım Galatasaray'ımız için hayırlı bir gelişme olur.

Beğensenizde beğenmesenizde F.Terim Türk futbol tariinin en iyi ve en başarılı teknik direktörüdür. Bazıları F.Terim i sadece gazla takım yönettiğini sanıyo 4 sene üstüste gazla şampiyon olunmaz Uefa kupası sırf oyunculara gaz vererek alınmaz.

Bunları diyenler yaşları itibariyle UEFA Kupası kazanıldığında kısa pantolonlarla sokak aralarında total sistemle maç yapanlardır.Kulak asmamak lazım bu tiplere...

Emeğe saygısı olan böyle birşey demez,dememeli..

Hocam ben Terim e karşıyım, şu dönemde karşıyım. 1 hafta sonra alsalardı ama öncesinde şu futbolcu müsveddesi olanları kadro dışı bırakıp sizin işiniz oynamak diye gözdağı verilseydi gelene gidene o kadar takılmazdım. Ama 2-3 paşa istedi diye T.D gönderiliyor. Futbolcuların g.tü dahada kaldırılıyor. Artık kim gelirse gelsin farketmez. Terim ile taraftar susturulmak isteniyor. Yeteneksiz yönetim ve takımını satan adamlar laf yemesin diye...

İşte ben buna karşıyım önce o takımını armasını onurunu gururunu satanları kapı önüne koy sonra hocayı koy.

2000 yılında kalmış bir Galatasaray taraftarı daha.

Terimden sonra büyük kaptan Bülent ondan sonra Hagi daha sonra tekrar Terim daha sonra tekrar Bülent hatta araya arada bir Ergün ve Suat gelir..

Bu kısır döngü böyle devam eder..

Hakan Şükür ü de istiyomuş Terim . Ya kafam karışık nasıl olacak bu iş . Lucescu şampiyon yapıp gitti verdi Terim'e takımı . Terim kaçıncı yapmıştı unuttum . Off off kafam karışık hem de çok

Yabancı basın yardımcısı Tugay olacak diyor

Lütfen,olumsuz düşüncelere sahip olanlar,bir-iki gün çenelerini kapalı turtsunlar.Kötülediğimiz medyadan ne farkımız kalıyor ?

bari avcı teknik direktör olsaydı ya olmaz ki böyle

Hakan Şükür ü de istiyomuş Terim . Ya kafam karışık nasıl olacak bu iş . Lucescu şampiyon yapıp gitti verdi Terim'e takımı . Terim kaçıncı yapmıştı unuttum . Off off kafam karışık hem de çok
zaten lucescunun ahini cekiyoz o günden beri hala toparlanamadik sen o siradan kadroyla takimi sampiyon yapmis sampiyonlar liginden iki gruptan takimi cikarmis adami kov canaydinin en büyük hatalarindan biri

zuhahahhaha

terim mi

sinirden guluyorum

gelsin gönüllerin imparatoru haftasonuda kendine ait rekoru kırar artık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt