# Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İmparator Antremana Çıkıyor..

o antremana cikiyor

benimde midem bulaniyor

Cevap: LigTV: "Terim'e teklif yapıldı"

teknik direktör değişimine itirazımız yok ama bize bugünlerin yaşatılmasında baş sorumlu olan belli başlı bazı faydasız futbolcu bozuntularına gerekenlerin yapılmaması yıkımın kendisi olur

Lütfen,olumsuz düşüncelere sahip olanlar,bir-iki gün çenelerini kapalı turtsunlar.Kötülediğimiz medyadan ne farkımız kalıyor ?

LÜTFEN olumsuz yorum yapan arkadaşlar, LÜTFEN :)

Antremanda futbolculara iyi baksın. Eğer bunların başını ezmezse 6 ay sonra kendi kellesini de alırlar. Bizde bu basiretsiz yönetim olduktan sonra.

3.fatih terim dönemi farklı olacaktır. Çünkü ne olursa olsun bu kadro 2002-2004 dönemiminin kadrosundan çok daha iyi. O dönem çok fazla doymuş oyuncu ve kalitesiz yabancı yerli oyuncular ile bir takım kurulmuştu. Terim'inde kendini futbol tansrısı sanıp en kötü kadroyla bile şampiyon takım yapacağını sanması sonunu getirdi. Bu sefer durum farklı. 2-3 küçük dokunuş ile bu takım çok iyi bir takım olur. fakat terim elano_misimoviç-Kewell gibi adamlardan bir Hakan-arif-okan gibi pres yapmasını bekler ise o zaman yine sonumuz hüsran olur.

O kadar umurumda degil ki anlatamam. Böyle olmamaliydi, bu sekilde olmamaliydi. Fatih Terim ismine bile nerdeyse nefretle bakicam sadece su yönetim yüzünden. Sene sonu göndermeyecekler sanki.. Neyse herkes gider biz kaliriz dimi Adnan?

Fatih Terim'e karşı olan arkadaşlar;

Lütfen bi açıklarmısınız neden bu kadar karşısınız veya düşmansınız.İnsanlar hata yapamazlarmı?.Fatih Terim,Hakan Şükür,Tugay Kerimoğlu bunların hepsi bir değer.Nasıl bir anda silip atarsınız.Yok kibirli yok cart curt.Yetti be kardeşim elle tutulur gözle görülür bi mazeret uydurun.Diğerleri fasa fiso.

terim biraz gururun varsa yaka paca gonderildigin yere gelmezsin

ama sende haklisin is bulamiyorsunki

o antranmana çıksın servet balta sarp ayhan antrenmandan kovulsun.olay bitsin.

terim biraz gururun varsa yaka paca gonderildigin yere gelmezsin

ama sende haklisin is bulamiyorsunki

İş mi bulamıyor.? İtalya'dan & Türkiye'den bir çok klüp Terim gibi bi hoca ile çalışmak ister. Ayrıca fiorentina'da ilgileniyordu 1-2 haftasına kadar TERimle.

Fatih Terim'in gelmesi demek, cogu oyuncularin susmasi demek. Mesela Arda ve Servet elini kolunu sallaya fazla konusamaz. Fazla artizlik yapanin kafasini koparir, bu yönü cok iyi.

Lütfen bi açıklarmısınız neden bu kadar karşısınız veya düşmansınız.İnsanlar hata yapamazlarmı?.Fatih Terim,Hakan Şükür,Tugay Kerimoğlu bunların hepsi bir değer.Nasıl bir anda silip atarsınız.Yok kibirli yok cart curt.Yetti be kardeşim elle tutulur gözle görülür bi mazeret uydurun.Diğerleri fasa fiso.

Fatih Terimin Milan macerasından sonra t.direktör olarak kendini geliştiremediği kanısındayım. Karşı değilim umutsuzum.

elle tututulur sey ne yahu ne komedi bu

2. geldiginde 60 futbolcu aldi haberin varmi ne para harcadi

ayricada saygisiz kibirli bir insan

bir insani sevmemek icin illa suratina tukurmus oldugunumu belgelemek lazim

sen sev kimse bir sey demiyor

Cevap: LigTV: "Terim'e teklif yapıldı"

Terim'le şu an görüşülüomuş, 2 de buluşmuşlar Polat'la. 17deki idmana çıkabilirmiş

Bir italyan atasözü derki her ordunun başında bir imparator olmalı HOŞGELDİN İMPARATOR..!!

Bu saatten sonra Terimi getirsen ne olur başa Terim bana Şampiyonlar ligi kupasını ne olur benim gözümden degerin mi kaldı başkan terimini ve yönetimini topla da git YALANCI başkan istemiyorum

Imparator eger gelirse basimizin üstüne tabiki yeri var. Sonuna kadar desteklicez.

Ama bizleri bu hallere düsürenlere, Rijkaardi bu hallere düsürenlere, yaziklar olsun diyorum baskada bisey demiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt