# Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: LigTV: "Terim'e teklif yapıldı"

Lig TV Pinar Argun : Baskan Adnan Polat ve yönetici Murat Yalcindag az önce Florya'da Hakan Sükür'ün evinde biraraya geldiler. Görüsmelerin olumlu gectigi ve hakan Sükür'ün Terim ile birlikte calismasi konusunda ikna edildigi ögrenildi.

Cevap: İmparator Antremana Çıkıyor..

İş mi bulamıyor.? İtalya'dan & Türkiye'den bir çok klüp Terim gibi bi hoca ile çalışmak ister. Ayrıca fiorentina'da ilgileniyordu 1-2 haftasına kadar TERimle.
hep öyledir zaten bizim oyunculari avrupanin devleri ister ama ne hikmetse hic gidende olmaz terimide istiyodur eminim avrupanin bir cok klübü

Cevap: # Fatih Terim

Konu kirliliği olmaması adına, Fatih Terim ile ilgili konular birleştirilmiştir.

elle tututulur sey ne yahu ne komedi bu

2. geldiginde 60 futbolcu aldi haberin varmi ne para harcadi

ayricada saygisiz kibirli bir insan

bir insani sevmemek icin illa suratina tukurmus oldugunumu belgelemek lazim

sen sev kimse bir sey demiyor

Merak etme en az senin kadar takip ediyorum Galatasaray'ı.Bende sana sev demedim zaten.60 futbolcuyu sayarmısın bi Serdar abi? Kim bunlar.?

Merak etme en az senin kadar takip ediyorum Galatasaray'ı.Bende sana sev demedim zaten.60 futbolcuyu sayarmısın bi Serdar abi? Kim bunlar.?

bunla ilgili konu var forumda

bu sene harcanan paranin 2 kati harcanmis hemde

bence siz acin gozunuzu

GS adnan polat gidene kadar 10 yilgeriye dustu

10 dahadusecek

bugunleri cooook onceden gordugum ve uyardigim icin vicdan azabim yok ama sinirliyim

ceza yemeden nasil hakaret ederim onu dusunjyorum

elle tututulur sey ne yahu ne komedi bu

2. geldiginde 60 futbolcu aldi haberin varmi ne para harcadi

ayricada saygisiz kibirli bir insan

bir insani sevmemek icin illa suratina tukurmus oldugunumu belgelemek lazim

sen sev kimse bir sey demiyor

Geçen sene Rijkard gelirken alınan oyuncular bedavaydı değilmi. Geçen sene Gs tarihinin en iyi 2. kadrosu kuruldu deniyordu niye başarılı olunamadı. Geçen sene harcanan paralar da o dönem kadar vardır. En azından o sene 2. olup CL ye gitmiştik.

Geçen sene Rijkard gelirken alınan oyuncular bedavaydı değilmi. Geçen sene Gs tarihinin en iyi 2. kadrosu kuruldu deniyordu niye başarılı olunamadı. Geçen sene harcanan paralar da o dönem kadar vardır. En azından o sene 2. olup CL ye gitmiştik.

Maçları takip etmedin galiba geçen sene. Takımın en önemli futbolcuları uzun süreli sakatlıklar yaşadı.

rijkaard o dedigin futbolculari alin demisti emin ol:)

de boerler felipeler

say say bitmez

klubun parasini carcur edenler kalir zaten hep

ben neill disinda istedikleri tek biradam alindigina inanmiyorum

gitsin konussun rijkaard ogrenelim

almaguerdemi terim zamaniydi?

Kimseyi beğenmiyoruz.En iyisi Coşkun Özarı.

Maçları takip etmedin galiba geçen sene. Takımın en önemli futbolcuları uzun süreli sakatlıklar yaşadı.

F.Terim milli takımdayken Avrupa şampiyonasında 8-9 adam sakattı demiyonuz. Şans bal gaz diyonuz. Rİjkard a gelince oyuncular sakattı. Kim sakattı Baros Kewell o kadar para harcadın 2 oyuncu sakatlanınca yerini dolduramıyosan bahane edemessin.

İnşallah gelmez bütün gün boyunca dua edicem gelmemesi için.İmparator geliyormuş abiler diyip takımı satan futbolcularında Allah bildiği gibi yapsın bu arada.

F.Terim milli takımdayken Avrupa şampiyonasında 8-9 adam sakattı demiyonuz. Şans bal gaz diyonuz. Rİjkard a gelince oyuncular sakattı. Kim sakattı Baros Kewell o kadar para harcadın 2 oyuncu sakatlanınca yerini dolduramıyosan bahane edemessin.

Dolduramayan yönetimdir.

Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953, Adana), defans (Libero) mevkiinde oynayan İmparator lakaplı ve Commendatore ünvanlı Türk teknik direktör ve eski futbolcu.

Bu sefer 5 sene üst üste şampiyon olup şampiyonlar ligini alacaksın umarım imparator !!

rijkaard o dedigin futbolculari alin demisti emin ol:)

de boerler felipeler

say say bitmez

klubun parasini carcur edenler kalir zaten hep

ben neill disinda istedikleri tek biradam alindigina inanmiyorum

gitsin konussun rijkaard ogrenelim

almaguerdemi terim zamaniydi?

Haklısın Rijkard a Xavi İniesta Messi yi alamadılar. Keita yı Brezilya milli takımında oynayan Elanoyu Jo yu Gio Neıll aldılar. Bu adamlar Türkiye de oynayamayacak kadar kalitesiz ler zaten.

Fatih Terim (d. 4 Eylül 1953, Adana), defans (Libero) mevkiinde oynayan İmparator lakaplı ve Commendatore ünvanlı Türk teknik direktör ve eski futbolcu.

Bu sefer 5 sene üst üste şampiyon olup şampiyonlar ligini alacaksın umarım imparator !!

Hahahahaha :D

Cevap: LigTV: "Terim'e teklif yapıldı"

Lig TV Pinar Argun : Baskan Adnan Polat ve yönetici Murat Yalcindag az önce Florya'da Hakan Sükür'ün evinde biraraya geldiler. Görüsmelerin olumlu gectigi ve hakan Sükür'ün Terim ile birlikte calismasi konusunda ikna edildigi ögrenildi.

Çok güzel şeyler oluyor sonunda. galatasaray tekrar ayağa kalkacak inşallah. Terim+HakanŞükür süper olur süper...

bunla ilgili konu var forumda

bu sene harcanan paranin 2 kati harcanmis hemde

bence siz acin gozunuzu

GS adnan polat gidene kadar 10 yilgeriye dustu

10 dahadusecek

bugunleri cooook onceden gordugum ve uyardigim icin vicdan azabim yok ama sinirliyim

ceza yemeden nasil hakaret ederim onu dusunjyorum

Keşke 10 yıl geri düşsek ya :D 10 yıl önce Avrupa deviydik şaka bi yana halimiz kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt