Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bruma bülent tulun ve ekibinin transferi.fatih terim'in transferleri belli dany-hamit-yiğit-sercan-amrabat rıdvan dilmen gibi dünya futboluna uzak ben kendisine o açıdan karşıyım transferleri yapamıyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=p3KVR9b1kU4[/media][media]https://www.youtube.com/watch?v=p3KVR9b1kU4[/media]

Burasi forum, dogal olarak her turlu her cinsten troll cikabilir, hatayi cevap vererek yaptiniz:)

Bu sözleşme uzatma olayına takılmayın fazla.

Beşiktaş maçı sonrası herşey netleşir.

Takımın liderle puanı 7 yi aşarsa şamp. ligide kaçarsa sözleşme mözleşme tanımaz başkan.

GS da kimsenin ismine tapmam.

GS hersene başarıya odakladır.

Başarıyı getirecek adam sokakdaki vatandaş olsa başarılıysa kabulümdür.

Başarısızlığa uğratan değil Fatih terim Mourinho olsa gitmelidir.

Kimse GS dan büyük değil.

Başkanda Fatih terimde kimse

Evet işte bu düşünce ile Türkiye'de herhangi bir takımda istikrar sağlanmıyor... Alex Ferguson'un ManU'da senin yaşından fazla zamandır teknik direktörlük yaptığını düşünüyorum. Her sene şampiyon da olmadı ama o kadar süre kaldı. Başarı nedir? Her sene şampiyon olmak mı? Ferguson başarısız demek mi oluyor şimdi?

Mou geçen sezon Madrid'i şampiyon yapamadı, CL'de de bir iş yapamadı... Mou dandik bir TD mi oldu? Başarı dediğin nedir? CL kaçarsa derken ne demek istedin? CL kupasını alamazsak mı? O zaman bunu yaz bir kenara dünyada başarılı teknik direktör yok. Bu halde bir takımı CL finali oynatmak falan hayal...

Medya verdi gazı ayarı... Hoş bizimkiler de geçen seneden sonra havalandı hedefimiz yarı final falan diye... Ama sen Türkiye'de bulunan mantıkla ve kurallarla gruplardan çıkarsan büyük başarı say... Hatta AL'ye kalırsak da başarı olarak nitelendir. 3 Maç olmuş daha dur biraz bekle acele etme fazla... Sene sonunda beşiktaşın geçen seneki durumuna düşersek o zaman istediğini söylersin...

Hiç biriniz Fatih Terimi eleştiren bizlerden daha fazla GS lı daha vefalı değilsiniz.Bizlerde değiliz.

Sizin kafanızın basmadıgı Galatasaray kişilere bağlı kalamaz kalmamalı.

Bizim lafımız Fatih terimin hocalığına değil. Hocalığındada eleştirdiğimiz şeyler var kimse kusursuz değil hiç birimiz burda çıkıpda Fatih terim hoca falan değil demedik.

Sadece egosunun bazen takıma zarar verdiğini, bazen oyuncu ve taktik seçimlerinde aşırıya kaçdıgını söyledik.

Doğrudur yanlışdır tartısılır kabul edersin etmezsin ama hakaret edemezsin...

Ayrıca bir Galatasaraylı olarak teknik direktörümüzün hem milli takımı hemde GS ı çalışdırmasına sonuna kadar karşıyım...

Galatasaray 2.iş değildir.

Milli takımda 2.iş değildir.

Ya birini seçersin ya öbürünü.

GS ımız için bu kadar önemli bir senede hem şampiyonlar liginde başarı hemde şampiyon olup 4. yıldızımızı takabileceğimiz rakiplere büyük bir psikolojik üstünlük koyabileceğimiz bu senede ;

ben GS için doğdum GS için varım diyen birinin Milli takıma evet demesi HİÇ OLACAK İŞ DEĞİL....

Önümüzde çok zorlu Antalya Real Beşiktaş Juventus maçları varken hocamız 10 gün boyunca milli takım kampında olucak.Bu doğru değil.

Fatih Terim aynı şeyi UEFA yı aldığımızdada yapmısdı Sözleşme uzatma tekliflerine rağmen Fiorentina ya gitti italya sevdası yüzünden.

Fatih terimi Fatih terim yapan GS dır...

GS başarılı yapıyorsa başımın üstünde yeri var.

GS a zarar vermeye başladıgı an eleştiririm kardeşim.

Ben Gs lıyım. Fatih terime değil Sarı kırmızı Renklere sevdalıyım.

Başkan haklı Fatih terim haklı falan benim umurumda değil.

ben başarıya bakarım.

Rakiplerinin bitik oldugu bir senede elinde böyle bir kadro varken başarısız oluyorsan da eleştirirm. Gitmeni isterim.

2 seneki şampiyonlugu da ben hiç biriniz gibi abartmayıyorum.

Neden abartmıyorum

Fenerin ahı gitmiş vahı kalmıs 2 yılda şike diye gün yüzü görmemiş.

Beşiktaş desen açlıkdan dilenecek hale geliş bir sezonda Elinde harika bir kadro kurulup sana verilmişse sende şampiyon olursun kardeşim.

Kim olacakdı başka ?

Bu senede aynı fener bitik trabzon yok. Beşiktaş biraz kıpırdandı ama istikrar olacakmı belli dğeilken biz Kavgalarla dövüşlerşe şahsi sorunlar ve Milli dava ayagına tuzağa düşdük ve şimdiden fark oldu 4.

Beni kişiler bağlamaz Ben GS ın başarısına bakarım . Kim zarar veriosa da eleştiririm

Bruma yı Bülent tulun getırmıs

Bruma : terım beni çok istedi

Herhalde spiker önceden ögrettı buna :D:D

Fatih Terim Galatasaray´ın kaderini değiştiren adamdır.Ulan bugun göğsünüzü gere gere "Galatasaraylıyım" diyebiliyorsanız bunun en büyük nedeni Fatih Terim´dir.Adam olun,saygılı olun.Eleştirmek başka,sizin yaptığınız başka.Yemişim Avrupalı TD´yi!Fatih Hoca ile yaşadığım mutluluğun ve üzüntünün tadını kimse ile yaşayamam

Hiç biriniz Fatih Terimi eleştiren bizlerden daha fazla GS lı daha vefalı değilsiniz.Bizlerde değiliz.

Bizim lafımız Fatih terimin hocalığına değil. Hocalığındada eleştirdiğimiz şeyler var kimse kusursuz değil hiç birimiz burda çıkıpda Fatih terim hoca falan değil demedik.

Sadece egosunun bazen takıma zarar verdiğini, bazen oyuncu ve taktik seçimlerinde aşırıya kaçdıgını söyledik.

Ayrıca bir Galatasaraylı olarak teknik direktörümüzün hem milli takımı hemde GS ı çalışdırmasına sonuna kadar karşıyım...

GS ımız için bu kadar önemli bir senede hem şampiyonlar liginde başarı hemde şampiyon olup 4. yıldızımızı takabileceğimiz rakiplere büyük bir psikolojik üstünlük koyabileceğimiz bu senede ;

ben GS için doğdum GS için varım diyen birinin Milli takıma evet demesi HİÇ OLACAK İŞ DEĞİL....

Önümüzde çok zorlu Antalya Real Beşiktaş Juventus maçları varken hocamız 10 gün boyunca milli takım kampında olucak.Bu doğru değil.

Fatih Terim aynı şeyi UEFA yı aldığımızdada yapmısdı Sözleşme uzatma tekliflerine rağmen Fiorentina ya gitti italya sevdası yüzünden.

ben başarıya bakarım.

Rakiplerinin bitik oldugu bir senede elinde böyle bir kadro varken başarısız oluyorsan da eleştirirm. Gitmeni isterim.

Neden abartmıyorum

Beşiktaş desen açlıkdan dilenecek hale geliş bir sezonda Elinde harika bir kadro kurulup sana verilmişse sende şampiyon olursun kardeşim.

Kim olacakdı başka ?

Bu senede aynı fener bitik trabzon yok. Beşiktaş biraz kıpırdandı ama istikrar olacakmı belli dğeilken biz Kavgalarla dövüşlerşe şahsi sorunlar ve Milli dava ayagına tuzağa düşdük ve şimdiden fark oldu 4.

Beni kişiler bağlamaz Ben GS ın başarısına bakarım . Kim zarar veriosa da eleştiririm

yine döktürmüşşün renklidaş ama bukez uefa kupası tesaduf anadolu kuluplerinin şampiyonluğu daha önemli

euro2008 gaz ve sansla alındığını 4 yıl üst üste şampiyon olduğumuzun şans falan olduğunu yasmamıssın.

ha bide şikeyi o takımlara hocanın zorla yaptırdığını falan da yazmamıssın.

sonuna kadar arkandayım. tam arkanda

ben başarıya bakarım.

Neden abartmıyorum

Kim olacakdı başka ?

filmi çıksa da izlesek ya çok uzun okuyamam şimdi

Adam olun olum adaaaam, Fatih Terim diye yazilir Imparator diye okunur.

yine döktürmüşşün renklidaş ama bukez uefa kupası tesaduf anadolu kuluplerinin şampiyonluğu daha önemli

euro2008 gaz ve sansla alındığını 4 yıl üst üste şampiyon olduğumuzun şans falan olduğunu yasmamıssın.

ha bide şikeyi o takımlara hocanın zorla yaptırdığını falan da yazmamıssın.

sonuna kadar arkandayım. tam arkanda

Arkamı duvardan başkasına vermem illa bir yerimde olacaksan Önümde yer var biraz girintili ama sna güveniyorum sen alabilirsin.............................

Hepsini Fatih terim yaptı zaten .

Bütün başarıların arkasındada terim var.

Ben hiç bir zaman tesadüf demedim.

Ama sizin gibi bütün başarıyı tek bir adama da yıkmadım.

O başarılarda Faruk süren ve Haginin futbolcularında payları çok büyük.

madem fatih terim tek başına yapsaydı sizin demenize göre herşey bu kadar basit.

Niye Tarihin en kötü sezonlarından birini yaşattı Özhan canaydın varken.

O zaman herşey eline verildi ve GS a en büyük zararı yine kendisi verdi yaptıgı transferler yapılan borçlar.

Demekki neymiş ?

Herşeyi bir adama yıkıp biat etmicekmişin ...

Başarının arkasındakileride görecekmişin..

bir insanı sevmek ayrı tapmak ayrı maalesef bunu ayırt edemeyenler var. öyle bir hava yaratıldı ki sanki fatih terim'le sözleşme yapmazsak kulüp batacak.fatih terim müritleri iyi bilsin bu kulüpten ali sami yen, baba gündüz, metin oktay vs.. gibi çok büyük isimler geldi geçti ama hiç biri G.Saray'dan büyük değildi hocanın yaptığı yanlışları da görün gözünüz öyle körelmiş ki hakemi saha ortasında dövse veya muslera'yı sağ açık oynatsa işte klas t.direktörlük bu diye alkış tutacaksınız

Arkamı duvardan başkasına vermem illa bir yerimde olacaksan Önümde yer var biraz girintili ama sna güveniyorum sen alabilirsin.............................

Hepsini Fatih terim yaptı zaten .

Bütün başarıların arkasındada terim var.

Ben hiç bir zaman tesadüf demedim.

Ama sizin gibi bütün başarıyı tek bir adama da yıkmadım.

O başarılarda Faruk süren ve Haginin futbolcularında payları çok büyük.

madem fatih terim tek başına yapsaydı sizin demenize göre herşey bu kadar basit.

Niye Tarihin en kötü sezonlarından birini yaşattı Özhan canaydın varken.

O zaman herşey eline verildi ve GS a en büyük zararı yine kendisi verdi yaptıgı transferler yapılan borçlar.

Demekki neymiş ?

Herşeyi bir adama yıkıp biat etmicekmişin ...

Başarının arkasındakileride görecekmişin..

bak şimdi döneklik yapma girintili çıkıntılı renkdash ogun tum olayı şansa bala göte bağladın şimdi dönme dansözluk yapma.tekrar tekrar sana cevap verip cevap veremez hala getirip yorma beni onca tartışmamız bı kac sayfa gerıde duruyor. hasta falan değilsindir herlde bukadar cabuk unutacak. tek bı sorunun var provakatörsün ve dikkat çekmek istiyorsun.

genelde böyle olur dikkat çekmek ısteyenler olaya bu baslıktan baslar

bir insanı sevmek ayrı tapmak ayrı maalesef bunu ayırt edemeyenler var. öyle bir hava yaratıldı ki sanki fatih terim'le sözleşme yapmazsak kulüp batacak.fatih terim müritleri iyi bilsin bu kulüpten ali sami yen, baba gündüz, metin oktay vs.. gibi çok büyük isimler geldi geçti ama hiç biri G.Saray'dan büyük değildi hocanın yaptığı yanlışları da görün gözünüz öyle körelmiş ki hakemi saha ortasında dövse veya muslera'yı sağ açık oynatsa işte klas t.direktörlük bu diye alkış tutacaksınız

fatih terim > galatasaray diyen 1 kişi göstersene

alzheimer ile tartışıyorsun renkdaş sanırım

Imparatoru elestirmek isteyen antuya gidebilir, burasi fasizmle yönetilir konu Hoca olunca.

B_6b361418c4ced25fdd8dbc72770b0bda.jpg

B_d9d9701180834a24f5c6695b1b7a3327.jpg

B_afaf6cf95fccd29424bf67508d71b1cb.jpg

B_46ce282bdc595ed13f8a12708eecca69.jpg

Tartışmalar gereğinden fazla uzadığı için konuyu bir süre kapatıyorum. Hakarete varan tartışmalar sürerse MYC alacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt