Hiç biriniz Fatih Terimi eleştiren bizlerden daha fazla GS lı daha vefalı değilsiniz.Bizlerde değiliz.
Sizin kafanızın basmadıgı Galatasaray kişilere bağlı kalamaz kalmamalı.
Bizim lafımız Fatih terimin hocalığına değil. Hocalığındada eleştirdiğimiz şeyler var kimse kusursuz değil hiç birimiz burda çıkıpda Fatih terim hoca falan değil demedik.
Sadece egosunun bazen takıma zarar verdiğini, bazen oyuncu ve taktik seçimlerinde aşırıya kaçdıgını söyledik.
Doğrudur yanlışdır tartısılır kabul edersin etmezsin ama hakaret edemezsin...
Ayrıca bir Galatasaraylı olarak teknik direktörümüzün hem milli takımı hemde GS ı çalışdırmasına sonuna kadar karşıyım...
Galatasaray 2.iş değildir.
Milli takımda 2.iş değildir.
Ya birini seçersin ya öbürünü.
GS ımız için bu kadar önemli bir senede hem şampiyonlar liginde başarı hemde şampiyon olup 4. yıldızımızı takabileceğimiz rakiplere büyük bir psikolojik üstünlük koyabileceğimiz bu senede ;
ben GS için doğdum GS için varım diyen birinin Milli takıma evet demesi HİÇ OLACAK İŞ DEĞİL....
Önümüzde çok zorlu Antalya Real Beşiktaş Juventus maçları varken hocamız 10 gün boyunca milli takım kampında olucak.Bu doğru değil.
Fatih Terim aynı şeyi UEFA yı aldığımızdada yapmısdı Sözleşme uzatma tekliflerine rağmen Fiorentina ya gitti italya sevdası yüzünden.
Fatih terimi Fatih terim yapan GS dır...
GS başarılı yapıyorsa başımın üstünde yeri var.
GS a zarar vermeye başladıgı an eleştiririm kardeşim.
Ben Gs lıyım. Fatih terime değil Sarı kırmızı Renklere sevdalıyım.
Başkan haklı Fatih terim haklı falan benim umurumda değil.
ben başarıya bakarım.
Rakiplerinin bitik oldugu bir senede elinde böyle bir kadro varken başarısız oluyorsan da eleştirirm. Gitmeni isterim.
2 seneki şampiyonlugu da ben hiç biriniz gibi abartmayıyorum.
Neden abartmıyorum
Fenerin ahı gitmiş vahı kalmıs 2 yılda şike diye gün yüzü görmemiş.
Beşiktaş desen açlıkdan dilenecek hale geliş bir sezonda Elinde harika bir kadro kurulup sana verilmişse sende şampiyon olursun kardeşim.
Kim olacakdı başka ?
Bu senede aynı fener bitik trabzon yok. Beşiktaş biraz kıpırdandı ama istikrar olacakmı belli dğeilken biz Kavgalarla dövüşlerşe şahsi sorunlar ve Milli dava ayagına tuzağa düşdük ve şimdiden fark oldu 4.
Beni kişiler bağlamaz Ben GS ın başarısına bakarım . Kim zarar veriosa da eleştiririm