Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de iyi tarafından bakalım: (İçimden geçene tabii :D )

Hoca 4 maç hadi playoff oldu 6 maç milli takımın başında kalacak. Daha sonra bilinçli olarak yardımcısı yaptığı ve bilgisine güvendiği Hamza Hoca yı milli takımın başında sorumlu bırakacak. Kendisi sadece danışıldığı durumlarda danışmanlık yapacak. (İçimde geçen bu İNŞALLAH böyle olacaktır)

Bu durumda leş kargalarının da operasyonu amacına ulaşamamış olur. Çünkü Hamza Hoca milli takımın başına geçebilecek donanıma ve karaktere sahip bir insan....

Süreçle ilgili olarak kişisel tahminimi paylaşayım...

1.Neredeyse imkansız olan Milli hedefe ulaşılırsa ''Brezilya Fatihi'' en geç sezon sonu Galatasaray dan ayrılır;seneye de aynı şekilde devam edilme gibi bir ihtimal olmadığı açık.

2.Milli Takım zoru başaramaz ve elenirse de kendisine uzun vadeli bir programla sunulacak ''Türk Futboluna önderlik etme'' teklifine hayır demiyecektir, ''Vatan,Millet,Sakarya!''...

3.Elenip, ''Köylü köyüne'' durumuna hiç ihtimal vermiyorum;değil Başbakan,Demirören dahi bunca patırtıya sadece son 4 maçtaki %3-5 olan şansı değerlendirmek adına girmezdi...

Uzun süreli anlaşmanın çoktan yapılmış olduğunu -Hocanında buna kerhen değil bayıla bayıla katıldığını- tahmin ediyorum...''Olanı çok net söylerim'' deyipte yalpalaması,Başbakanın demeci vs...

Ve bu tahminlerim beni üzmüyor doğrusu,belki hayırlı da olacak,en çokta kendisi için...

Camiadaki ağırlığını da kullanarak çok büyük iş yaptı, 11-12 sezon başında,sıfırdan kurulan takıma o oyunu oynatabilmekle;başka hiç kimse yapamazdı...Ancak iskelet oluşmuş ve yıllar sonra ilk kez transfer için ciddi kaynak aktarabiliyorken,Ocak 2012 den beri adeta basireti bağlandı,takım yapılanması adına neredeyse atılan her adım yanlış!...Koskoca 12-13 sezonunda net olarak ''İyi oynadık'' denebilecek 5 maçı sayabilen varsa beri gelsin!...Sözgelimi Braga deplasmanında oynanan kepaze futbolu ''İyi'' diye yutturmaya kalkmadan ama,sonuçtan bahsetmiyorum;rakibe etkili hücum şansını çok az veren,organize ataklar geliştirebilen,oyunu kontrolünde tutabilen vs bir takım...

Milli Takım olayı çıkmamış olsa da ben Hocada bir ''Tıkanmışlık hali'' görmekteydim,sıkça vurgu yaptığı 4. yıldızında bu yıl gelmesinin zor olduğunu düşünüyordum...Hocanın bırakması ihtimali, hazırda camianın kabulleneceği ''Fenerin Ersunu'' kadar dahi yerli bir ismin olmaması açısından düşündürücü...Riijkaard gibi ismi büyük bir ''Çilek'' buluverme potansiyeline sahip bir ''Çileksever'' başkanımız var,Allah muhafaza!!!...

Bazı insanlar imadan falan anlamaz direk kanırtmak gerekır

Hoca ya en sonunda bunu yaptıracaklar

Recep Tayyip Erdoğan seni arayacak ve sana ihtiyacım var diyecek ve sen reddedeceksin. Klüp Recep Tayyip Erdoğan a rağmen hocaya izin vermeyecek. Günümüzde bu güven, özveri, tecrübe ister. Çünkü böyle bir teklifi reddetmek ömrünün geri kalanında yandaş basının türlü iftiralarıyla ve itibarsızlaştırma çabalarıyla savaşmak demek. Klübün türlü ayak oyunları ile bu iktidar döneminde bırak şampiyonluğa oynamayı, maça çıkaracak oyuncu bulamayacak hale gelmesi demek. Klübün türlü finansal iftiralarla kayyuma devri demek. Uzanların Çalık grubundan ne farkı vardı? Sonra klüp neden izin verdi, Fatih Terim neden teklifi reddetmedi... Allah belasını versin böyle düzenin.

Büyük başarılar büyük düşmanlıkları getirdiği çok acık

Ama kendi camıasında taraftar demiyorum taraftarlık ayrıdır

Onlara bile çok acı geliyor

Hoca taktık bilmez

Hoca sistemden anlamaz

Hoca yeniliklere acık degıldir

Büyük hedeflere hoca ile ulaşılmaz(kiminle ulaşıldı ise orasıda ayrı )

Türkiye de sol bek yetişmez hoca suçludur

Hoca nerdeyse ana avrat küfür edecek hala kıvırıyor diyenler var

Ne yapsaydı başbakana tüpçüye sövseymıydı

O zaman aslan kaplan hoca olurdu

Merak etmeyin terim + Galatasaray düşmanları buz gibi olacaksınız 2 gün sonra

O zzaman siz ne kadar delikanlı olacaksınız görecegız bakalım

Burda telegol ün uydurmalarına inanıp bize camıaya giydiren kesınlıkle GALATASARAY lı degıldir

Çok net konuşmamak lazım belki bilmediğimiz sıkıntaıları vardır hocanın yönetimle ya da yönetimin hoca ile ama tepki gösteren kesimde kendine göre haklı.

O konu ayrı zaten öyle bişey varsa hersey söylenir,hoca bunu kullanacak kadar basit değildir

Medya nın köpek gibi saldırmasının sebebini anlamayanlar biraz daha düşünmeli niye yapıyorlar diye

Utanmadan sıkılmadan hoca ya hainlik yaptı diyorlar

İnsanda biraz ar olur

Abartı yorumlar var tabii ki ama kimse bu durumdan memnun değil zaten ve büyük beklentilerle girdiğimiz sezonda kötü başlangıç kötü oyun ve üstüne bu milli takım olayı herkesi gerdi.

Tek dileğim Galatasaray'ımız için hayırlısı ne ise o olsun gerisi beni ilgilendirmiyor.

O konu ayrı zaten öyle bişey varsa hersey söylenir,hoca bunu kullanacak kadar basit değildir

Medya nın köpek gibi saldırmasının sebebini anlamayanlar biraz daha düşünmeli niye yapıyorlar diye

Utanmadan sıkılmadan hoca ya hainlik yaptı diyorlar

İnsanda biraz ar olur

Fatih Hoca Veysel Giley'i aramış takımda kalacağını söylemiş kovulmadığı sürece Veysel Giley'de arayıp Sinan Engin'den rica etmiş bunu söylemesi için canlı yayında.

Ilk önce 4 maçlık diye git sonra kontrat avrupa kupasına kadar gitsin bumu imparatorluk maceradan baska bisey aramiyor fatih hoca dediğim gibi sonu lisede iki kız götürüp sonunda hüsrana uğrayan ergenlere dönecek.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Yaptığın felaket ötesi kadro planlamandan ötürü seni hiç sevmiyorum... Yaktın takımı sağol imparator!

Amrabata'a Sneijder'e Bruma'ya harcanan paralara bak alınan verime bak (bruma?) Frei, Töre Aykut gibi adamları kaçır 10 yabancıyla oyna, uçuk rakamlara ok verdiğin Riera senin olurundan ötürü hala takımda... Sanki ödemeyeceksin 2.9'u ne akla hizmet bu adamlara bu paralrı verdirttin ama Kerim'e Töre'ye 3m-4m euro vermedin Yiğit Gökoğlan'ı aldırdın 2.7m euroya.

2002-2003'te de böyleydin, seneye kimlerle oynayacaksın merak ediyorum Önder Özen aklıyla efendiliğiyle tutarlığıyla çok daha değerli. Ha doğru sen yanında anca Müfit Erkasap, H.Şaş Ümit M.Tekin gibi adamları çalıştırırsın... Piontek seni seçmeseydi ne olurdu düşündün mü hiç sen niye başkasına şans vermiyorsun???

Boşuna dememişler Galatasaray'ın düşmana ihtiyacı yok kendi içinde ki gruplar çok rahat bu boşluğu doldurabiliyor diye...

Burada ki postları okuyunca bunu daha iyi anlıyorum.

Kimse eleştirilemez değildir hata yapınca eleştirilir. Terim hata yapmıştır yapmaktadır ve dolayısıyla başarısında nasıl alkışlandıysa, omuzlara alındıysa ve imparator yapıldıysa aynı taraftar tarafından tabii ki eleştirilebilir. Taraftarlık TAKIM tutmaktır KİŞİ tutmak değildir. Herkes Terim e saygı duymak zorundadır ama sevmek zorunda değildir. BİR DE KİMSE KİMSEDEN DAHA GALATASARAYLI DEĞİLDİR. Yorumlarda SAÇMALAMAMAK da erdemdir....

Kimse eleştirilemez değildir hata yapınca eleştirilir. Terim hata yapmıştır yapmaktadır ve dolayısıyla başarısında nasıl alkışlandıysa, omuzlara alındıysa ve imparator yapıldıysa aynı taraftar tarafından tabii ki eleştirilebilir. Taraftarlık TAKIM tutmaktır KİŞİ tutmak değildir. Herkes Terim e saygı duymak zorundadır ama sevmek zorunda değildir. BİR DE KİMSE KİMSEDEN DAHA GALATASARAYLI DEĞİLDİR. Yorumlarda SAÇMALAMAMAK da erdemdir....

Mesele,futbolun çok ötesinde maalesef...İliklerimize işlemiş ''Biat kültürü'' hayatın çok daha önemli alanlarında bu toplumun canına okurken, nihayetinde bir spor branşı olan futbolun bunun dışında olabilmesi elbette mümkün olamazdı...Bilmem kaç asra dayanan ''Kaanlık,padişahlık,tek adamlık'' geleneği -Yanlış anlaşılmasın, bazıları gibi utanç değil öğünç kaynağı olarak görürüm Milli özgeçmişimizi,ama şimdi demokrasi zamanı - yıkılmadan futbolda da mevcut profili değiştirebilmeyi ummak gafletten öteye gitmez...''İmparator'' tabiri bile durumun özeti aslında;sportif bir ifade olarak algıladığım için beni rahatsız etmiyor olsa da,sözgelimi bunun yerine kimsenin akıl edemediği (Olduğunu düşündüğümden değil!) icraatlarına istinaden ''Dahi'' tabirinin kendisi için aynı ölçüde kabul görmesini tercih ederdim doğrusu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt